134

titi

преди 10 години

ne se spriaha s tehnite nedovolstva otvsiakade ,Vse Borisov im pre4i !

133

Куроландес

преди 10 години

Да се разделим с явлението "Бойко Борисовщина"Бойко Борисовщината означава потъпквана и погазване на всякакви институции, на всякакви елементарни норми на политическо поведение, потъпкване и прегазване на личното пространство на човека, потъпкване и прегазване на пазарна икономика

132

Анонимен

преди 10 години

А когато вие подкупвахте ви беше добре нали?

131

кк

преди 10 години

Че Бочко е *** ,самовлюбен селянин , мутра от прехода ,болен от нарцисизъм индивид ,докаран на власт от мафията го знаем всички !!Въпросът е с какво Цуцко го държи за топките ,и този ,, мъжкар ,, не смее да му бие шута ?!?!?!?ПП-Гроб е ракета управлявана от шимпанзета ,и на изборите ще излети на майната си !!

130

бОкО Тиквта

преди 10 години

Жалко създание е тоз бочко смешката :х цВЪцко трябва да бъде разпорен на жълтите павета и кучетата да му разнесат карантийката по махалите и да оставят по някое парченце пред всяка негова лаборатория за анфетамини и фалшиви бандероли - Това са народни представители???- пожарникар и кука мутри управляващи цяла държава и то с компромати не с интелект или идеи това го няма никъде !!!

129

RADOSLAV19R0

преди 10 години

БРЬВО БОКО, БРАВО ТАРИКАТИНО, ТИ С ЕДИН ЗАМАХ ЛИКВИДИРА ПРЕДНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ !!!

128

hagen

преди 10 години

До Анонимен 131Много е лесно да ти отговоря.И Пеевски е като теб.Гледа откъде духа вятъра и се нагажда.Иначе откъде ще е най успелия млад богат човек.

127

фшеф

преди 10 години

еее докогаа с този ББ ..абе ей ..докога с тази реклама на ББ бе хора??? кви са тия сайтове кво става? днес.бг няма ден в който да не сложат снимка на този елемент...

126

Анонимен

преди 10 години

Гербери,само за Пеевски не говорете.Понеже до преди една година беше финансова друшка на Бойко и Цеко.Така че..........

125

nedovolen

преди 10 години

Най-недоволен от ГЕРБ е Бойко, но не очаквам да напусне групата. Цецо е прихванал останалите с компромати. Тръгне ли си Цвъ-Цвъ, групата се разпада. Спокойствие основано на компромати е бомба със закъснител. Това се осъзнава от всички. Явно Сидеров се е опитал да се прави на мъж и хоп, изкачат компромати. Да вярваш, че гербаджиите са чисти като сълзи, е все едно да вярваш в дядо Коледа. Не е тайна е, че Бойко натрупа богатство покрай властта, всеки който иска от неговите същото- изгаря!

124

Бай Ганьo

преди 10 години

Бокачо, ама преди 2 години други неща приказваше относно депутати дето си напускат групите :))))))))))))))

123

Анонимен

преди 10 години

Бойко не се предавай!!Много ги е страх от тебе и затова се обединиха всички!

122

Моника

преди 10 години

До 126 Голяма злоба,голямо нещо

121

фен

преди 10 години

Свършен си мършояд.След този парламент си аут тюлен такъв.Ще разбереш къде се намираш, ама ще е много късно.Заради наглоста ти ще те изядът жив.

120

Анонимен

преди 10 години

a na bas 4e sega se pravi prenapisvane na avtobiografiite na Cecko i Budkata.ot utre ste se nau4ime 4e ne Budkata e proizvejdal, zariabiaval i prodaval amphetamini- a Cecko gi e vrshil tia sturotii4e ne Budkata a Cecko e priozvejdal nelegani cigari i targuval s embargov petrolZa Budkata ste ostane 4e e bil tiosta si s pojarnikarskia marku4 dorde mu prepise 5-6 aHHpartiMENTIDa spasim Ceco ot Borisov. daite svoiat prinos za Ceco kato go psuvate po-malko ot Budkata, dobrem Budka se pise s P

119

ОСТАВКА

преди 10 години

До Анонимен 119А стадото БСП и ДПС как гласува за Пеевски? Демократично или Гейчо ги страхува и всички като мишоци с наведени глави заголиха задните си части за интересите на ДПС, милиционерите и олигархията. Освен това като не сте членове на тази партия, какво ви вълнува как се управлява тя вътрешно? Знам отговора. Не ви интересува, но това са ОПОРНИТЕ ТОЧКИ! Боко, Цецо и т.н. вече и на децата е ясна тактиката на омаскаряване на всеки, който е заплаха за мижитурките. ОСТАВКА!!!

118

Анонимен

преди 10 години

ТИКВО - А ГА ЯДЕ КИФТЕТАТА НЕ РИВА - А СЕГА РИВЕШ

117

vesko02

преди 10 години

От Борисов се оказва ,че можеш да се отървеш,докато от Станишев няма отърване.Провал след провал и пак ти се натрисва на главата.

116

Диляна Маркосян

преди 10 години

Г-н Борисов, вярвайте си на Цветан Цветанов, всеки има право, но със сигурност много хора, които Ви вярваха поне на Вас - вече НЕ!!! ЗАКИЧЕТЕ СИ ГО НА КИТКА И ГО ОБЯВЕТЕ ЗА ГЕРОЙ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯТ ТРУД, ЧЕ НЕГОВИТЕ ШИРОКОСПЕКТЪРНИ ДЕЙСТВИЯ ПРЕЗ ВРЕМЕТО МУ НА КЪДРУВАНЕ - ТЪКАЧ НА СТАН В СЪД, ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА, ГО ОПРЕДЕЛЯ, КАТО ТАКЪВ!

115

Анонимен

преди 10 години

С плакати Боко, върни парите и ГЕРБ=СИК група протестиращи посрещна бившия премиер. 50-ина момчета и момичета, и дори възрастни хора, симпатизанти на България без цензура, дойдоха пред Nova още по тъмно, за да се срещнат с Борисов. Лидерът на ГЕРБ пристигна минути преди 8 часа, но се шмугна с колата си в подлеза на телевизията. На мястото обаче бяха изпратени няколко полицейски коли, бронирани джипове, 30-тина частни охранители и дори служители на НСО. Цялата тази рота трябваше да брани експремиерът