144

mr.twitter

преди 10 години

Този път Ердоган прекали! Министерството на външните работи трябва да настоява за публично извинение от Ердоган!

143

-Avitohol-

преди 10 години

К`во му се вързвате на този бе, този е като Боко тиквата за Турция, същото просто и неграмотно парче, никви езици не знае, даже и с турския бил бая зле.Този е от така наречените "черни" турци, кakто са известни тука като анадолци.

142

ЗА БЪЛГАРИЯ УМИРАМ

преди 10 години

България над всичко!!!!!!!

141

Турчин

преди 10 години

Сега, много се прените бе патриотчета... Подадоха ви кутрето и вие захапахте цялата ръка. Прочетох речта на Ердоган... е и . Някой във външно или не превежда както трябва. или от външно си хвърлят партненки, а заради какво го правят вие може би ще се досетите... Всичко е въпрос на инерпретация, но това, което си пишат от външно е вкарване във филми. А че в тия райони си живеят турци ( сигурен съм, че последното изречение няма да ви хареса) си е е неоспорим факт.... Хайде, умната и по-споко ;)

140

partia VOLON

преди 10 години

iskame glavata na Todor Jivkov zaradi Vazroditelen Proces , moje i 4erepa ot groba mu

139

дo: Българин

преди 10 години

брато ти да не си случайно Сливенски ''байчар'' , тогава аре къш от тука

138

Българин

преди 10 години

Само си лая гаджалина, щото е на предизборна пропаганда при ония сачохлените и за кво да им говори? За инфраструктура, за развитието на ядрената енергетика, за к'во?

137

Едно не мога да разб

преди 10 години

от всичките тука "патриоти" дето викате ама нищо не правите. Като сте толкова ербап съберете се сменете властта накажете виновните. Ама всички ви е страх щото знаете че след пет мин. срещу калашник сте мъртви за вечни времена. Стига с тази омраза. Света се трябва да се управлява с добро. Като не ви харесва купуването от чужденци купувайте вие. Като не ви харесва липсата на армия правете. Като не ви харесва, че *** не били хората ми дайте им работа и ги научете да работят. Аман от мързеливци

136

Анонимен

преди 10 години

Мръсен, гаден, долен, резан *** превръщаш светска Турция в ислямиско сборище от откаченяци и извратеняци желаещи да властват над света.

135

Интересно ...

преди 10 години

Външното ни министерство още ли не е изпратило нота, поне за кумова срама, и да протестира.Никакви турци, никаква Турция в ЕС. И тия в Вашингтон да си оправят генералната линия. Да не се наложи ние да ги оправяме. Знаят много добре колко империи сме затрили. Като ги гледам, и 1000 години няма да ни се опрат. Ако изкарат толкова.:-)

134

анонимен :)

преди 10 години

До БожоМай нещо си спал на течение , не виждаш ли че през последните 20 години ни затвориха всичко за да им работи ме сега за без пари в ЕС . Сега и газта искат да ни спрат от братушките била незакона по Европейските закони

133

Тодор Живков

преди 10 години

През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съд връща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура. На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода и да върне на държавата 7 млн. лева

132

evgeni1234

преди 10 години

Kray na vsichkite komentari !

131

Анонимен

преди 10 години

Армията нарочно беше съсипана и свита под предлог, че сме в НАТО и то ще ни пази. И ако утре Турция реши да си вземе Тракия (напълно вероятно както се вижда) и нахлуе с милионната си армия, никой не може да я спре. Другите страни само ще свият рамене, точно както когато Турция окупира половината остров Кипър (дотогава изцяло гръцки) и си го държи и до днес. ЧЕСТИТО.

130

Анонимен

преди 10 години

Убеждавам се, че Днес е про-турски сайт. Другите медии вкл. и в Гърция и Македония гърмят за териториалните претенции на Ердоган, а Днес ми пише "Външно недоволства...". Тук трябва да се влиза единствено за жълтите новини, иначе Фокус или някой друг истински сайт.

129

prokuroraq

преди 10 години

Ердоган докато се вживява като ръководител на новата империя, да не стане така че скоро ще има държава наречена Кюрдистан с население от 15 000 000 човека. Къде Мутрата от герб да коментира, нали скоро се тупаха по рамото колко близки са.

128

Анонимен

преди 10 години

Kak pak sa e setil za Karjdali ?!? Tv Skat sa vinovni , ne sprqha dase zaqjdat s Tütünjdiite , qvno se oplakali na kmeta a toi na Doganskiq !!

127

Божо

преди 10 години

До Dnes.bg.1ссср окупира България и я унищожава систематично до ден, днешен !!!! ***, които мучат срещу изкупуването на Българска земя от чужденци, трябва да знаят, че тя не е Българска от преди 60 години, когато съветските слуги са я отнемали с кръв от дядовците ни !!! Не ми ревете за Русия, която унищожава собствения си опиянчен народ !!! Обичайте България, не мучете от умиление пред никого !!!! С това отвратително антибългарско правителство никой няма да ни уважава държавата !!!!

126

Листопад

преди 10 години

Пак До СОФИЯНЕЦА- четейки това което пишеш за мен и за останалите ,явно си много неусведомен не само по темата но и по всичко останало което коментираш, ти си просто един бояджия къде знае всеобщи неща и нищо конкретно.А забравих да ти кажа относно скъсаните ми *** това беше самоирония която ти едва ли разбираш но ало държиш да знаеш те са малко по скъпи от това което ти си похарчил за бельо на жена ти през последната година. Така че бе се безпокой аз имам не ме мисли..

125

ЛИСТОПАД

преди 10 години

До-СОФИЯНЕЦА- *** написах ти го с главни букви та се надявам да го забележиш. Относно това дали си софиянец чесно се съмнявам много... Относно дали имам пари или нямам годишната ми заплата възлиза на около 62хил не е много но съм сигурен че е повече от твойта. Трето дали съм учил, учил съм и продължавам да го правя.. Относно това какво съм допринесъл? Допринесох като се махнах далеч от *** като теб. Другия път преди да ми пишеш коментар се замисли с пилешкия си мозък ти какво направи с живота си та даваш акъл на мен!