60

Спиро Картечаро

преди 10 години

Ами , който трябва - да го намери и тогава "Око за око - Зъб за Зъб .Щом няма Справедливост .. следва Саморазправа .

59

Анонимен

преди 10 години

Да се смея ли, да плача ли ?Направо в катарзис изпадам...

58

arhar

преди 10 години

Вече има официална статистика , че броят на врабчетата, пъдпъдъците и др. птици у нас е намалял с повече от 50 % през последните 8 г.Спомняте ли си , че Миро наденицата, който внесе развалено месо и отрови държавата ни, докато беше част от ДПС, си падаше по убиването на пъдпъдъци ?Корумпираният Миро наденицата , ако беше в Италия, отдавна щеше да е осъден за злодеянията си, досущ като Берлускони ...Медиите на Д. Пеевски и Н. Бареков редовно дават трибуна за клевети на лицата Миро наденицата, Емо фаса, Вальо лимонадата, Запалката, Слави Бинев и сие .Някои сигурно още се питат защо държа

57

arhar

преди 10 години

Сестра Галева да не си крие главата в пясъка , а да излезе и да каже кой е бащата на убиеца от ' Соло ' !Ето това са синчетата на БСП .Освен това да не забравяме, че въпросното двойно убийство е било разкрито когато Цветанов беше вътрешен министър !Е, как тогава другарите от БСП/ДС да обичат Цветанов ?

56

кьоравата корумпиран

преди 10 години

Ех,сладури чета Ви коментарите и Ви съжалявам на г-н Цветанов му забраниха напускане на страната за 50000лв а за двойно убийство нищо

55

ЕЛЕМЕНТАРНО

преди 10 години

дОБРЕ ДЕ ПРИЕМАМ ЧЕ ТОЗИ Е НАЙ ГОЕЛЯМИТЯТ УБЕИЦ В ДЪРЖАВАТА - НИМА ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ГНИЯТ В ЗАТВОРА КАК ДА ПОВЯРВАМ НА НАШИЯТ СЪД КАТО КОВАЧКИ ГО ОСЪДИХА НА ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ УСЛОВНО КАК

54

СЕГА

преди 10 години

ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРА /ДОАТО НАМЕРЯТ ИЛИЯН/ СЪДИЙКАТА, КОЯТО ГО ПУСНА.

53

Анонимен

преди 10 години

Пропаднала работа е тая държава...И резерват не става вече от нея.

52

Истината

преди 10 години

Както се казва...ще хванат на босия цървулите!!! Няма зна4ение.....*** народ, слаба държава е казал мъдрецът и май със страшна сила важи за Абсурдистан! Само си помислете: 4овек с доживотна присъда (в о4акване да я произнесат) е на свобода и никой не го дири къде е и какъв го дърви!!! Пове4е мисля 4е няма абсолютно никакъв смисъл от пове4е коментари! После да не се сърдим нито на ЕС нито на САЩ, 4е всеки ни бъзика и ни смята за бушмени!!!

51

Прости протисти

преди 10 години

От днес лозунгана пратестите и на "Ранобудните студенти"трябва да е "Този който е пуснал престъпника-убиец моментално да го замени и да влезев затвора" Е как мислиш БЪЛГАРИНО може ли едно правило от родово-общиният строй да увисва така наивно. Който ни прави на будали, сега празнува победата с убиеца, а нас избирателите ни смятат за балами. Мислите ли, че така ще се опарви Б-я? Какво като правителството си подаде оставка - вместо Иван ще дойде Драган. Исканията трябва да са една по едно.

50

Анонимен

преди 10 години

Тези, които са го оставили на свобода след окончателната присъда- на негово място в затвора.

49

Анонимен

преди 10 години

Vinovni sa roditelite na tozi ***, vazpiatali sa edin razglezen ***...kadeto i po sveta da go krijat, toi si ostava edin ubiez !!!!!

48

Развеселен

преди 10 години

Нашата държава е "огромна",полицията ни е "силна" и всеки,може да си прави каквото иска-да напусне страната като Галеви или пък да се крие в миша дупка като този ***.Тежко ни!

47

за кон

преди 10 години

НАЛИ ИМА ЗАКОН, КОЙТО ЗАДЪЛЖАВА НАСЛЕДНИЦИТЕ ДА ДОПЛАТЯТ БОРЧА НА ПОЧИНАЛ ДЛЪЖНИК? НАСКОРО - СЪДЪТ ОСЪДИ ДЕТЕ ДА ВЪРНЕ 600 Х.ЛВ. КАТО ГО НЯМА ОСЪДЕНИЯТ- УБИЕЦ, В ЗАТВОРА ДА ВЛИЗА РОДАТА МУ, РОДНИНИТЕ НА ГОЦЕ!

46

qwer

преди 10 години

Защо ме триете бе абдали, да не би да лъжа или мамя, а може би ви обирам а ? Хайде пак ме изтрийте и пак ми забранете да пиша да видиме кой ще е прав, ама разберете вие не сте, защото сте жалки и подли червени плъхове.

45

До илиян

преди 10 години

Бел ден да не видиш, *** мръсен; всеки ден ще умираш; МИШКА

44

Кирил Софийски

преди 10 години

Ей за такива, в щатите има професия ловци на глави. Само ,че забележете разликата с щатските закони. Там обявяването става заедно с награда и добавката жив или мъртъв. Нормално е един убиец да бъде заловен жив и то е с огромен риск за живота и здравето на тези които биха го заловили !Какво пречи и тук да се обяви награда и добавката жив или мъртъв !

43

Пич

преди 10 години

Много се извинявам за вероятно лаишкия въпрос, но кой ще се "яви" за излежаване на доживотна присъда?! Стига, това е смешно. И на малките деца е ясно, че човек с доживотна присъда няма какво да губи. Не е ли редно хора с доживотни присъди, да се арестуват директно след съдебното заседание, и да бъдат вкарвани в затвора. Трябвало да се "яви" ... спуквате ме от смях!:)))

42

arhar

преди 10 години

Баща му е червен партиен лидер в Перник и роднина на Гоце от ДС , така че, ако наистина някой го издирва, нека го търси при братя Галеви !Сестра Галева няма ли да се покаже пред всички и да каже кой е баща му или пак ще си скрие главата в пясъка ?

41

qwer

преди 10 години

И кой е този "друг човек", не може четири години да мълчиш, кой ли адвокат му е съчинил този разказ ? Корупцията в съд и прокуратура за пореден път се доказа и сега. Тоя издуха и той, те го търсят в България.