10

икономист

преди 10 години

Първи принцип на НАП - Колкото повече хора спират да плащат данъци на НАП, толкова повече нови служители ще се назначават в НАП, за да звънят на хората и да ги карат да си плащат. Жалко, че не може цялата държава да работим в НАП, щото все някой трябва да изработва и на тия бастуни заплатите.

9

Анонимен

преди 10 години

Експерт в колцентър хахахах та.акРабота под стрес ,ще ги псуват до девето колян.800 лв. заплата - да общо за три месеца. Нападжиите са най големите некомпетентни ***.Само викат " не знам тя колежката беше" .Който за нищо не става отива в НАП.

8

тцЪ

преди 10 години

Чудя се кое е по-малоумно. Заглавието или новината... Днес.беге ОТНОВО разцепвате с журналистическа кадърност.

7

Чиновник

преди 10 години

Никой няма да се хаби да учи, за да взима само 800 лв. заплата. Ако смъкнат цените със 100-120% тогава 800 лв. горе-долу ще стават за стартова заплата.

6

Главния психиатър

преди 10 години

От лудницата в Карлуково пък търсим експерта Златко Желев за:Ало,написах поредното малоумно заглавие в Dnes.bg.

5

Анонимен

преди 10 години

Експерт в набирането на телефони...

4

vesko02

преди 10 години

Опит в боравене с бейзболна бухалка предимство ли е?

3

Някой си

преди 10 години

Хайде шарани, давайте! Които си мисли, че "нашите" хора не са назначени вече, да кандидатства!Поредния конкурс про форма! Ви как се влиза в държавната администрация, само с един кьорав конкурс ли? :)

2

sokrat62

преди 10 години

НАП просто трябва да се обърнат към "ало измамниците" и приходите ще скочат на 100%. особенно кат гледам стартовата заплата!!!!! А нормалните хора да предупредят близките си пенсионери, че познайте кво ще се случи след като НАП проведе кастинга!!!!!

1

тьрсен от всякакви

преди 10 години

Да го .....ух....ат от мене ---старата си паянтова къща в село давам да си я носят в отв.....ното пари не !!!! В затвора влизам пари не връщам !