9

Анонимен

преди 10 години

Това момиче от коя държава е ?

8

Гошо...Тъпото

преди 10 години

ТАлАвизиите,са новите заводи и фабрики на обруленото ни отечество.Който се е...докопал до тях е доволен и води един задоволен и охолен живот.Хонорарите на участващите в различните телевизионни...бози са баснословни,сравнени със средните доходи на населението.Телевизиите са...държави в държавата.Самочувствието и менторското поведение на водещите журналисти в тях е потресаващо.Не вярвам потоците пари влизащи в тези...говорилни,да са само от реклами.Тук се бутат целево средства с...неясен произход.

7

Мекица

преди 10 години

Сочената за фаворит Поли Генова????? Че кой я посочи за фаворит пък тая бе ахахахахах смех смех . Толкова нагло и бездарно същество няма!!!

6

Моли

преди 10 години

Жалко за Прея. Тя ми беше фаворит.

5

Анонимен

преди 10 години

АКО НАИСТИНА НАГЛАСЯТ ТАКА РАБОТИТЕ, ЧЕ ОНАЯ НЕКАДЪРНА ВРЯСКАЩА ЛИГЛА ПОЛЯ ГЕНОВА ДА СПЕЧЕЛИ, ЩЕ ИЗВЪРША УДАРНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! :@ АМАН ОТ НЕКАДЪРНИ ПОДБУТВАНИ ВРЪЗКАРКИ У НАС ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ :@

4

Анонимен

преди 10 години

Кви 100 бона бе ***, ама вие наистина ли вярвате :) :) :)Кой ти дава 100 бона на днешно време, всичко е пиар.

3

Valeri Kostadinov

преди 10 години

Стоте бона ще, и би трябвало да ги вземе Поли...всичко останало са глупости и фалш!

2

Анонимен

преди 10 години

Аз незная кой гласува за Кичка!Феновете и са на възрастта на баба ми, а хората от тази възраст не цъкат по цял ден SMS-и.За мен наи-справедливо ще е, който и да спечели, да подари тези пари на младите таланти.

1

Народни артисти

преди 10 години

Момичето на заден план не е ли онова където прегръща полицая?