36

123

преди 10 години

хайде да направим подписка и да осъдим франция за дискриминация адвокатите да не спят в търговски дом а да се задействат нашите роми са добрички работливи и почтени работят хората не си играят

35

eyeless

преди 10 години

Как може такава дискриминация и незачитане на човешките права? Международен съд за франсетата!!! Иначе големи хуманисти се изкарват докато критикуват нас и Румъния, много ги обичат тия *** докато са тук, ама като отидат там ги изриват с багерите... буквално... *** лицемери...

34

Анонимен

преди 10 години

Алоу БХК-то, къде сте ва.Къде се криете като мишоци.Я веднага да защитите правата на ромското малцинство във Франция.Защо тука като се заговори за роми скачате като ощипани отзад, а у Франция на *** им е*ават мамата, а вие мълчите.Или викате, че там келепир нема, щото ДеПеСето ви плаща ама само за вдигане на джангър у БГ,а там ако отидете няма кой да ви плати.Нали защитавате права!Ми хайде де, веднага да видя действие безделници продажни.

33

Аушвиц

преди 10 години

Към майка Индия!!!! Така требва,иначе .....сублимация!!!

32

Анонимен

преди 10 години

Абсурд е тези да са наши - много са чисти!Сигурно са унгарски или словашки.

31

Малко история

преди 10 години

До Анонимен с No. 18:Хитлер е обичал арииците, не само обитаващите Австро-Унгария. Сега сам разбери кои са арициите.Колкото до темата: и ние искаме да ги върнем там откъде са дошли, ама няма кой да поеме отговорност... Просто ги хващаш, по един билет за тъмна Индия и никога повече да не тръгва на Запад.

30

Анонимен

преди 10 години

Ако има роми от български произход, аз съм сигурно българин с марсиански произход. Иначе французите или трябва да бъдат осъдени в Страсбург, или да си затварят устата, ако евентуално българската държава предприеме някакви мерки за връщане на бежанците в родните им държави. Да не споменавам, че ромите са европейски граждани за разлика от всичките новопристигнали в България араби, *** и прочее.

29

олелее

преди 10 години

роми с бг произход ...... хахахахахахахахахахах, няма такъв ***! Сори Краси, но не си за тая работа!

28

Стилияна

преди 10 години

Как редакторите са допуснали подобно безумно заглавие и подзаглавие? Нали са уж роми, направили си ромски катун. Е как изведнъж станаха от български произход? Тези хора имат български паспорти, не български произход. Съдържанието няма какво да се коментира, те ги гонят, ние им ги завръщаме... "Човекът е човек, когато е на път".

27

оптимист

преди 10 години

Франсетатат пак ни изпревариха .Кога и Варна че бъде прочистена от самонастанилите се катуни покрай канала???Кой в държавата трябва да свърши тази работа .В Франция видяхме как става,а в Варна???

26

йованчо

преди 10 години

Ами ние как да ги върнем обратно в Индия?

25

Бачо

преди 10 години

Искам да си поправите подзаглавието - тези не са с български произход,а просто имат българско гражданство.Наричаите ги *** с българско гражданство

24

Анонимен

преди 10 години

А защо България да полага тези усилия? Ние сме толерантни и не спираме гражданите си, да се предвижват свободно! Нали за това сме член на ЕС и си преписахме законите от тях, а сега нека ги спазваме!

23

ДА СИ СПОМНИМ

преди 10 години

Имаше един много работлив човек преди 75 години, който с много упоритост и постоянство се бе заел да реши всички злободневни ВЪПРОСИ на човечеството - ***, комунистическия и еврейския въпрос, но за жалост му попречиха да си свърши работата, както трябва!!!!!

22

Анонимен

преди 10 години

Ужас! Защо нарушават гражданските права на "хората"? Или те имат такива само в България?

21

Анонимен

преди 10 години

"Полицията в Бордо развали ромски катун в градаИзведени са около 50 души от български произход" До *** - автор на статията: Момченце, журналистика ли си завършил или някакъв ПУЦ? Това са чистокръвни ***, които за съжаление са български граждани , а не че са от български произход. Май има разлика, нали момченце?

20

онбашията

преди 10 години

гонят само шестима, добре е!

19

Богдан

преди 10 години

Тези "българи" от фотото изглеждат като аристократи в сравнение с "бежанците" които ни се натресоха и псевдо комисарката Кристалина ни призовава да ги интегрираме и им осигурим нормален живот,докато те още отсега безчинстват в лагерите..къде са сега от БХК да повдигнатобвинение в Страсбург към Франция,за ксенофобия към ДРУГИ ГРАЖДАНИ ОТ ЕС !?!

18

Редактор

преди 10 години

Наемете си грамотен редактор. В случая подзаглавието би следвало да е: "Изведени са около 50 *** с български паспорти"

17

Пешко

преди 10 години

Виновни са Руснаците, ако не бяха победили нацистите и Хитлер, много от сегашните проблеми на света нямаха да съществуват...БУКВАЛНО .