26

Анонимен

преди 5 години

Кумунист!

25

2

преди 10 години

И защо трябва да се умилявам ,че си забравил очилата и чел с "..тези на Уини.."Защо въобще трябва да четеш ...не можеш ли просто да кажеш нещо от себе си....и какъв е бил този ужасен затвор на бели расисти ....дето всеки ден бягал и тренирал бокс...чудна работа ..страдания..

24

VIVA MANDELA

преди 10 години

Пак до скромния,но задружен екип на този сайт!Това,че ме заличихте скоростно ме радва(показва,че сте ме прочели),още повече ме радва,че сте заличили още 5 (браво!),расистки изцепки на ваши потребители ксенофоби!Но най-много ме радва,че Иво,Тишо и особено Маринчо са хора с позитивен имидж в нашето общество и никак не биха желали(Маринчо най-вече) имената им да бъдат свързвани по какъвто и да е начин с расизма-особено пред Комисията по Дискриминация в РБ и асамблеята на Европа!След прочитане изтри

23

истината

преди 10 години

Безработицата всъщност е около 60%, убийствата са ежедневие по улиците, а самият той е лежал за тероризъм включително и убийства на малки деца в името на каузата.

22

Анонимен

преди 10 години

Този е известен че изпя песента Kill the whites (Убийте белите)Освен това той е главния шеф на Планетата на маймуните

21

Анонимен

преди 10 години

Изказвания на Мандела които не знаете за които никога няма да чуете в медиите:If there is a country that has committed unspeakable atrocities in the world, it is the United States of America. They dont care for human beings,"Ние знаем много добре, че нашата свобода е непълна без свободата на Палестина."Israel should withdraw from all the areas which it won from the Arabs in 1967 ..."... the Cuban Revolution has also been a source of inspiration to all freedom-loving people."

20

Анонимен

преди 10 години

При белите си бяха по-добре, сега имат 40% безработица и продължава да расте, а по убийства са на трето място в света, след Колумбия и Мексико.

19

27 години

преди 10 години

Мандела е лежал в затвора 27 години. Защото е комунист! Жертвал се е заради идеите си! Кой от вас, гербави отпадъци, е готов да се жертва и да лежи 27 години в затвора, заради 6-те апартамента на Цецо Лажецо, или за да не влезе агент Буда в пандиза?

18

Анонимен

преди 10 години

Сбирщина от *** и невежи расисти!

17

Анонимен

преди 10 години

Сега *** ще осерат тотално ЮАР, после идва ред на САЩ, но там са на ход мексиканците.

16

и ...

преди 10 години

10.Него внук е наречен на Кадафи,който НАТО бомбардира,а пък всички са се сбрали там.Защо?Явно е изменил на каузата и решил да се въведе златен динар за Африка и изведнъж бил"убивал собствените си хора"(виж BBC News What does Gaddafi's death mean to Africa)11.Като бил освободил хората си както казват в чии ръце останаха урановите,диамантените и златните мини.

15

nerez

преди 10 години

Правим го за спорта , на кого му дреме тук за Мандели или друг негодник

14

nerez

преди 10 години

Мандела е ФАЛШИВ ГЕРОЙ който беше издигнат в култ заради конкурентни интереси на международни компании които искаха да заграбят на природните богатства на ЮАР

13

eyeless

преди 10 години

До АнонименБил е в затвора не 15 а 27 години, заради терористичната дейност на партията, в която е бил ръководител.

12

nerez

преди 10 години

Лежал е заради тероризъм

11

Анонимен

преди 10 години

Нелсън Мандела е бил повече от 15 години в затвора. Понеже отстоявал позициите си. Неллссън Мандела е велик !

10

nerez

преди 10 години

Тези глупости за измислени герои вървят сред задоволените *** на запад но тук все повече и повече не вървят и няма дървят въпреки бясното пропагандиране. Просто ние живеем реалността и на детинските лъжи които се бълват от медиите просто не се хващаме. Никой не вярва на медиите , НПО и политици. Всички дте долнопобни криминални престъпници

9

има още

преди 10 години

7.написва"Как да бъдеш добър комунист"(и цитирам"добър ученик на Маркс,Енгелс,Ленин и Сталин")8.основава терористичното крило на Африканския национален конгрес,отговорно за смъртта на хиляди невинни хора-бели и черни.9.Член на групата на Старейшините,за които медията не споменава като че ли очилата на жена му са по-важни от организация,която съветва световни лидери.

8

nerez

преди 10 години

До анонимен 5 Това с панелника съм го чувал в "шоуто" на дългия от един който изглеждаше като *** любител на аналдолски "мурафети" . Не си демократичен . Кое те кара да мислиш че си нещо повече от "панелник"?

7

123456

преди 10 години

Общо взето от тези шест точки е видно,че Мандела е ***-овчар комунист !!!