9

haloperidol

преди 10 години

Белите заслужават да ги убиват, все пак ска навляци там, както сирийците в България. Не бъдете лицемерни моля.

8

Мамантос

преди 10 години

не е чудно, че не се разбирате защо и колко велик човек е Нелсън Мандела, -- Бог да го прости и вечна му памет! Вие сте крайни егоистчета, и единствено паричките ви интерессуват; вие нямате и не може да имате пиетет към героичното и саможертвата. Вие сте продукт на най-лукавата и античовешка епоха -- глобализма. Нека родителите ви ви се радват, като гледат какво са "произвели".

7

Анонимен

преди 10 години

Това че Путин го няма означава,че му е през оная работа за Мандела.То и на Барак му е през оная работа ама ПР ите му са го натиснали да иде да се направи на голем държавник.Много се смях на церемонията.То видите ли Мандела искал да вали като из ведро на погребението му.И едни песни олеле Боже.Смех голем.

6

варненец

преди 10 години

Аман вече от тоя ! Смееха се запада на Северна Корея че преигравали и плачели изкуствено за ким чен ир , а това какво е ?! Мммм ? Какъв е тоя цирк за тоя черния ?

5

Сбогом, бяла раса!

преди 10 години

След победата на черните в ЮАР, престъпността там се е увеличила десетки пъти.Това я чака и Европа - вкарвай мюсюлмани, *** и *** и гледай какво "чудо" ще стане!...

4

eyeless

преди 10 години

Световните лидери ги обединява това, което ги е обединявало винаги - алчността им, продажността им, кръвожадността им и корумпираността им.

3

Dido

преди 10 години

покажете в цифри колко черни южноафриканци са убити по време на апартейда и колко бели южноафриканци са убите след идването на "демокрацията" до сега ... и тогава превъзнасяйте измислени герои!!!!

2

eyeless

преди 10 години

Айде стига пропаганда вече...

1

Peter

преди 10 години

Че е направил много - не може да се отрече. Но с тия 10 дневни траури и непрекъснат шум и статии мисля ,че прекаляват и писват на всички....