81

муспи

преди 10 години

До всички убийци, - защо не убивате евреи, това не е престъпление а подвиг изкупващ много грехове?

80

ranik56

преди 10 години

Мястото му е в Затвора . Подлеца наръга и трите момчета в Гръб ...и това е заснето от Охр. камера . Нека да качи и този Запис и след това да се прави на Девствен - той знае какво ще му се случи зад Решетките .

79

Александър

преди 10 години

***, първо си свали слънчевите цайси... И второ - за такива като теб трябват Крумови закони!

78

Ники

преди 10 години

Убиеца е сред нас защото ти не си в затвора.Сега тия ,които допуснаха тоя да не е в ареста ,трябва да влезнат на неговото място докато го хванат тоя.

77

ай ся и аз да пиша

преди 10 години

Значи, не го знам тоя къв е, но е абсолютно нормално да се покриеш. Вие на негово място какво ще направите? Аз естествено ще избягам някъде в азия и няма да ме намерят никога, боли ме за някой, кой какво би си казал, кого съм убил и т.н. Инстинкт за самосъхранение - той е най-висш, няма срам, няма разкаяние. Това е е истината. За самата случка 100% ония са се отваряли а тоя е бил по-луд и ги е убил, както пред Амнезия, оня Балтов се е отварял и си е намерил майстора. Цинично, но понякога е така

76

васето

преди 10 години

И какво става...този е убиец и е осъден да лежи доживот, не само че не е задържан, не само че се укрива и се разхожда сред нас сигурно, ами станал медийна звезда момчето, известен е!!! Аз в България откакто помня все някой друг е убиеца, все нямало доказателства, все няма виновни и наказани.....В системата на МВР работят около 100 000 души може би, ние ги издържаме с нашите данъци, защо не го хванат този, защо е навън още??? БОЛНА ДЪРЖАВА, БОЛНО ОБЩЕСТВО!!! Това е и причината всички да емигрират

75

Анонимен

преди 10 години

Този младеж е решил да стане адвокат на себе си.Съдът го осъжда,но обвиняемият е изчезнал.Пуска клип, разкривайки,че е заплашван със смърт,ако издаде истинските убийци.Този клип еднократен акт ли е от негова страна или ще има последващи събития,които да го оправдаят.При тази съдебна система коя е истината,само един бог знае.

74

Анонимен

преди 10 години

този, като иде в затвора ще му викат колегите "Говорителя" :)

73

The one

преди 10 години

Да беше си махнал поне очилата, ама нали лъжците не могат да гледат хората в очите! Жалък тип!

72

Анонимен

преди 10 години

Я сега повтори клипчето, ама без очилата .

71

Анонимен

преди 10 години

Новият Бин Ладен - пуска видео!

70

Анонимен

преди 10 години

Такива случаи има:Pier Paolo Pasolini бива убит през 1975г. Убиецът на Пазолини Pelosi, е бил заловен, признал вината си и осъден на 30 години затвор. След излежаване на присъдата в 2005 г. признава, че той не е извършил убийството. Самопризнание е направил вследствие заплахи от ЦРУ, че ще убият семейството му. Прокуратурата в Италия под натиск на приятели на Пазолини отново завежда следствие за неговото убийство.

69

Цацатов

преди 10 години

Нека задействането на процедурата по отнемането на гражданските права на този убиец започне сега...

68

Куку

преди 10 години

Тоа съвсем е изкуфел...

67

Samo minavam

преди 10 години

Този е имунизиран срещу химерата наречена съвест.Последният му изход е да бяга през царевицата на Дуранкулак,докато не го гръмнат някъде.Жалко за двете момчета.

66

Анонимен

преди 10 години

" Нямам детайлна информация за него каквато по късно се оказа че той има за мен. "На това му се казва - пробация на успеха, ако успее,успее, ако не успее не успее, но ако не се пробва няма да знае дали би могъл да успее. Гласът му е основателно притеснен добре научен текст но не звучи искрено

65

ha ha

преди 10 години

1-досега мълчал защото го заплашвали.2-след като е осъден на доживотен, защо не каже, какво по лошо може да му се случи.3- много *** ми се вижда за да му го роди главата това което казва, подучили са го.4- защо му четат присъдата в негово отсъствие, какво очакват.5- както вече казах, много е ***, за да се укрие завинаги, ще го хванат, а до тогава ще се ослушва като *** в *** преди коледа.

64

!

преди 10 години

Да бе срещнали им се били очите, и оня вече знаел всичко за нашио, а нашио сле бруталното убийство спокойно се качил в таксито и отпрашил.

63

Анонимен

преди 10 години

убийте майка мъ и брат му

62

гнус

преди 10 години

Айде сега журналята-лешояди да покажат майка му и адвоката му убеждаващи ни каква световна конспирация има срещу прекрасният им син и клиент.Нищо чудно при това население от полу-*** да го видим скоро във вип брадър.