42

Анонимен

преди 10 години

Май Волен и неговата Атака сега ще видят пари за кворум през крив макарон....

41

Dedovia

преди 10 години

То пък една опозиция.

40

Анонимен

преди 10 години

Колелото на историята се върти така че рано или късно всеки си плаща за това което е направил. Няма прошка - ако имаше всичко щеше да е хаос. Така че бсп и дпс да не си мислят че ще им се размине - възмездие ще има.А за отцепниците от ГЕРБ има една приказка - ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО така че е рано да се радвате.

39

ATAKA

преди 10 години

ATAKA VAVEDE 20 PR.DANYN NA VEI OLIGARHIQTA I PROKOPIEV I BORISLAVOVA DEISTVAT ZADKOLISNO ZA ELEMINIRANE NA ATAKA.

38

Винету

преди 10 години

Пичове и пички от БСП и ДПС, това че ГЕРБ се разпада нито ще подобри имиджа ви, нито ще спаси България от пагубното ви управление. А депутати да ръкопляскат на предателство, каквото и да е, е идиотщина. Няма добър предател!

37

are_kulata

преди 10 години

Според вас Орбан преди да вземе властта в Унгария, предишните премиерчета, които сега са на съд, дали не са го плюли, техните гласоподватели и всички неправителствени организации, миели обществения мозък там. 100%. Плюйте по АТАКА, естествено и нормално е, защото ако се случи всички отиват в паднелаата за дълго. 100%.Така че, чужди агенти и продали се чорбаджии давайте, сега му е времето, после ще е късно.

36

kostur

преди 10 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ БСП И ИМАТ ВНЕДРЕНИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ КЪРТИЦИ ВЪВ ВСИЧКИ ВЕДОМСТВА..ХОРА С МНОГО АРХИВНИ ДОКУМЕНТИ , КОИТО ИЗПОЛЗУВАТ ЗА САБОТАЖИ , ПОДКУПИ И КОМПРОМАТИ...КАТО ПРИБАВИМ И ГНЕЗДОТО НА ОСИТЕ НА МОНИКА ЙОСИФОВА , КАТО ПРИБАВИМ АГЕНТУРАТА НА ДОГАН , МНОГОТО ПАРИ НА ОЛИГАРСИТЕ , КОИТО ПЛАЩАТ И НА СИДЕРОВ , И НА БАРЕКОВ--ЯСНО НИ Е ВСИЧКО--А СЕ ЧУДИМ , ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НАЙ--БЕДНА.ДОКАТО ИМА БСП--ЛЕСНО НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ КАЛТА

35

Черен Петър

преди 10 години

Попитали радио Ереван:- Кога ще се оправи България?- Когато се очисти от всички предишни и настоящи комунисти, от наследниците на Политбюро и когато студентите порастнат. Сигнализирахте за неуместен коментар

34

Наблюдател

преди 10 години

Хитър ход за елиминиране на ПП Атака.

33

алуу парламента

преди 10 години

ние парламентарна република ли сме или тиквенска,я отговорете на въпроса какво следва за мутрата който ходи до израел,а после и до турция среща се на най-високо ниво като какъв,чии интереси представлява и защитава,кой е той ,какъв е неговия рейтинг,какво всъщност става -ние имаме ли президент,премиер,председател на нс,отиде ли станишев на среща с путин ей така да си поковорят за българо -съветската дружба до 1990г. колко е било прекрасно,някой в тази държава знае ли какво става

32

Говедарин

преди 10 години

Волене, като ти е вътре - к`во ти се яде?

31

Анонимен

преди 10 години

Националистите ръководени от сидеров са национални предатели.

30

Анонимен

преди 10 години

Колко ли се е изръсил пеевски за тези убавци? Колкото и да е по ефтини са му излезли от сидеров. Увехна китката на парламента. Сега може да се закичи някой фес с нея.

29

Анонимен

преди 10 години

И да са в парламента ГЕРБ и да не са тройната коалиция си приема удобни за тях закони. Толкова са арогантни,че наистина няма значение дали ГЕРБ са там.

28

Атака завинаги

преди 10 години

Волен Сидеров премиер!

27

Анонимен

преди 10 години

Работата е нагласена по препоръка на ЕНП за да не зависи кворумът от АТАКА!Нищо не става случайно.

26

бспдпс

преди 10 години

от Атака какво да се радват, вече не са нужни на управляващите

25

Онуфрий

преди 10 години

Нема власт - нема Герб

24

Анонимен

преди 10 години

OK, няма Пеевски, няма Бисеров, и двама от герб няма, 216 left to go!

23

Kaleko Aleko

преди 10 години

Добре де, нали Киро Йорданов беше ужасен изедник и *** пионка. Митинги имаше, революции... Как така беше предложен за шеф на агенция при "най-социалното правителство"?