188

Танчев

преди 10 години

До 191 Джаба:"Да аз съм,яж ми х*я!"

187

Иван

преди 10 години

Един *** решил да си намери друго място на бунището, наречено български парламент!

186

Сашка

преди 10 години

Много удобно нали?

185

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Никой на никого не е обърнал гръб, всичко е лицемерие и театър за пред хората ! Тиквата се коалира със Съсела и *** за да игнорират Болен Ибрикчиев. Това е. Политическата мафия се обединява ! Въпроса е друг, докога ще ги търпим и кога ние народа ще се обеденим за да ги изметем ВСИЧКИ ! Малко ли през тия 24 години ни лъгаха, малко ли на маймуни ни правиха, малко ли ни крадоха !?

184

Куроландес

преди 10 години

От ГРОБ винаги е мирешело на ***, но с всеки изминал ден, миризмата се усилва и вече става непоносима.Така мирише труп, когато се разлага.

183

nerez

преди 10 години

Още един червей.

182

Анонимен

преди 10 години

Добре поне, че свариха да се запишата в учебниците по история. Ако *** не ги "забършат" скоро оттам само това ще остане от ГЕРБ, както и от партията им майка НДСВ, която потъна в дън гори ( още не реституирани ) тилилейски брабар с условно нареченият ЦАР (зар).

181

Джаба

преди 10 години

До поредния анонимник 184. Пич, не си достатъчно интелигентен, за да ме коментираш. Като ти гледам правописа е ясно кой е галошът. Не си познал и нищо от портрета, който си опитал да ми нарисуваш. Нали всеки има право на мнение - защо тогава така си се изпразнил върху моето? Нещо много си нервен. Защо ли? Танчев, ти ли си?

180

Борис I

преди 10 години

главата , на него и до девето коляно ,казах!

179

Анонимен

преди 10 години

Седем милиона население сме...Половин град...И НЕ МОЖЕМ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ.Сложно е с:2.5 мил. пенсионери.1.9 мил.,които не плащат здравни осигуровки.0.6 милиона администрация(държавна и общинска).0.4 милиона регистрирани безработни.И Т.Н.....Направо си е невъзможно да имаме ЧИТАВИ ПОЛИТИЦИ,щото като народ нямаме КУЛТУРАТАи БОРБЕНОСТТА да си ги извоюваме.Сега си имаме едни МАЙМУНЕЦИ,които по номенклатурно-конюктурни причини са в ПАРЛАМЕНТА и са се хванали за бутончетата за гласуване.

178

stoian79

преди 10 години

POTAVA,GERBERSKIA KORAB POTAVA!.HAHAHAHAHAHA,MUHAHAHAHA

177

detelina

преди 10 години

ДРУГАРЮ ГЕНЕРАЛ, САМО НАКРАЯ ДА НЕ СТАНЕ-И, САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН!?ИЛИ,КАКВА Я МИСЛИХМЕ-КАКВА СТАНА!?ДА НЕ ОСТАНЕТЕ НАКРАЯ САМО ТИ И ЦВЕТАНОВ!?

176

оху боху

преди 10 години

Глупави българи няма да се осъзнаят и дружно да изхвърлят тая крадлива манипулираща зган от политическата сцена ми се дрънкат

175

Анонимен

преди 10 години

АЛО,МНОГОЗНАЙКОВЦИЯ ВИЖТЕ СНИМКА НА СИНГАПУР ПРЕДИ 25 Г -ЕДНО СЕЛО И ГО ВИЖТЕ СЕГАНЕ ВИ ЗНАМ МИСЛЕНЕТО ГЕРБ,МЕРБ,БСП,БКП,ДВИЖЕНИЕ ЗА ПАРИ ЗА СЕБЕ СИНЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ ЦЕЛТА Е ДА ИМА МН ПАРТИИ, ЗА ДА СЕ РАЗМИВАТ РАБОТИТЕ,КАКЪВ ГЕРБ- 25Г ПРЕХОД-СЕГА ***,*** БАРЕК И ОЩЕ ..СПРЕТЕ ВЕЧЕ

174

Aнонимен

преди 10 години

Абе Джаба ли си,Дирижабъл ли си,кой ти дава право да обиждаш човека?Всеки има право на собствено мнение.Като ти чета глупостите,виждам,че си *** със "С" и "З",*** необърсан,или и ти си от тези дето продължават да лижат и *** осраните *** на ГЕРБ?Нещастен некадърник и неудачник.Явно си някой свински *** и селски *** с манталитет на политически гъзолизник.То точно заради такива като тебе-зле с писането,скарани с четенето,да не говорим за мисленето,сме на този хал.Хай сиктир от тука..

173

lewskar

преди 10 години

ГЕРБ=НДСВ ,скоро и по рейтинг,лека по лека партията любима замира.Обаче защо МУНЮТО избран от Вота за ГЕРБ има право да напусне парламентарната група ,но не и задължително парламента.Все Пак на всеки е ясно че никой не е гласувал за НЕГО а за Патрона му Б.Б.,значи това очилато човече е ПЕРСОНА НОНГРАТА за Електората на ГЕРБ ами да бъде променен закона ,напускаш групата вън от Парламента.Така "Цветарките" ,като Христо Йовов скоро ще напуснат и Народното Събрание

172

Джаба

преди 10 години

А, бе независим червен ***. Ако смисълът на живота ти е да видиш разпада на ГЕРБ ти си просто една жалка попова лъжичка. Ако го правеше за всички партии, защото и те го заслужават, досега щеше да си станал голяма крастава жаба. Айде избърши си пяната от устата, шизофреник!

171

тя

преди 10 години

Един по един до края.

170

Гого

преди 10 години

Поредната долнопробна *** готова на всичко за пари! Само като му прочетеш биографията виждаш, че си е бил *** много отдавна!

169

Ставри

преди 10 години

Бавно, но сигурно ГЕРБ вървят към дъното. Защо напускат ли ? Защото членството им е с цел облаги и...... до тук.Какъвто вожда , такова и племето.