39

Анонимен

преди 10 години

Надявам се тези 920000 евро да бъдат използвани за самолетни билети и полети за извозване на нелегалните ***

38

Анонимен

преди 10 години

Йовчев всяка твоя дума е неистина и опорна точка от моника станишева и делянчо пеевски. Ти си срам за системата!!!

37

Гост

преди 10 години

До 665 Не си много прав. Не съди защото и ти не си бил там. Може и те да са провокирали. Полицаите бият и 14годишните от протестите от преди 8-10год Знаем как 3ма полицаи биеха паднало на земята момиче. Не ги защитавайте и онези много защото тяхната вяра е равна на нашата смъ..

36

КРАЛИ МАРКО

преди 10 години

хуманитарната помош от чехите данеби да е под формата на бира GAMBRINUS

35

665

преди 10 години

йОвчев, *** предателско. Стимулирай подчинените ти да продължават в същия дух. Нека продължават да смазват ислямската ***!!!

34

6666

преди 10 години

А жените не са ли терористки?Това е талибанска практика.Колко жени камикадзета се взривиха.А за дома в Любимец трябва да има наказани полицаи, че не са ги застреляли всичката талибанска ***.Ако има наказан полицай за счупени глави наистина това Де *** Сарско правителсво трябва да си ходи.В тяхния свят ако посегнеш на полицай си директно гръмнат.

33

Я да видим сега

преди 10 години

Вестник Нувел Обсерватьор написа: България е убежище на Ал Кайда, а правителството се прави на ударено като бърка понятията нелегални емигранти и бежанци и какви точно са хората, минаващи турско-българската граница, а така нареченият президент пита добродушно: Тези жени и деца ли са терористи?Някой се опитва на краставичар краставици да продава.

32

Анонимен

преди 10 години

Абе и да има строшени глави какво от това? Ония ще чупят и къртят , а нашите ще ги черпят с кафе, така ли? Я пробвайте така в Щатите!

31

до 33

преди 10 години

Не мешай протестите със заслужения бой над нелегалните навлеци. Не сравнявай и протестиращите с афроарабите. Обидно е !!!! Платените червени и сини талибани се псувайте под други статии. Тази е само за БЪЛГАРИ.

30

Анонимен

преди 10 години

НАИСТИНА ТОЗИ Е СУПЕР НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ. ТО И НА ПРОТЕСТИТЕ НЯМАШЕ БИТИ АМА ВСИЧКИ ,КОИТО СА БИЛИ ТАМ НЕ КАЗВАТ ТОВА. НЯМА И ХОДЕНЕ ПО КЪЩИТЕ ,НО СИ ИМА И ПРОДЪЛЖАВА ХОДЕНЕТО ПО ДОМОВЕТЕ ДА СЕ СПЛАШВАТ АКТИВНИТЕ ХОРА ,ИЗРАЗИЛИ МНЕНИЕ ПРОТИВ ВЛАСТТА!

29

Лъжлюто говори

преди 10 години

Тоя пак нещо не е разбрал, пак опровергава, пак медиите виновни. Аман от *** на червената партия, писна ми от лъжи и голи обещания. А бе алан коолу ти сляп ли си, че не видя по ТВ превързаните глава и ръце. белезите от палките. Не казвам, че не са го заслужавали, но защо лъжеш ачик кириз.

28

Анонимен

преди 10 години

Първо - престанете да ги наричате "бежанци", защото не са !!! Второ - не ги наричайте сирийци, защото само една трета са такива! Трето - никакъв статут, защото остават тук завинаги и ще ни ги връщат от всякъде!!! Висока ограда по ЦЯЛАТА граница с Турция! Задоволяват ни само 0 нелегално пресекли я! Изобщо не ме интересуват подробности от лагера в Любимец, кой крив, кой прав, да се връщат обратно на мига!

27

институт ПОМАК

преди 10 години

А в същия момент алжиреца Аладин, с вълшебния нож, с който наръга 10 пъти (!) българка и е влязъл в страната с фалшив документ, получи 11 месеца затвор. Идвайте нелегални имигранти, колете ни и се самонастанявайте в жилища. Няма да имa проблеми тук! Говоренето срeщу вас е ксенофобия и медиите са на ваша страна, а пред джамията в София, документите никой няма да ви провери!

26

e

преди 10 години

не ме е яд че йовчев лъже то от кумонист друго не можеш да очакваш, а ще ме е яд ако малко са пребили ***,тая *** само дървен господ ги оправя,и да не каже някои че съм краен,да питам какво би станало ако християни,дали бежанци или каквито и да са отидат в арабския свят и започнат с претенции а още повече да скочат на тамошните органи на реда, първо бой с пръчки ли ще ядат или директно на бесилото ще виснат,та тия ако им изнася ако не да си заминават така или иначе няма да се интегрират

25

Доколенков

преди 10 години

Тоя лъже повече от мен бе.....

24

аха...

преди 10 години

Кога ще дадете право на отгвор, й на потърпевшите? Естествено, че поръчалият побоя ще каже, че синявиците по гърбовете на хората, пукнатете им глави и счупени ръце, са вследсвие от каскадьорски скокове по стълбища между етажите, а не от полицейски палки! Наглост!

23

Анонимен

преди 10 години

Милиционерче нагло, не лъж *** червен *** бихте и емигрантите бихте и децата ни пред парламента..Да ли пък скоро няма да ти го върна бе наглец..! ОСТАВКА И ТО ВЕДНАГА ГЛУХИ ***!

22

Радост

преди 10 години

Не измествайте въпроса! Тук проблемът е кой лъже медиите или министърът. Защо ли си мисля, че не са медиите. Къде са пеевските медии да ни осветлят подобаващо и да намерят доказателства, кой подкукуросва бежанците? Я Бойко, я ранобудните, я кой знае кой?!?

21

Анонимен

преди 10 години

огнехвъргачки за тия *** после който оцелее по един камък на врата и в най близкия язовир

20

Анонимен

преди 10 години

Цвети е прав , снощната полиция не е удряла никого , само сегашната милиция от татово време бие и троши глави.