30

Анонимен

преди 10 години

Дано да ти одрежат ръцете със брадва!!!

29

ognyanz

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ: Парламентарната форма на управление има много недостатъци, но по-добра не е измислена. Ако искаме цар или президент с всички пълномощия да назначава и да уволнява, това ще означава само, че не сме дорасли за демокрация. Захари Стоянов е представил много образно един такъв пример ча човек, който е роб по душа: "Той принадлежи към оная порода българи, които само тогава можат да заспят спокойно ако през деня около врата им се завий някой камчик или заптийска плесница".

28

П_Петров

преди 10 години

а месец след това Марков я продава на "Дунав автотранспорт 2", която е собственост на съпругата на Севгин Осман - Гюлдерин Хюсню Осман. Цената този път е над 93 хил. лв. По сделката е изтеглен ДДС кредит, но след това фирмата е прехвърлена на социално слаби хора.

27

П_Петров

преди 10 години

Странна работа, за отцепващите се от ГЕРБ все има сигнали до прокуратурата за данъчни и финансови престъпления. Отцепват се и всичко се потулва.Какво стана с Миро Мършата, Емил Димитров? Същата работа сега и с Георги Марков."Прокуратурата е била сезирана още през 2009 година за доскорошния депутат от ГЕРБ Геогрги Марков,"" сигнала, който е подаден пред 2009 година, цитиран от "Дневник", се разказва как през 2004 г. лидерът на ДПС във Велико Търново Севгин Осман продава приватизираната от него автогара в Свищов на фирмата на Марков "Нове-МГ" за 30 хил. лв., а месец след това Марков я про

26

Бай Ганьo

преди 10 години

До Анонимен 21 Само че върхушката на ГЕРБ са точно отцепници минали през БКП, БСП, СДС, ДПС - всеки на ръководен пост в ГЕРБ е сменял поне две партии до сега.

25

Анонимен

преди 10 години

Наистина, нали Цв.Цв. нямаше право да напуска страната???Ама удобните журналисти не се занимават с това.

24

някой

преди 10 години

плод на обгазяването на Свилоза си ти!Ако трябва някой да те опише в карикатура, в нея ще бъдеш със събути *** одупен в центра на Свищов пред академията.

23

Big Bad Wolf

преди 10 години

"Няма да бъда памперс на никого, отсече Георги Марков"Може да си жив ама ще си останеш отсега нататък известен като Жоро Памперса.

22

гост

преди 10 години

Напълни гащите тоя.БКП дават пари, но трябва да си ЖИВ да си ги харчиш.Затова отново в МАФИЯТА и като мине малко време и нещата се позабравят ИНФАРКТ.

21

бай Петко

преди 10 години

Колко ти обеща бойко пак да се върнеш. Бъди мъж, бе. Като си казал А кажи и Б, недей да лижеш това, което си из...л. Жалки плазмодии! Пфууу...

20

George1

преди 10 години

Гнусен продажен плъх.

19

Гери

преди 10 години

Този е отчайващ индивид и като си помисля,че сбирщина от такива ни управляват,просто ми се плаче,няма ли свестни хора да застанат начело на тази държава? СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ! НЕ САМО ДЕЦАТА ДА СА БУДНИ И БИТИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ!

18

Анонимен

преди 10 години

До 73737Е не може всички да са красиви , като Чобанов dnes.bg/politika/2013/12/09/i-pri-veto-niama-da-ostanem-bez-nov-biudjet-uspokoi-chobanov.208852

17

бай БУДАЛ

преди 10 години

ИМА ли разлика между него и ГЛАВЧО ГЛАВЧЕВ или ЦЕЦКА ЦАЧЕВА...... пак гласувайте за тия крадливи гербераси

16

73737

преди 10 години

Това е типичният гербер-глуповат , грозноват ,бездарен , комплексар по раждение , послушко по призвание , но задължително е нагъл , алчен и недооценен.Сега се чуди кой път да хване.Някой спомня ли си откъде изпълзяха тези *** преди 4год?Само си представете на пазара на труда хора като Лилището , Деси Дуловска ,Цвъко , Главчев ,Миро и т.н. и т.н.ОТВРАТ!ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ СА ПЪЛНА ОТВРАТ!

15

Геле

преди 10 години

Скоро, скоро.....

14

!!!

преди 10 години

Цяла седмица Републиката се занимава с това недоразумение!

13

Свищовлийка

преди 10 години

Тоя искам зда го срещна и да го заплюя, както и Адамов,и Благов съсипали Свищов с алчност и простотии. Жалко това е градът с най-много дарители в България и такива алчни *** стъпкаха с калните си обувки всичко свято !

12

f

преди 10 години

имало раследване срещу него и тои е невинен, е то в българия до сега виновен политик не е имало,всички са" чисти "а и палатите които имат са напълно законни.а колкото до линчуването не е късно то идва коледа може да те посуровакат малко е така за да ти доиде акъла

11

Анонимен

преди 10 години

цЦВЕТАНОВ В ГЕРМАНИЯ?НЕ МУ ЛИ БЕШЕ НАЛОЖЕНА МЯРКА ДА НЕ НАПУСКА БЪЛГАРИЯ?ДОКОГА ТОЗИ /ЕПИТЕТ/ ЩЕ СЕ РАЗХОЖДА ЗА НАША СМЕТКА ПО СВЕТА?