7

Анонимен

преди 10 години

Ало Клисарката, в България е пълно с безработни висшисти, държавата харчи пари да ги учи а после те отиват в "белите" държави, така ние помагаме на тях а не те на нас .На "ранобудните безделници" като не им се учи - вън от университетите, на нас окупатори не ни трябват.Но оправете си учебните програми, които ПРЕТОВАРВАТ учениците и им отнемат детството ! Половината от МОН са за изхвърляне, понеже са некадърници и са далавераджии.

6

Анонимен

преди 10 години

Доктор Борисов това отдавна ви го каза.

5

Черната Златка

преди 10 години

аз сам Злати-Черната и сам Висшис. Учих в уневерситета за опща култура. Но благодарна сам на Бай Брадър шото там научих столиците на Европа. Хайде чау че отивам на шопинг до Милано-столицаъа на Италиа. Аз сам висшис! и се гордея от тва!

4

Х

преди 10 години

50 ПРОЦЕНТА ВИШИСТИ МЕНТЕ-ДЕЛЯН П.

3

Анонимен

преди 10 години

"Стратегията за висше образование предвижда свиване на броя на университетите, постепенно и по естествен път, чрез механизмите на финансиране."___________О, боже! Министърът на образованието ни не знае какво е значението на думата "естествен". Наливането или спирането на пари е ПЛАНОВ процес, затварянето на университети защото няма интерес на кандидат студентите към тях е ЕСТЕСТВЕН процес.

2

sofeto

преди 10 години

Няма нищо лошо в това. Първо ще станат вишисти а в последствие бачкатори с више.

1

BG

преди 10 години

Ха, ха 80% от студентите не си намират работа по специалността, ЩОТО СА НА БРОЙКА, *** КОМУНИСКА ! !!