312

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Тава,което сега става в Уккрайна е драмата в света през 1941 година,но като фарс и без актьора СТАЛИН

311

П.Петров

преди 10 години

До Анонимен 358, Задавал съм си го. Мислиш ли, че на Европа и е удобно да я заливат вълни от емигранти, ***, сводници, наркодилъри, автоджамбази, "берачи" на метали и обикновени разбойници? За мен е необяснима наивността на запада по отношение на злото "комунизъм", че нещата сами ще се наместят. Злото породен от социален инженринг, може да се поправи бързо само с друг социален инженеринг! Властта в България не е спирала да е в ръцете на БКП,ДС,КГБ и КПСС, Влиянието на запада е нюню в сравнение!

310

pl__amen

преди 10 години

До EU citizenПъпеш,ти отново имаш мнение?

309

златен лев

преди 10 години

До чоч(о Да не забравяме ,че бащата/R.I.P./ на братя Кличко e генерал-лейтенант от авиацията........А......?

308

lewskar

преди 10 години

Трагедията в Украйна е че сама си слага примката на врата,смятайки че НОВИТЕ ще са по-добре от Старите .Ние вече видяхме и новите и старите,винаги тези които са в услуга на СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ ще печелят ,а другите ще ...си задържът дъха.Жалко че точно след 3-5 г. Уктаинската промишленост ще е на нула ПРИВАТИЗИРАНА от Западните Инвеститори,които бързо и лесно че затворят конкуренцията.А това което остане ще сглабя КИТАЙСКИ части под ЕВРОПЕЙСКИ БРАНД ама да сглабяш и произвебдаш са две различни неща

307

EU citizen

преди 10 години

До чоч(оХахаха :)) Мавзолея щял да носи хиляди... Не искам да ми носи хиляди, искам да го няма. Свободата и достойнството струват повече от няколко хиляди. По същата причина и ПСА трябва да стане на чакъл.

306

чоч(о

преди 10 години

E , и какво от това ,нима е геройство !?!?! Ленин пак ще го има в историята ,както и Мандела , Чърчил ,Хитлер , Буш и други .......Така нашите псевдо - демократи бутнаха мавзолея ,а сега щеше да носи хиляди на месец само от туристи - колко мавзолея има в света !?!? Мумията на Димитров да си я бяха закопали , но защо да буташ историята !?!? Така и тия там ще се наиграят ,същото ги чака като нас - честито братя украинци ,сега остава и боксьор да си сложите на власт !!

305

Муто

преди 10 години

Да оставим украинците да се удавят сами. Не е необходимо да поощряваме *** там чрез износ на родни български тиквеници. Както се вижда бостаните там раждат не по-малко качествени тикви.

304

златен лев

преди 10 години

Предлагам БГ фракциите като : БКП/ БСП / ДПС , особенно Атака / волен С. и приблиЖени / .......и некои пенсионери да вземат ,,остатъците '' от статуята на Ленин.........стойността ,ще и е като на Берлинската стена , а БГ колко РЕТРО материал такъв има.......!

303

neni4a

преди 10 години

До ЗОРО Къде съм писал,че няма вредни паметници? Следващия път поне ме контрирай за нещо което съм писал.

302

EU citizen

преди 10 години

До До EU CitizenГлупако, по време на социализма ако нямаше кльонове, щяха да емигрират 3 млн.

301

Анонимен

преди 10 години

До ГражданинА БАВНАТА КУ*КА, дреме 25 години и чака да и падне от някъде, някой залък, преди да е пукнала от глад!

300

ох

преди 10 години

Не се рабират ясните морални доводи на еврейската общност да си приписва ролята на "поправители" на света и налагането на нов ред. Най-вероятно е комплекс породен от вековното им пренебрежение към властимащите и хората с различна религия. За съжаление това, което са показали досега е масов геноцид над един или друг етнос, опити за икономическо влияние върху политиката, открит антисемитизъм към арабите, омраза към християните, опити за манипулиране на историята и самосъзнанието за богоизбрани..

299

oh

преди 10 години

Ленин, както между другото и Хитлер са евреи и едни от най-големите тирани и масови убийци на 20 век, които е време да бъдат заклеймени. Извън всякаква етика е все още да съществуват техни паметници и да бъдат почитани като политически кумири. В историята, от повече от 2 века евреите имат склонност към радикално леви идеи, с които да променят света. Самият Ленин е отговорен за избиването на 20 млн християни и е спонсориран от германски евреи. Евреите също така са най-големите антисемити.

298

Анонимен

преди 10 години

Коментари 354,356 П.Петров Петров,а задавал ли си си някога въпроса ЗАЩО НИЩО не предприеха в последните 24 години преход спрямо комунистическата мутро-олигархия западните"партньори" и тези отвъд океана? Ще ти кажа:ЗАЩОТО са УДОБНИ като ВЛАСТ и ПРАВИТЕЛСТВА на същите! Не си мисли,че тези на които всички наши партии и правителства се подчиняват са ПО-МАЛКИ КРАДЦИ И ПО-МАЛКО КОРУМПИРАНИ от нашите!В прехода ТЕ СЪЗДАДОХА тази корумпирана КЛИКА- ДА СЕ ПОДЧИНЯВА И ПРОКАРВА ТОВА КОЕТО ИМ Е удобно!!

297

Гражданин

преди 10 години

Бързата ***, слепи ги ражда - народна мъдрост. Защо тази част от украинците, които са най-нетърпеливи за ЕС, не си зададът въпроса, какво е искал да каже румънският премиер Виктор Понта с думите, че "когато приключат всички техни национални избори, когато приключат всички проблеми в ЕС, тогава и ние сме готови и влизаме в Шенген".

296

П.Петров

преди 10 години

Защо не си зададете въпроса защо световните компании предпочитат да инвестират в Китай, Виетнам и Индия отколкото тук, при положение, че трудът в България е по-евтин, а данъците ниски?Защото в България липсва държава и държавности, а за това не е виновна Европа, а българският мързел, простотия, крадливост и неуважение към чуждата собственост(частна и държавна), все качества култивирани и насърчавани от комунистите в терористичния им социалистически режим!

295

аЗ

преди 10 години

Сега и Украйна ли ще става ПОТРЕБИТЕЛ на Европейският пазар! ТОВА Е ПИРАМИДАЛЕН ПАЗАР!Измислена работа.... Балона ще гръмне скоро!

294

П.Петров

преди 10 години

Изборът на Украйна, както и на България е между комунистическата мутро-олигхархия слугуваща на Русия и демократична Европа. Ако в Русия е толкова добре да се живее защо руснаците предпочитат да се заселят дори в България, отколкото да живеят там?Европа не давала пари, ами не дава, защото се краде от червените ***! Русия като 45 години даваше, да не би да успя да запълни бездънната пропаст на комунистическата некадърност, крадливост и простотия? Затова и Горбачов ни резна! Комунистите са ненаситни лъжци и ***!

293

Анонимен

преди 10 години

Какво за Бога става!? Нима Ленин не бе финасиран за преврата си от същата еврейска клика,която дърпа конците и та Запада и на Изтока! Тези хора са страшно излъгани и заблудени!Те си мислят,че на Запада е рай,защото така ни се предоставят медийно нещата! Тези същите проститутски еврейски медии,които *** *** на този който им дава повече пари!