24

Анонимен

преди 10 години

Щом този ***, м.с. А. Кинчев-а го казва, значи ще иска да ваксинирва пак. А няма да стане...

23

Анонимен

преди 10 години

Абе тия комари през зимата ли са активни при минусовите температури. Егати мутантите XD странна работа са тез учЕни.

22

Анонимен

преди 10 години

Д-р Кунчев като пускате тази новина защо не попитате биолози какво представляват тези комари ,тяхната биология и как могат да се различават и заразяват човека. Кои кацат успоредно или под ъгал на повърхноста и какви петна имат по крилата защото обикновени българин ще изпадне в ужас като види комар в къщата си. ЖАЛКО ЗА ТАКЪВ ЕПИДИМИОЛОГ!!!

21

Дядо Гошо

преди 10 години

Тези "бежанци" предимно деца са натоварени от някой след като бащите им са платени "бунтовници" участващи срещу свободолюбивата Сирия и др.огнища разпалвани отСАЩ С УЧАСТИЕТО НА нато и ЕС. А нашата армия кого пази ???????????????

20

*

преди 10 години

Един момент ! Комари зимата !? Малария пренесена от емигранти в умереният пояс !? Този доктор да няма някаква грешка ...Само гърчулята са ни пуснали нарочно заразени комари , както ни бяха пуснали въшки , които от нищо не умираха през 90-те...И комарите не пият кръв комарките си снасят яйцата в кръвта . иначе дядоми на 20 години е хванал малария в Гърция и до края на живота си не се излекува . Една леля имам , която е хванала малария в Африка тя се излекувала , но има поражения по костите .

19

Анонимен

преди 10 години

Искам да попитам защо българската армия не пази южната ни граница и дали единствената и функция е да изпълнява прищевките на САЩ участвайки в обречените на пълен провал натовски мисии? Защо се хрантутят 10000 човека на гърба на един бедстващ народ, без да вземат каквото и да участие по защитата на националната ни сигурност? Военният ни министър освен да спи с М.Манолова има ли някакви други функции?

18

Анонимен

преди 10 години

Големите така наричащи себе си хуманисти са на сороска хранилка и си оправдават взятките. Същите обаче изобщо не съчувстват на гладния и съсипан български народ, били мързеливи и тем подобни тинтири- минтири. Това не са хуманисти, това са сатанисти и продажни безродственици!

17

йованчо

преди 10 години

А честито на печелившите! Тук са били нужни години да се изкорени тази болест, а тия сега за няколко месеца кой знае още какви изненади носят. Недоволни от условията, недоволни от парите, какво точно търсят тези араби тук? Защо мислят че сме длъжни да ги храним и да им осигуряваме подслон? Изобщо как така няма референдум още след като целия народ е против тая престъпна пасмина? Само крадливите политици чакат да прилапат от някой фонд!

16

Пурко

преди 10 години

Искам да чуя големите хуманисти дето си пият кафенцата в уютнитте студийца на телевизийките и заклеймяват злите ксенофоби, а те самите въобще и нямат досег с редица проблеми,..иначе са много "опънмайндед"

15

Анонимен

преди 10 години

Наи- бързият начин за трупане на богатство е националното предателство! Лошото е после, когато дойде възмездието, било от хората или от Бога, но възмездие винаги има!

14

Анонимен

преди 10 години

Ето сега разбрах защо Цветан Василев е с четина под носа.

13

Анонимен

преди 10 години

Ционистите от ООН и вчера квичаха срещу България относно омразата към нелегалните имитранти, породена от самите имигранти! Тия от така наречената ООН само ще ги попитам две неща- първо, защо не изпратят Сини каски срещу *** ислямисти, убиващи цивилното население за пари, второ, заради какво геройство назначиха националния предател и изменник Н. Младенов за комисар в Ирак, ако в ООН се назначават само ционисти и изменници, призовавам останалите независими от САЩ държави да напуснат това САТАНИНСКО СБОРИЩЕ НАРИЧАЩО СЕ ООН!

12

Анонимен

преди 10 години

Ако погледнете управлението на КТБ полвината от имената са арабски.Спомнете си ,че Оман освен Боровец искаше да строи и Белене.Напливът на емигранти не е случаен.

11

Анонимен

преди 10 години

И жълта треска пренасят комарите.Дами и господа,КТБ е с официално обявено 30% притежание на Оман и Катар,това е банката ,в която държавата и Ахмет Доган държат парите си ,вероятно и Бисеров.ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ,АКО ТАЗИ БАНКА ОБЯВИ ФАЛИТ?

10

софиянец

преди 10 години

"...Това вече прави опасността за България напълно реална".." В БЪЛГАРИЯ НЯМА МАЛАРИЯ НАД 60 ГОДИНИ! Ужас!:(

9

Debora1

преди 10 години

Да! Tочно така. B България има плaтeнa професия -социално слаб. Българския народ работи и за тези " ценни" за прогреса нa България професионалисти. Плaтeнaи човешки качества - мързел и престъпност

8

Анонимен

преди 10 години

*** за комарите и тях

7

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

До Debora1Случаите на туберкулоза по Черноморието са плашещи вече!Не се казва истината, за да не избягат и бедняците идващи Лятото!

6

смешници

преди 10 години

Толкова ли е трудно да видат кой комар е заразен и да ги изтребят само тези. Пак толкова пари ще потрошат за глупости вместо да направят най- лесното.

5

БГ

преди 10 години

Само малария не ни е тресла в този луд преход.