18

койчо

преди 10 години

какви Агенции са това, кой ще им плаща заплатите, има законодателен орган на който и агениите трябва да се подчиняват, стига бюрокрация и безмислие, не се оставяйте да ни ограбят съвем

17

Див аграр

преди 10 години

До 13Приятелю, нали не намекваш, че тройната коалиция го е приела, а ГЕРБ не са се възползували от ситуацията? Ако знаеш по нашия край, колко много хора изгоряха по този закон, все в полза на хора и фирми близо до ГЕРБ....Защо ли не го отмениха, като бяха на власт?Пусти субсидии, за тях и брата си ще прецакат..............

16

гог

преди 10 години

Животновътството номер едно , всички области на селско стопанство. Всички безработни там.Животните са фабрики и заводи ,като разрушиха индустрията така ще е .

15

Анонимен

преди 10 години

Който не е чел Библията, ТОВА СЕ КАЗВА ЕГИПЕТСКОТО РОБСТВО ОПИСАНО ВЪВ СТАРИЯ ЗАВЕТ.НО СТАРИЯ ЗАВЕТ СЪВСЕМ НЕ Е СТАР А Е БОЖИЯТА ИСТИНА, ЧЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ БЪДЕМ РОБИ НА ОКУПАТОРА=ГУБИТЕЛЯ=САТАНА В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА.БОЖИЯ НАРОД СА ВСИЧКИ БЕДНИ И ЧЕСТНИ ХОРА ПО СВЕТА, А НЕ НАЗВАНИЕТО БЪЛГАРИН.---ИЗБИВА СЕ ПОГОЛОВНО НАСЕЛЕНИЕТО НА АФРИКА, АЗИЯ И ЕВРОПА ЗАРАДИ БОГАТСТВАТА В ЗЕМЯТА ДА ЗАДОВОЛЯВА НУЖДИТЕ САМО НА ЕДНА ШЕПА ХОРА.--ХОРА ВЪРНЕТЕ СЕ ПРИ БЛИЗКИТЕ СИ, ОБИЧАЙТЕ СЕ ЗАЩОТО ХРИСТОС ПРИСТИГ

14

Анонимен

преди 10 години

Царете ни и националните ни герои се обръщат в гроба!

13

ПУКА МИ...!!!!!

преди 10 години

ВЕЧЕ ПРОДАДОХ ЗЕМЯТА И ГОРАТА НА КОМШУЛУКА....!!!!!!!!СЕГА , АКО ЩАТ ДА СИ ИЗМИСЛЯТ И ......"приказките на Братя грим".ВЗЕЛ СЪМ ПАРИТЕ И СА В ЧУЖДИ БАНКИ!ТОЯ ПЪТ...ДГД , ПАРТИЯТА НАША...ХА,ХА,ХААААААААААА...

12

Руснака

преди 10 години

Не може да разрешите на чужденци, които нямат статут на постоянно пребиваващи в страната и които стъпват за първи път на наша земя и нямат никакво отношение към нашата политика за икономическото й развитие да имат право да притежават обработваема площ, като продукцията ше е предназначена за външния пазар, като на нас ще се наложи да си набавяме същия продукт точно от там й и си представете иронията ... точно от този ще купим жито, на когото сме го продали за в пъти по-висока цена ! МИСЛЕТЕ БЕ !

11

Анонимен

преди 10 години

Земята не трябва да се продава. Българина не е равнопоставен с останалите с тези ниски доходи. Първото което ще се случи е да дотърчат от Анадола и да пазаруват. Виждаме каква мощна кампания е предприело Мюфтийство да си иска разни измислени земи и имоти, а останалата явна се надяват да я изкупят и какво ще се случи после, а? Който иска да дойде и да бачка, но не и да купува. Земята е на българите.

10

до 8

преди 10 години

Аграрино, законът е от 2003 година, за твоя информация.

9

буахах

преди 10 години

Кой ще иска да си купи от тая замърсена от *** и отпадъци земя? Чужденците най-много да накарат цигано-бунището отново да прилича на нормална държава. Добре, че с този закон заковаха тези надежди и *** и мутрите могат да продължават унищожаването на България. *** и лесно-манипулируем народ.

8

sofeto

преди 10 години

Превратаджийското правителство от МАЙ до днес не е свършило за "пет пари работа", освен нови комисии и обвинения към предишните.

7

Анонимен

преди 10 години

Никакви доводи не могат да оборят факта, че българска селскостопанска земя НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАВА НА ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ!!!!!! Прочетете чуждите законодателства в това отношение - например унгарското. земята ни е златна, всичко загубихме, само тя остана. Разпродадем ли я - ще стане като историята с евреите и палестинците.

6

Анонимен

преди 10 години

Не хващате ли че Български земеделски фирми (монополчета) с интерес да остане ниска цената "МИЗЕРНА" цена на земята ни... платили са некое друго милионче на нашите момчета да прокарат закона за да не дойдат големте европейски компании и да плащат добри пари на горките хорица които си дават под наем земята... ужас момчета и момичета ужас..

5

qur4u

преди 10 години

Екстра работа. Ще създадем една никому ненужна агенция за да наместим на топло верните другари на които още не сме намерили работа на държавната софра......

4

Анонимен

преди 10 години

*** народ. Не трябват никакви ограничения, за да може българинът да види истинската цена на земята си и да разчита на нея ако му трябват доходи.

3

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

И на чиче от село, дето с напуканите от работа ръце и 30 годишен трактор се мъчи - ТРЯБВА ДА ПОМОГНАТ!

2

Един българин

преди 10 години

Това е добре, но държавата трябва да се ангажира с подпомагането на български граждани, които желаят да се занимават с крупно земеделие !

1

Анонимен

преди 10 години

Пак някой лапнал 2-3 милиончета да шмугнат тоя закон... а дали е добре за народа това най-малко ги касае , ако бяха им платили да гласуват "ЗА" купуване на земя от чужденци сега щяха да ни обясняват колко хубаво било и в кои държави има такъв закон... пу*кенска работа е нашто парламент!