19

Банкеръ

преди 10 години

ГжоКлисарова а защо заплатите в България са такива,а не каквито трябва.И как така със заплата 2-3 хиляди лева разни чиновници и министри си позволяват имоти и коли за 1млн. отделно харчат,повече от колегите си на запад.Това някои математик ще го обясни ли или у нас 2 и 2 равно на 22 не на 4.Голямата част от студентите са кухи леики и няма лошо щом ви вярват.

18

още нещо...

преди 10 години

ЕДИНСТВЕНОТО ,КОЕТО НАПРАВИХТЕ Е,ЧЕ СИ ПОДОБРИХТЕ ВЪНШНИЯ ВИД,ПОИЗЛЪСКАХТЕ СЕ МАЛКО,А ТО Е ЯСНО,ЧЕ ОТ ВСЯКО ДЪРВО *** НЕ СТАВА,Г-ЖО КЛИСАРОВА,А ОТ ВАС СЪС СИГУРНОСТ:)

17

681

преди 10 години

Стига с тия глупости бе, колкото по "модерни учебни програми "измисляте ,толкова по-големи простаци и *** произвеждате!На целия народ стана ясно, че реформите в образованието целят затриването на българската самобитност и унищожаване на нацията.Тази наша пуста територия е харесана от толкова много световни крадци че те не могат да си я разделят и бързат с унищожението на местното население.В този пъклен план за съжаление участват 24 г и всички до сега управлявали ни родни *** продали се

16

Див аграр

преди 10 години

С тези реформи я докарахме до там, че тройкаджията преди 30-35 години се равнява по знания днес на тези, които имат 5 или повече......Сега, за да вземеш диплом, трябва само да си в училище, и да се държиш що годе нормално. Какво да се прави, щом всичко е сведено до принципа "парите следват ученика"...

15

БГ световна сила

преди 10 години

Клисарова увеличила заплатите на образованието в чужбина.Следващия мандат може и в БГ!!!

14

жж

преди 10 години

А дано, ама надали...Утайката, нали не мислиш наистина, че лелката на снимката е Мая Манолова?

13

a

преди 10 години

и това само в благодарение на БКП :) хахаха .. и как пък го изчислихте че е до толкова ? Повече не може ли ?

12

Анонимен

преди 10 години

Докато в българското образование на всички нива отсъства въпроса: защо?.. , а се зубрят механично факти, мислеща нация няма да имаме. И докато всеки с пари може да си вземе диплома без покритие, също. Връзкарството съсипва държавата на всички нива. Нещо като китаеца, взел шофьорска книжка тук, но не говори български, не чете и не пише на него....

11

Утайката

преди 10 години

Не е много секси Мая Манолова на тази снимка.

10

Анонимен

преди 10 години

По-голямо недоразумение от тази "другарка" в образователната система не е имало. Тя надмина в това отношение и Сергей Игнатов. Тя няма представа как се подаряват бакалавърски и магистърски дипломи. Голяма част от завършващите са напълно неграмотни. Как да си обясним факта, че студенти за един ден "вземат" по три изпита" без да могат да си напишат името без грешка. С тези налудничави идеи освен зомбита друго не произвеждаме. Такива "специалисти" са нужни на управляващите. Кадърните са навън.

9

o

преди 10 години

Осведомете хората, че започва кампания за обучение на току що завършили в Бг средно образование ученици в Германия. Желаещите си избират специалност и се обучават 3 години в Германия. По време на обучението си получават помощ в размер от 400 до 800 евро /евро повтарям/ на месец и осигурено настаняване и храна(Това е по врем на обучението). Нека всички, които завършват сега да знаят за тази възможност. Който желае да кандидатсва.

8

BG

преди 10 години

Ей, на тая селска ... не и увря тиквата че докато на университетите им се плаща на БРОЙКА нещата ще са такива !!!Едва 30 % от завършилите студенти работели по специалноста ?! Сериозно ?! Алилуя !!!Даваме дипломи на икономисти не знаещи да сметнат ДДС ! На инженери които не умеят да боравят с калкулатор ! На ИТ специалисти за които Паскал е вид коктейл ! И после - не работели по специалността !! Ами, давани са дипломи за БРОЙКА не за КАЧЕСТВО и ИСТИНСКИ УМЕНИЯ по професията !!!

7

vesko02

преди 10 години

Акцента е елементарен,наши хора правят козметични промени в програмите срещу което получаватнеприлично големи пари от Европа и нещата продължават по старому.

6

Анонимен

преди 10 години

След като толкова много пари се изсипаха за предучилищното и средното образование, е крайно наложително да се дадат пари и за висшето. Не може докторант да получава три години 450 лева стипендия. Тъжно е. Една леля в градините взема повече.

5

Кирил

преди 10 години

До Да ще стане ....Не се сещам. Сещам се друго - в БАН командировките на Запад обираха именно такива, които не бяха от социалистическокомунистическите деца. Дали беше случайно? Те бяха тези, които вършеха научния шпионаж, и докладваха за настроенията и изказванията на колегите си на службите. Съобщиха ви добра новина и вие "Дайте да гадим!". Въшки!

4

Анонимен

преди 10 години

Стига с този израз "до". Коректният израз трябва да е "от ... до ..."

3

Да ще стане ....

преди 10 години

...Ама само за социалистическокомунистическите деца на функционери.Нали се сещате...

2

Анонимен

преди 10 години

Както каза и Първанов"възпитание и качество на човешкия капитал".Приватизирахте предприятията и те фалираха,приватизирахте банките и те вече не са български,сега и човешкия капитал ли ще приватизирате?

1

Анонимен

преди 10 години

Досега беше същото и академиците и професорите вземаха по 100 хиляди евро като началници, но работата я вършеха студенти и асистенти за по 400 лева. Корупцията и връзкарството са направо с ужасяващи размери в ЕС.