6

2013

преди 10 години

kак да стъпиме на истината , когато цялата религиозна доктрина е доказана лъжа и опит за заблуда на човечеството.

5

evgeni1234

преди 10 години

Кой може да освещава ,освен един Господ Бог или и поповете могат ако нямат "нужното осветление".СВЕТОДИОДНО ( ЛЕД ) ОСВЕТЛЕНИЕ - ПРОЕКТИРАНЕ, МОНТАЖ, ГАРАНЦИЯ! Светодиодните лунички са едни от най-универсалните и разпространени ЛЕД продукти. Те имат стандартни размери и напълно заместват стандартните халогенни луни в голяма част от приложенията им. Най-важните им предимства са:* Много по-ниска консумация на електроенергия ( от 5 до 10 пъти икономия )* Дълъг живот ( над 2 год. гаранция и над 10 год. живот при високия class модели )

4

Тутрканец

преди 10 години

Тутракан - градът на залеза....в пряк и преносен смисъл...

3

бай Тъпчо

преди 10 години

Днеска тарчи бабата и вика-бегай да одим в градат на пазарат,че пуснали китове по два лева бе...па яз са зачудех повече и викам-ми то да земем един ама не мож го изядем ***,ша нараним цело село и пак ша остане и зян ша стане ами дай да дадем още пет-шес лева за ено шаранче,та барем си го изядем целото...та сега туй ша прайм ама айде да са живи и здрави сички Николовци и Никулинки и мойто унуче Николчо и както нашият поп кога е трезвен вика-Да са свети името им-Амин!

2

Ди

преди 10 години

Религията е едно узаконено суеверие. Средство за промиване на мозъци и психологическа манипулация. Изобщо не е чудно, че в лоното и се появяват подобни аномалии като тези, от които се тресе църквата напоследък. Религията експлоатира човешките страхове, слабости и склонност към предразсъдъци. Тя проповядва неестествено потискане на инстинктите и съответно това потискане избива към извращения при някои индивиди.

1

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Тука в тая държава сме забравени и от Бога и сме окрадени и от Царя.... и в преносния и в буквалния и във всекакъв смисъл...