14

The king

преди 10 години

Но така или иначе вота за освобождаване на Мая Манолова не мина!

13

The king

преди 10 години

защото тя абсолютно скандално прекратява дебатите и не дава възможност на колегите от ГЕРБ да изразят мнението си относно бюджета, обясни Ненков.- Горките гербаджии, не са им дали възможност да се изкажат.

12

Анонимен

преди 10 години

До 10Лошо няма, нали консултанта, адвоката и производителя на оборудването за ремонта и работниците които ще го вършат, също ще платят данъци. Изобщо няма нищо лошо в това да си докараш печалбата до 0 - поне не за бюджета.

11

Анонимен

преди 10 години

Че вървим към избори за всички ни е ясно, но в техния регламент не е предвидено да премахваш партии. Не мога да приема, че хора, които съм гонил 180 дена и ненавиждам могат да бъдат допуснати до явяване на избори. По каква логика отново те ще се завъртят? Искам да мога да гласувам ПРОТИВ партия и тя да бъде закривана. В момента си задължен да гласуваш ЗА или просто не гласуваш. Това, че не си дал гласа си за някой, не е равнозначно на активно неодобрение. Каква е цената на провала?

10

Алекс

преди 10 години

До Анонимен (8):Ако беше прочел всъщност какво пише щеше да знаеш, че 20% се облага не нетната а брутната печалба. В случая фалита е неминуем. Не че ми пука за зелените енергетични бизнеси в БГ (повечето са мутренски) но това си е преразпределение от "всеки може" на "само наште хора" украсено с взимаме от богатите да дадем на бедните винетки.Нито съм съм за нито против закона, защото не ме касае, но съм много против дезинформацията на българите. събудете се бе балами, лъжат ви на поразия.

9

Анонимен

преди 10 години

Колко и да не ви харесвауви, най-сериозния и задълбочения анализ по тмата на бюджета до момента е на В.Сидеров.Много широка и обоснована позиция.Останалото са лукуми и счетоводителски приказки, които слушам 25 години.

8

Анонимен

преди 10 години

Долу червените убийци! !!!!

7

Анонимен

преди 10 години

"Икономиста" да ми обясни как като ти облагат ПЕЧАЛБАТА с 20% данък, ще фалираш?Затова икономиката ни е на такова ниво - защото такива "професори" учат бъдещите икономисти.

6

Анонимен

преди 10 години

Само за 6 месеца правителството на Орешарски надмина негативния рекордьор Виденов.

5

НЕЗНАМ ЗА ВАС

преди 10 години

ама от нова година 2014 като знам колко хора заминават и какво става в ТОЯ РУСКОТУРСКИ *** НА КТБ БАНК И ДПС НЕЗНАМ..... ЗАГРОБВАТ НИ С РАЗНИ МИЛИАРДИ ДЪЛГОВЕ И ИЗМИСЛЕНИ ПОЛЗИ ОТ СТРОЕЖИ НА АЕЦОВЕ КАТО НЯМА НИКВО ПРОИЗВОДСТВО А САМО КРАЖБИ И ПЛАТЕНИ МЕДИИ И КОНТРАПРОТЕСТИРАЩИ

4

Варна

преди 10 години

Прочетете статията в Капитал за предстоящия фалит на НЕК, дъл от 965 милиона как се плащат? Или режим на тока както в доброто комунистическо време или ново демократично правителство което ще направи реформи т.е. ще вдигне цената на тока и ще спре кражбата на пари през южен поток и белене.избирайте аз имам слънчев панел на къщата си

3

Анонимен

преди 10 години

Вместо да вървим напред ние направо летим с 200 км/ч назад във времето. Вече сме в тъмните 70-те на 20 век, скоро ще сме в 19 век с това мафиотско управление!

2

e

преди 10 години

Като не е нужно субсидирането на възобновяемите източници , защо просто не намалят ценаа на тока и харата сами да решат закакво да изхарчат тези 20% , а ще ги събиа държвата в съмнителен фонд ?

1

евродепутат

преди 10 години

В момента са спрени всички еврофондове. Западните служби отказват да работят с нашите, защото се връщат хора от комунистическата ДС. При това положение е изключено да се случи нещо добро при това правителство. Единствения изход е нови избори. Но БСП-ДПС-Атака ще изкопаят земята да останат, но всичко ще е за сметка на народа. Те ще си крадат и въобще не им пука за ЕС. Те си искат Путин.