123

контра

преди 10 години

Пич, недей да защитаваш моя интерес. Аз съм зрял, улегнал, разумен, различавам добро от лошо и никога няма да се опитам с неприемливи средства да постигна примамливи цели. Вие, за съжаление сте точно обратното. Говорите с клишета и си мислите, че като искате нещо , то веднага ще стане ,понеже на вас ви се струва правилно.Вече не сте деца, време е да поумнеете, да осъзнаете пречинно-следствените връзки и да си подредите приоритетите. В момента не сте обществено полезни.

122

та ани

преди 10 години

страм си е наистина ,че полицаите не си вършат работата и да санкционират престъпни деиствия,дали си мъж,жена,студент ,работник ли квот се сетиш няма никакво значение...... тия индивиди извършват престъпление и само благодарение на политическия чадър и грозното манипулиране от журналистите не копат градинки като форма на общесвено полезен труд

121

новина без коментар

преди 10 години

В Лондон: Студенти окупираха университет, 36 в ареста

120

Ани

преди 10 години

Срам за полицаите които бият момичета. Българската жена не иска социализъм. Тя проумя че това е лицемерие. Аз заставам зад трудовите хора на България. Който не работи - не трябва да яде!

119

до 124

преди 10 години

Батка,при ГЕРБ ти отивал на зле бизнеса щото си нагаждач и ***,а днешните управници толерират точно такива като теб!***,*** и далавераджий.

118

софиянец

преди 10 години

доста са мърляви тия ***, може би черната къдрва става за една тръба?

117

юда

преди 10 години

ДО 124 *** гъбаркай бабите Какъв ти е бизнеса-общински служител Малкия и среден бизнес умира

116

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Тези ужасяващи кадри ми напомнят за една друга битка - Сталинградската, боевете за Мамаев курган между гвардейците на Родимцев и СС дивизиите на Паулус. И двете битки - за парламента и съответно за Сталинград бяха епични и решителни, с участието на девойки. Странно защо преди нямаше такива зверски физиономии. И да си кажем правичката, нито толковоа дебилни изражения.

115

релист

преди 10 години

До 789л......Е как няма да ти потръгне; Започнал си отново да крадеш и мамиш ...Това е истината

114

789

преди 10 години

Да симпатизирам на правителството на Орешарски.Умен съм,образован съм и не съм съгласен да ме вписват в клишето -*** и некадърен,защото имам бизнес от 1996 г и до днес.При управлението на ББ от всички телевизии ми говореха колко всичко е о кей и какво кадърно правителство ни управлява и колко некадърна е била тройната коалиция,но при мене нещата отиваха от зле по зле и на хората около мене.През това лято,нещата тръгнаха отново,започнахме да работим -е така стоят нещата.

113

Antonim

преди 10 години

До AIMILIVSНа колко години сте господине? Стига повтаряхте клишетата на прехода! НЯМА страна в света, която да е построила комунизъм, и в България не е имало. Имаше Студена война, нямаше олигарси, нямаше безработни и хора, които за се замозапалват от глад и безисходица. Имаше някакъв ред, а не сегашната слободия, която някои наричат демокрация. Прочетете какво значи демокрация.

112

До ВСИчки Червени

преди 10 години

Платени червени драскачи, виждам най ви харесва управлението на Партията+ турци!! Всички с различно мнение са от ГЕРБ, незнам защо тази презумпция?! Направете една ревизия. Какво направи Партията за вас? Окраде ви. Но нищо нека за по едно кебапче да и простим и се направим, че никога нищо нередно не се е случвало по време на 8 те от 12 правителства в които БСП участва от началото на прехода. Нека им дадем 2 ри шанс.. пардон 9 ти..Е докога?!Не съм от Герб и няма да бъда но искам ОСТАВКА!!

111

Анонимен

преди 10 години

Това с боята не е толкова мащабно престъпление, че да му се обръща толкова внимание. Също като чупене на пейки в парка и това е от категорията "дребно хулиганство". Не представлява голяма обществена опасност.Май се полагаше две седмици кафез да копат или нещо подобно плюс глоба.Друг въпрос е, че имаме нужда от герои мъченици на някаква много висока кауза, в момента се избистря. Не знам си къде.

110

Анонимен

преди 10 години

Вместо да се дърляте за Бойко,Сергей или Местан,вместо да плюете студентите,красивите и умни протестиращи или беззъбите привържаници на кабинета водени от Мишо шамара се замислете,кой аджеба дърпа конците.Тя България е малка държава.Два олигархични кръга се борят за господство.Досега бяха Цветелина,Прокопиев и компания,сега на власт е Пеевси,Доган и Цветан Василев.Политиците са кукли на конци,а ние сме тълпата,която,ръкопляска,освирква,ту плаче ту се смее ту гледа с питащи очи.

109

да

преди 10 години

Не шамарчета,палки трябваше да им раздават полицаите.Аман от лигльовци,разиграващи държавата.Не прочели закона за МВР,протестират,или големите "демократи" така им казали и те така правят.Излагате се г-да демократи и герберисти,излагате се и не се осъзнавате,че вече всички ви се подиграват на самодейностите.Всяка нещо си има граници,а вие отдавна ги преминахте.Вашата олигархия няма да дойде на власт,разберете.

108

bb

преди 10 години

тая с жълтото как реве без сълзи...ще речеш че жива я дерат....

107

До 109

преди 10 години

Самият факт, че употребяваш думата стерва ме навежда над мисълта, каква преса четеш и какъв ти е вероятния произход, убеждения и т.н.

106

The king

преди 10 години

Кой знае какви постчета са им обещали,ако това правителство падне,ама не е тука темата да се ровим в подобни неща- Възможно е освен пари да са им обещали и постове от ГЕРБ.

105

The king

преди 10 години

Време е, медийте да не вземат страна, а обективно да коментират и показват случващото се.- Лошото е, че голяма част от журналистиката също е платена!

104

The king

преди 10 години

Крайно време е, агресивните окупатори, манипулатори, рекетьори, вандали, лъжци и всякакви други там нарушители на Конституцията на РБ и още четири други закона да отговарят за действията си. - Точно така, нали сме правова държава!