25

ааа

преди 10 години

Нали банкерите не са на почит в Библията? Какви светци ипокровители сте им наизмислили? ???

24

evgeni1234

преди 10 години

Попчетата и римокатолическите "отчета" обявяват(канонизират)кой на каква длъжност е в Небесното царство.А дали са светии идолопоклониците и как са получили титлите(оторизацията си) си е чисто тайнство на тези симпатяги.Дедо папа казва,че Кирил и Методий са "пазители"на Европа,обаче изглежда,че има освен икономическа криза, но и криза в берберското дело.Честито бръснене !

23

бай Тъпчо

преди 10 години

Днеска тарчи бабата и вика-бегай да одим в градат на пазарат,че пуснали китове по два лева бе...па яз са зачудех повече и викам-ми то да земем един ама не мож го изядем ***,ша нараним цело село и пак ша остане и зян ша стане ами дай да дадем още пет-шес лева за ено шаранче,та барем си го изядем целото...та сега туй ша прайм ама айде да са живи и здрави сички Николовци и Никулинки и мойто унуче Николчо и както нашият поп кога е трезвен вика-Да са свети името им-Амин!

22

Killuminati

преди 10 години

Всички именници да носят с голяма благоволение и благодарност туй чудно име на този Свети Застъпник за Нас пред Бога.

21

Анонимен

преди 10 години

Стига глупости, на банкери не може да е покровител, винаги ми е жалко като го пишат. За лихварство няма свето покровителство.

20

Анонимен

преди 10 години

На всички именници- да са живи и здрави!

19

evgeni1234

преди 10 години

За "Никулден"-"Боп по калугерски" :Бобът се вари до сваряване,както първата вода се изхвърля(в мивката).Вари се до пълно сваряване,добавят се и другите подробности,изчаквате и изхвърляте съдържанието през прозореца заедно с тенджерата(гърнето) и се захващате със сериозната част-Пържола на скара.Поп и на снимка да видиш-посрижи го !

18

evgeni1234

преди 10 години

6 И жената побягна в пустинята, гдето имаше място, приготвено от Бога, за да я хранят там хиляда двеста и шестдесет дни.7 И стана война на небесата: Излязоха Михаил и неговите ангели да воюват против змея; и змеят воюва заедно със своите ангели;8 обаче, те не надвиха, нито се намери вече място за тях на небето.9 И свален биде големият змей, оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който *** цялата вселена; свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него.

17

evgeni1234

преди 10 години

1 И голямо знамение се яви на небето, - жена, облечена със слънцето, с луната под нозете й и на главата й корона от дванадесет звезди.2 Тя бе непразна и викаше от родилни болки, като се мъчеше да роди.3 И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони.4 И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята; и змеят застана пред жената, която щеше да роди, за да изяде чадото й щом роди.5 И тя роди мъжко дете, което има да управлява всичките народи с желязна тояга; и нейното чадо

16

evgeni1234

преди 10 години

"Otkrovenie na Ioana" gl.11 st.19-"И отвори се Божият храм, който е на небето, и видя се в храма ковчега на Божия завет; и настанаха светкавици и гласове, гръмове и трус и силен град"

15

evgeni1234

преди 10 години

Дали православието и католицизма са християнство ще разяснят "отците" ако ИЗРИЦИТИРАТ Първа и Втора заповед на глас. Нищо от това,което ви прокламират не е истина,само където използват Господното име и правят прочит на Евангелието от Сатана.

14

Кака Шанел

преди 10 години

Християнският празник... по всички телевизии скубят люспи от шаран, увиват ги в хартийки... слагат в портфейли, заравят кости в пръст... хеллоу... кви светци... кви банкери... заклинания и вещеризъм от 8ми век!!!

13

ЗОРО

преди 10 години

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!

12

evgeni1234

преди 10 години

Utre 07.12.2013 da pocherpyat7 Св. Амвросий, епископ Медиолански ( 397). Св. преподобна Филотея Търновска (XII)

11

evgeni1234

преди 10 години

Машинка за подстригване Remington HC62079,99 - 86,00 лв. (2 оферти)Потребителски рейтинг: Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0Рейтинг: 0 (няма мнения) напиши мнение >>- Титанови ножове -6 гребена (3-25 мм) -Стилизриащи гребени за разнообразни прически -До 40 минути безжична употреба -Индикатор за зареждане - Мие се под течаща вода -Чантичка за съхранение -Бръснарски гребен -Ножици -Четка за почистване Гаранция 2 години

10

гофус

преди 10 години

Велик празник.На рибарите.Винаги го празнувам.

9

Анонимен

преди 10 години

И между другото, българското име на светеца е Никола, Николай е русизъм

8

Анонимен

преди 10 години

"Светец" и "банкер" са две напълно несъвместими неща. Светците се отказват от всичко материално, подлагат се на пости и лишения, посвещават живота си да служат на Бога и помагат на другите напълно безвъзмездно, а какво правят банкерите всички знаем. Кой измисли тази глупост, че Св. Никола е покровител на банкерите, просто не знам... Сигурно някой от онези свещеници със скъпите часовници и луксозните коли. А на баш именниците - много здраве и наздраве :)

7

Мистър Х

преди 10 години

Стоп стоп стоп. Св Николай може би е покровител на ТЪРГОВЦИТЕ (доколокто търговията се е развивала по море) но в никакъв случай на Банкерите - гадни мръсни лихвари, чакащи някой да се провали за да му вземат имота. Едното няма нищшо общо с другото не смесвайте понятията.

6

Х. Генов

преди 10 години

Ужасна, ужасна наглост - св. Николай Мирликийски бил видите ли покровител на банкерите??? Сега какво? Кой ще бъде покровител на убийците, примерно? Те повече заслужават светец - покровител, защото сигурен съм, че са почернили много по-малко животи в сравнение с т.нар. банкери, а всъщност долни лихвари! Да е честито на именниците, да им е живо и здраво името и да ме извинят за гневния пост :)