83

EU citizen

преди 10 години

До krasimirvmА на шопа ще му кажа само ,да върви да го духа на тези от Брюксел ------------------ На 65 години не ти отива изобщо да се мислиш за еротика :))) Ако си православен моли се Господ да ти прости сквернословията, изкуфелнико.

82

EU citizen

преди 10 години

До krasimirvmНеолиберализма на престъпника Джорш Сорос е в основата на унищожаването на православните народи --------------- Слушай бе, крачещ некролог, ти първо не си никакъв православен, сигурно и не знаеш как да се кръстиш. Но освен всичко друго, ако православието беше толкова силна идеология, нямаше да може да го победи никой. Една силна вяра ако можеш да я разрушиш само с лафове и подкупи, каква е?

81

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До АнонименИ ТИ КАТО ОЩЕ 2-3 ТЕРСЕНЕТА ТУК НА ТОЗИ ФОРУМ ПО СЕБЕ СИ СЪДИШ ЗА ДРУГИТЕ.НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ДОРИ И МИЛИАРДЕР ДА СИ - ,,НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА БОЖИИ'', МОЖЕ В МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА ТИ СЪДБАТА ТИ ДА ЗАВИСИ ОТ СЛУЧАЕН КЛОШАР КОЙТО ДА ПРЕД ДИЛЕМА ДАЛИ ДА ТЕ ОСТАВИ ДА УМИРАШ ЦЕЛИЯТ ВЪВ КРЪВ ИЛИ ДА ТИ ПОМОГНЕ КАТО НАМЕРИ ПОМОЩ. НЕ РАЗБИРАШ ЛИ ЧЕ КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА СЪВСЕМ СКОРО ХОРА ХОРА ЩЕ ЯДАТ НЕ САМО ВЪВ ПРЕНОСНИЯТ НО И ВЪВ БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ. СЛЕЗ МАЛКО ВЪВ НИЗИНИТЕ И ВИЖ КАК ЖИВЕЕ НАРОДА!

80

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До СтоянKРАЙНО ВРЕМЕ Е И БЪЛГАРИТЕ ДА ПОИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ МАФИОТСКОТО ОБЕДИНЕНИЕ ЕС И ДА ВЛЕЗЕМ ВЪВ ТАМОЖНИЯТ СЪЮЗ.СЪС 2,5 ПЪТИ ПО-ЕВТИНИ ГОРИВА И ДРУГИ РЕСУРСИ ДА ПРОБВАМЕ САМО 10 ГОДИНИ ДА ЖИВЕЕМ ТА АКО НИ Е ТОЛКОВА ЛОШО САМИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ НЕГО ПАК ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ.ПРЕДАТЕЛСТВОТО ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ЖИДОМАСОНСКИТЕ ЕС И НАТО ЗАСЛУЖАВА САМО РАЗСТРЕЛ ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ ДО УШИТЕ ПОЛИТПРОСТУТКИ КОИТО НИ ОТДЕЛИХА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ.

79

Анонимен

преди 10 години

До Красиблизка е защото българите са наивни нещастници които винаги чакат някой да ги повива и дундурка!роби!деца на роби!внуци на роби!

78

Анонимен

преди 10 години

До Анонименами не се бъркат защото няма за какво!като нямаш права какво да ти се бъркат!?

77

Анонимен

преди 10 години

Този "анализ" е абсолютно тенденциозен.Само да поясня ,че не съм русофил.Госпожата авторка,ако има време да прочете какво пише на входа на британският парламент и тогава да пише за Русия.Всички като гладна глутница се нахвърлят срещу Русия заради природните ресурси.Западът е алчен и винаги е бил такъв.След като беше изгонен "Британският съвет" от Русия(бъркаха се безобразно във вътрешните им работи) хайде вижте как в новините на ББС не се говори нищо за правата на човека в Русия.Питаме се защо?

76

Стоян

преди 10 години

Омръзна ми да чета глупости, като тези на vlady, 99 и други клиширани творци. Наистина омръзна! Русия, Украйна, Беларус са толкова взаимосвързани кръвно, исторически, културно, религиозно, икономически, че нека замълчат!Хиляди предприятия всъщност са така кооперирани така, че не могат едно без друго. Украински авиодвигатели се ползват от руските заводи от Казан и Уляновск до Улан-Уде и Приморския край.Добрият чичо Брюксел дали ще остави тухла връз тухла от тези заводи?Помислете!

75

vlady

преди 10 години

Дано Украйна се освободи от руското иго и стане свободен пълноправен член на ЕС.

74

Анонимен

преди 10 години

До 2,71За 2012 г. износа на Русия е около 539 млрд. долра, от тях над 360 млрд. долара енергиини ресурси около 71%, метали и химия 16 % около 80 млрд., а машините и съоръжения са под 5 %, така че иконимиката наистина си е ресурсна и дефакто е силно зависима отконюктурата на пазара и прищявките на арабските шейхове

73

Краси

преди 10 години

Русия е близка до сърцето на повечето Българи и каквото и да правят и говорят някой винаги ще е така......

72

2,71

преди 10 години

Русия няма нужда от приятели, тя просто не мисли с подобни категорииКогато през Руско-турската война през 1878 г. (освобождението на България) Синклер пита кралицата, чии интереси да защитава, кои са приятелите на Великобритания, тя отговаря Великобритания няма приятели, има интереси.

71

2,71

преди 10 години

сближаване или влизане в НАТОДали авторката може да обясни, какъв е смисълът на съществуване на НАТО? От Египет ли да ни пази?опрощава съвсем безнадеждни съветски оръжейни заемиКакто сама казва безнадеждни. То и ние опростихме на Ирак, не съм сигурен за Либия. Руснаците го правят срещу договори, ние от добро сърце.Днешна Русия е крайно неотстъпчив преговарящ в икономикатаПри преговори руските лидери защитават руските интереси. На Франция, САЩ или Китай трябва техните лидери.

70

2,71

преди 10 години

доставчик на суровини за пазара в Западна ЕвропаНа vz.ru/economy/2012/5/30/580961.html авторката може да пречете, какво друго изнася Русия. В статията не са описани оръжията, но Русия е най-големия доставчик на оръжия за държавите, които не са обвързани във военни блокове. Обвързаните купуват оръжия не според изгодата или качеството, а по политически съображения.Русия е страна без лесно защитими природни границиОтдавна вече няма лесно защитими природни граници.

69

razgradski pop

преди 10 години

браво ***, още една хубава статия..

68

Ники

преди 10 години

До Акъл мореИ защо трябва да бъдем приятели на Русия? Достатъчно сме другарували и последствията още си ги понасяме

67

саша

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ 91Ц, Ростов е над милион и е пълна ***. Същото е и в Перм и в почти всеки друг голям град извън Москва и Питер. Улици на пръст, трамвайни релси, по които е цяло чудо, че изобщо може да се движат трамваи, мръсотия и грозотия на всякъде в комбинаци с кич. И в същото време луксозни возила редом с москвичи и лади. Това което парите от природни ресусрси дават, няма как да компенсират манталитета и липсата на елемнтарна култура в народонаселението.Така, че не се заблуждавайте...

66

Акъл море

преди 10 години

Русия има нужда от приятели.Но от истински приятели.Не от такива,които "приятелски" приемат подаръци от нея,а после демократично и забиват нож в гърба за да зарадват нови господари,обещаващи атлантически ценности.България не може да бъде истински приятел,защото е затънала до гуша в морала на авантата и келепира.Не само Русия знае това.Германия също.Като усети дебелия,тя ще се обърне и срещу новите си " приятели"!

65

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До сашаКАЖИ СИ НАПРАВО И ОЩЕ 10-15 ГРАДА МИЛИОННИКА С НАД МИЛИОН НАСЕЛЕНИЕ.ТА НИМА ТУКА Е ПО-РАЗЛИЧНО.СОФИЯ,ПЛОВДИВ, ВАРНА,БУРГАС И СТ.ЗАГОРА ПРИМЕРНО А ВЪВ ОСТАНАЛИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА КАК Е? ВСЕКИ СЕ ОПИТВА ДА СЕ СПАСЯВА ПОЕДИНИЧНО И ТОВА НИ Е ГЛАВНИЯТ ПРОБЛЕМ.ПРЪСТИТЕ НА РЪКАТА КОГАТО ВСЕКИ Е САМО ЗА СЕБЕ СИ Е НИЩО А ЗАЕДНО СА ЮМРУК, НАЛИ ТАКА? НЕКА БЪДЕМ ЮМРУК А НЕ ПРЪСТИ!

64

Ok!

преди 10 години

До аналитикЖалко, че се мислите за аналитик. Определено сте от индивидите, които не виждат по далеч от носа си. Много сте далеч от истината.