10

До №3

преди 10 години

Страхотен си! ТОй е Пътят, и Истината , и Животът. Салава на Господ Исус Христос на Небето и Земята. Амин.

9

Вера

преди 10 години

Крайнодесните са опасни, не ги подценявайте. Той и Хитлер така е дошъл на власт - уж за малко и напук! На обединения крайнодесен алианс трябва да се противопостави ляв такъв иначе ще прекроят европейското бъдеще. На практика те искат да се разпадне ЕС! Алтернативата на дясното обединение е ПЕС, защото левите радикали също не са решение!

8

Умотворение

преди 10 години

Аз не виждам нищо популистко в национализма! Единствено тези партии са се ангажирали да казват чистата,неподпраавена истина за света,ЕС,НАТО И ООН и затова кой има изгода Европа и европейските народи да изчезнат от лицето на Земята! Популистки са така наречените демоктратични,сасиал-социалистически,демократ.социалистически е центристки партии и партийки,които не престават да промиват мозъците на пората с някакви емфимерни евроатлантически ценности и подобни глупости на поразия!!!!

7

nerez

преди 10 години

Всички партии са популистки. Каква е разликата между тях ? Всички лъжат и говорят на хората като на *** които пасат трева и нищо не разбират. Леви десни сини червени пембяни все мошенници бе значение на какви се правят.

6

БАЧКАТОР

преди 10 години

Нормално е, на коренното християнско население му писна да го тормозят с гнусните европейски ценности. Всички искаме смъртта на ЕС.

5

metro57

преди 10 години

До БожоА ти чувал ли си, че Левски му е братовчед, макар и далечен?

4

metro57

преди 10 години

С друти думи - директно: Афиширайте се, за да ни е по - лесно да ви премахнем! Дали има още толкова *** хора, или на някои така им се иска?

3

Исус е Господ

преди 10 години

Хората нямат представа какво се готви на окупирана Европа .Тази статия показва как 1984 не е мит.Life Site News-Former heads of state call on EU to set up state surveillance of"intolerant"citizens.Целта на новия световен ред е заличаване на християнството,борбата е за душите на хората,най-силното оръжие и защита срещу лъжите е НовияЗавет Целта на новия световен ред е заличаване на християнството,борбата е за душите на хората,

2

Анонимен

преди 10 години

Какво е тревожното и заплашителното, че традиционните политически партии ще отидат на бунището на историята. Те не предлагат нищо, а и хората не ги искат. Да споменавам ли, че светът вече шеста година е в криза. А тези рекетьорски мисли на тази фондацийка, само още повече ме мотивират да гласувам за патриотични и анти ЕС партии.

1

Божо

преди 10 години

Ти чувал ли си , че Исус е евреин ???????