99

Анонимен

преди 10 години

От една страна искат да се отърват от *** (не вярвам те да ги наричат роми а само така у нас ,старанно защо, измислиха да ги наричат)защото те не полежат на приобщаване а от друга искат да ги пратят обратно у нас ние да свършим тази работа а когато се опитваме да ги култивираме поне отчасти те ни обевяват за расисти.Пореден пример на двойнствен стандарт и европейска демагогия и цинизъм.

98

дядо

преди 10 години

*** глава затрива.Тия фрасета,шваби и прочия тарикати искат само нашите деца да им работят,ама не искат нашите ***.Не става така.Да ви ги изпратим всички,та ги научете да работят и тогава ни ги върнете.Ама и те са расисти.Те,видите ли,водели различен начин на живот.

97

муспи

преди 10 години

Синедрионът няма да му прости дето вместо българи казва роми. Че той утре може и да отрича холокоста!

96

3495

преди 10 години

..... кучетата си лаят, кервана си върви..... :)

95

Ъц

преди 10 години

Абе дечица, нашите *** са им най-малкия проблем, ако въобще може да се нарече проблем в сравнение с ***, арабите и пакетата... за поляците да не говорим!Проблема е в икономическата, финансовата а оттам и социалната криза, безработицата която набира все по-високи темпове.В подобни ситуации се търси "жертвенното теле" което да се принесе в жертва на разярената тълпа.Над 50 милиона американци разчитат на купони за храна за да оцелеят Европа върви по същата спирала Кви *** кви 5лв

94

долу БСП

преди 10 години

До maripicНе пожарникарите, Супер Сергей се е явил. Как ще се лиши от гласоподавателите си.

93

Анонимен

преди 10 години

Не не не!!!! Никво връщане на *** в България!Палете си ги, давете си ги, каквото искате си ги правете, те вече са си ваши !

92

Геле

преди 10 години

Нищо де , следващия път ще знаете....

91

jan

преди 10 години

Европа се събужда, ама това не е добре за нас, че ще ни връщат ***.

90

Фанфан Лалето

преди 10 години

Ромите са ЧЕРГАРСКИ ПЛЕМЕНА, те нямат чувство за Родина и не се интегрират при никакви условия ! Няма ли кой да им разясни и на франсетата и на германците и в Брюксел , ТЕЗИ *** НЕ СА нито българи, нито румънци , нека да не се правят на *** и такива като Валс или Танго, който и да е ! ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е целият Европейски Съюз да се ОБЕДИНИ И УЗАКОНИ КАСТРИРАНЕ НА роми, ***, *** и турци , още при раждането си да се КАСТРИРАТ, за да се СПРЕ ПОПУЛАЦИЯТА им, това е изхода!!!

89

Драганов

преди 10 години

само господин Хитлер би свършил добра работа по отношение на ромите ...***

88

poohy

преди 10 години

Скандалното е, че са предизвиквали поредица от пожари и не им е представена сметката за потушаването им и за нанесените щети!. Скандално е и че сами са се подпалили и отново безплатно са били загасени. Както виждам нещата, тези *** трябва на платят и заплатите на пожарникарите.

87

Анонимен

преди 10 години

И така ли ги интегрират- като ги депортират и искат да изгорят? А на нас ни размахват пръст за дискриминация и не дават да ги пипнем, ни да махнем незаконните им катуни, само да не заминат там и тук да седят. Не така, французи, свобода на движението има. Ето,покажете ни как става интеграцията на ***

86

Анонимен

преди 10 години

Е, що да е скандал?!? Един нормален да се изкаже нормално, и хоп, било скандал...Е*ати сбъркания свят!!! Как се стигна до тук?

85

nerez

преди 10 години

Франция - люлката на демокрацията....Хора кога най накрая ще проумеете че демокрация НЯМА не е имало и няма да има никаде. Западните държави са просто финансови пирамиди собственост предимно на евреи. Кога ще разберете че ние също сме тяхна собственост. Ние нямаме реално управленски елит. Партиите ни са просто шайки от престъпници без морал счециално избрани за да ни унищожват за собствена изгода и за изгода на господарите си. Журналистите лижат ръцете на политическата шайка. Гнусна работа

84

istina govorq

преди 10 години

NIKOI NE MOJE DA SE SPRAVI S INTEGRACIQTA NA TEZI GADNI,MARSNI,4ERNI,MIRIZLIVI,PROSTI ***.MRAZQ GI .NE ISKAM DA PLA6AM DANACI ,ZA DA MOJE 12 GOD CIGANKI DA SE PLODQT KATO ZAICI.EVROPA PODEPARVA 6E IM SARBA POPARATA NA TIA MIRIZLIVNICI.AMA NALI NQKAKVI IZMISLENI ZAKONI ZA HUMANNOST SE PI6AT.SEGA ZAKAKVO MARNKAT .*** LI E DA MRE .TE SA SAMO KONSUMATORI ,NQMA POLZA OT TQH .SAMO MQSTO ZAEMAT POD SLANCETO .

83

гог

преди 10 години

Прав е човека.

82

Пътуващия

преди 10 години

Абе дайте да им ги пратим всичките, нали толкова години ни "учат" как да ги "интегрираме". Мисля, че дойде време те да ни го покажат нагледно - ако е възможно, може и ние да пробваме след някой век :)И изобщо, какво ни занимават с тия пропадняци - като не искат да живеят нормално - да се оправят както могат. Само че ние трябва да спрем да им даваме дори социални помощи - щом не искат правила, ред и държава - да им отнемем правата!То май само Бай Тошо ги интегрираше успешно - с много бой :)

81

х

преди 10 години

Ромите трябвали да се върнат в страните си, т.е. България и Румъния. Ако някой от тези европе**ли с намекващи симптоми на Синдрома на Даун докажат, че ирипшаните са наши, аз обещавам да посветя живота и жилището си на цяла тумба ***

80

Анонимен

преди 10 години

Да изгоним западно европейските *** от България и да преориентираме външната си политика.Не ви ли омръзна разни охранени ****ера.и да ви обиждат с най-долни епитети и да ви сравняват с кучетата.ВЪН ОТ ЗАПАДНО-ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ.Да си взимат магазините,банките,посолствата....ВСИЧКО и да сне махат от земятна на Аспарух.