26

Ким Чен Ун - десен

преди 10 години

- Тук чакаме др. Борисов, да дойде за заслужен отдих и признание.Др. Ким Чен Ун е възхитен от забележителния успех на др. Борисов и го приема като най-скъп гост.Според ГАЛЪП:1. Първо място по нещастие в Света - ура ура ура другари! - след Афганистан , Сирия, Сомалия.три поредни години другари 2010, 2011, 2012 !!!2. Първо място в света по смъртност в Света -ура ура ура другари! след - Афганистан , Сирия, Сомалия.3. Първо место по корупция в Европа - ура ура ура другари! след - Албания.

25

arhar

преди 10 години

Доган и Д. Пеевски са покровители на Пешо сумиста , Златко баретата и Маргините.Станишко е покровител на Трактора и Маргините / чрез Цвятко Цветков /.Сестра Галева и кукловодите на ДС от кръга ' монтерей ' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов са покровители на братя Галеви .Защо някои от изброените по - горе лица още са в парламента, а не са с повдигнати обвинения ?Корумпираният Миро наденицата е близък до Доган и Д. Пеевски ... Защо и той не е с повдигнато обвинение ?

24

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Само да ти обясня, че от назначенията на ГЕРБ в МВР останаха само 2 човека в цяла българия на ръководни постове на дирекции.. едната е Добрич, другата не знам къде беше... Така, че по голяма чистка от тая на БСП не бях виждал, защото махат хора не само на ГЕРБ ами и много кадърни хора управлявали с години преди ГЕРБ!!! А за ДПС... квото и да кажа е излишно!! ВЪН БСП ВЪН ДПС ВЪН ГЕРБ ВЪН АТАКА... махаите се всички и сами можем да се погубим, нямаме нужда от ВАС

23

nana

преди 10 години

До ***! nito polu4avam ot niakogo pari ,nito sam ot GERB ili druga partia , Ne moga da tarpia da opliuvat Borisov , kato znaia kolko se e ma4il da podrejda i da bade prozra4en pre vsi4ki .

22

!!!

преди 10 години

Ти си синоним на думата ПРЕДАТЕЛ!

21

ист

преди 10 години

Бойко да каже защо направи министът такава политическа простит,,ка като тебе,

20

Келеши!

преди 10 години

Абе вие келешчета недоносени кво защитавате още ГЕРБ-ерите бе? Или сте платени или сте слабоумни! Не може да сте толкова глупви за това предполагам че Ви плащат! Сигурно не зимате по много 30-40лв ви стигат да си седите на гъзенцата и да пазите бойко от опетняване по мрежата! Жалка работа и си личи от километри че това може да е идея само на една некадърна мутра. Само дето имам надежда че още има мислещи и неплатени-партийно хора! Успех на мислещите крах за некачествените!

19

Анонимен

преди 10 години

Предателите само комунистите ги обичат а в дпс ръководят партията такива агенти.

18

анонимен

преди 10 години

Ами трябва да сме горди УНИКАЛНА държава сме...а с тази корумпирана съдебна система не виждам някой да получи присъда ЗАТВОР

17

Анонимен

преди 10 години

Найденов трябваше да е в затвора но Пеевски го пази. С Емо фаса и майките си ще продадат за пари и власт.

16

Шайката!

преди 10 години

"Шайка. Бойко, Росен, Цецо и другите""Бащата на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов - Генчо е бил на ключова длъжност в Държавна сигурност. ГЕРБ е наблъскан с ченгета. Не може Бойко Борисов да твърди, че Тодор Живков е бил велик ръководител"

15

Анонимен

преди 10 години

хЕЙ МОДЕЛАТОРИ АКО ПИША НЕШО СРЕЩУ ЦВЕТАНОВ СЪС СЕДМИЦИ СТЕ ГОТОВИ ДА ГО ПОКЗВАТЕ.

14

Анонимен

преди 10 години

Комунистите ги е много страх от Цветанов защото гибят от него на всички избори. Не съм фен на Цветанов но хора като Найденов ме вгадяват. До вчера беше мишок а днес вече е мишка. Той е един от еничарите човек на дпс внедрен в герб. Искам да видя стойностни обвинения към Цветанов и да го осьдят иначе всичко идва от страха на другарите и поредната машинация на дс.

13

!!!

преди 10 години

П-Р-Е-Д-А-Т-Е-Л !!!

12

Анонимен

преди 10 години

Щом нещо не ви е изгодно веднага го изтривате???????? ТОВА И ДЕЦАТА ЩЕ ГО ЗАПОМНЯТ !

11

Анонимен

преди 10 години

я един политически труп се е обадил

10

ГУРБЕДЧИЯ

преди 10 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА,ЩО ЗА ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА СМЕ-ХОРА ВМЕСТО ДА СА В ЗАТВОРА СЕ ПОКАЗВАТ ПО ЕФИРА И ДАВАТ ОЦЕНКИ,МНЕНИЯ.ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ.НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОТЪРСИ Я НЯКОЙ НОВ ПИНОЧЕТ,А НЯКОЪ ПРАБЪЛГАРИН И НА СТАДИОНИТЕ.ИМА МЪВША ЗА ВСЕКИ ГРАД.

9

емо

преди 10 години

мястото на цвък е в затвора до живот няма какво да му се плашат на тъпака

8

изнервен

преди 10 години

Нагъл червен продажник, страх имат такива като теб, защото си оцапан отвсякъде, но *** ти оправиха делата срещу предателството. Мършав ***.

7

ААА

преди 10 години

що пускате това мазно-криминално петно да дава оценка на каквото и да е!