6

Анонимен

преди 10 години

тъкмо ще оплодят Британките , че ония от льокане на бира , не им остава време

5

Иван-Драган

преди 10 години

да ни покажете на практика как става това. Моля не отблъскваите сгодния случай като се опитвате да ни ги връщате а застанете зад думите си, но най важното не обиждайте Българският и Румънският народ като ни слагате под общ знаменател с *** защото и ние бихме могли да обърнем монетата и да кажем че пребиваващите на Острова *** са Британци!

4

Иван-Драган

преди 10 години

Господин Филип Халабън "Криминалната вълна, заливаща Лондон" не е подхранвана от българи и румънци а от *** МАЛЦИНСТВА пребиваващи се за огромно съжаление в България и Румъния. Понеже ваши политици и други ваши евро партньори (всъщност еврейската сатанинска синагога която ви контролира) имаха наглоста да ни обвиняват в ксенофобия и как трябвало да ги интегрираме (т.е. да се смесим с тях нещо недопустимо от каквато и да е гледна точка) ЕТО съдбата ви предоставя лелеяния шанс

3

nana

преди 10 години

hm , pak podvejdane , samo intrigi po bg adres

2

Йово

преди 10 години

Тия преувеличават 77 000 за година според ме това е за 10 години. румънците са романоговорящи и ходят в Италия, Франция и Испания българите и те в тая посока предимно при приятели и роднини. Миналата година в ВБ са влезли над 200 000 емигранти ато над 90% от бившите техни колони от Африка И арабия(инф. ББС). Затова да не се безпокоят от нас а да си гледат *** с британски паспорти, че в Лондон втория говорим език е арабският.

1

Денислав

преди 10 години

Тези почват да ми стават антипатични. Българите, който ходят там, работят работа която никой британец няма да работи. Там сме третирани като тукашните ***. Кой ще им върши мръсната работа (чистачки, общи работници, строители)? Пълни са с *** и араби, но българите са им проблема. Като почнат да се строят масово джамии ще се опомнят, но може да е късно. Слек като са подписали споразумение с ЕС и се възползват от неговите възможности, то трябва и да го спазват.