14

за Китай

преди 10 години

..истината е обаче, че ако го нямаше Китай и тяхното производство, щяхме да гледаме продукти, които днес са достъпни дори за нашият стандарт на живот, само на картинка ...

13

до 5

преди 10 години

Идея си нямаш какво говориш! Всичко, което е около теб, идва от Китай! Попрочети малко за заводите Фокскон, малко за електронните елементи и прочее. Най-скъпите компоненти за компютри също идват от там. Едни от много малкото неща, които не се правят там (говорим за електроника) са процесорите на Интел и някои от твърдите дискове. Иначе аз съм бил в Китай за известно време по работа- прав си за манталитета на хората. За мръсотията- има квартали и квартали. Като цяло- да мръсно е и то много.

12

666

преди 10 години

На снимката детето плува във водорасли. Почти като нашето черноморие, в което обаче се плува в *** на летуващите....Ако искате да видите нашето замърсяване - раазходете се по уличките на Сф, или спрете на някоя крайпътна отбивка и погледнете в храстите...В нашата китна родина мизерията, чалгата и селянията е на почит, не забравяйте!

11

Рокфелер

преди 10 години

В Света 48% от замърсяването е на САЩ 31% Китай (концлагера на САЩ)

10

candy

преди 10 години

Жмуц!

9

тцЪ

преди 10 години

Интересно защо няма поместени снимки, документиращи замърсяването в САЩ. Не твърдя, че китайците са най-пазещата природата нация, на е хамериканците не си поплюват. Снимки на смога над Пекин могат да бъдат сбъркани със снимки на смога над Лос Анджелис... Ама нали требе да лижем презокеански г*з, нито дума няма да се появи против новите господари. Нали така, уважаеми "журналисти"?

8

pero

преди 10 години

Живея в китайски квартал и съм отвратен от тези хора. Алчни, безскрупулни, и мръсни. На всеки китаец най-голямата мечта е да напусне Китай. Почва, вода, въздух, всичко е токсично. Всички забранени по света химикали там се ползват свободно защото са евтини. Има места където средната продължителност на живота е 55г.

7

преди 10 години

No 3 napravo kyrti "В Китай има ред и дициплина. Там има индистрия и всичко и всеки работи.Чисто е и се поддържа. "Abe pich ti pogledna li galeriata :)

6

куку

преди 10 години

Мъртви прасета - добре, то канарчетата ги били клъвнали, ами *** намериха ли?

5

The wizard

преди 10 години

коментатори 1,2 i 3 явно не са гледали снимките или имат сериози психически проблеми... Пийте си хапчетата хора

4

Aman

преди 10 години

НЕ КУПУВАМ НИЩО С ПРОИЗХОД КИТАЙ! Да *** от собствената си лакомия...по-скоро от лакомията на няколко китайски фамилии разпарчетосали цялата им икономика и естествено роднини на партийния вожд... обикновените китайци - не са човешки фактор.... с 2 думи високотехнологични в индустриално отношение ...и ранно средновековие в ментално

3

преди 10 години

Vsichki komuniagi po forumite , v Kitai

2

135

преди 10 години

В Китай има ред и дициплина. Там има индистрия и всичко и всеки работи.Чисто е и се поддържа. Ние сме за оплакване, че съсипахме тази хубава страна.Но там , за разлика от нас, който крадне го наказват жестоко.

1

Анонимен

преди 10 години

razvivat se 6toto ima zakoni koravi i gi spazvat a tuka e palno s geiove travestiti politici kradlivi i mo6enici