25

Анонимен

преди 10 години

То и сега има приоритетни адреси, но истината е че пациентите прекаляват придавайки изключителна тежест на състоянието. Примерно за високо кръвно съобщават "болка в гърдите", за висока температура " припаднал човек" и съответно тези кодове губя своето значение, Докато народа не разбере, че спешна помощ е само за спешни пациенти, и че лъжейки по телефона прецакват самите себе си, екипите никога няма да са достатъчно и да стигат достатъчно бързо.

24

данакоплатец

преди 10 години

Колко екскурзи направи мз на некадърните директори на цсмп това не беше СЛОВЕНИЯ ТУРЦИЯ ГЕРМАНИЯ ИТАЛИЯ И незнам къде още НЯКАКЪВ РЕЗУЛТАТ !МЗ СЪБИРАЙТЕ КЪДЪРНИТЕ ДИРЕКТОРИ НА ЦСМП ИМА ТАКИВА КОНЦЕПЦИЯТА Е ГОТОВА !НО ПАРТИТЕ НЯМАТ ВОЛЯ ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРЦЕДЕСИТЕ и КАТО АВСТРИСКИЯ ПАРЛАМЕНТ 3 АУДИ А4 !

23

Анонимен

преди 10 години

Абе стига вече с тези простотии...Румъния изобщо не е пример.Вдигайте заплатите в спешна помощ и стартовата да бъде 2000,първа категория труд,20 заплати при пенсиониране и водете политика за стимулиране на младите да учат медицина.Престанете вече с глупостите на Европа

22

Анонимен

преди 10 години

До 15 екипа за 2 млн. Твърде си умен, човече, за да ммогат останалите от стадото да следват мисълта ти :-) Те никога няма да си зададат подобни въпроси

21

15 екипа за 2 млн.

преди 10 години

Скоро и 15 екипа нама да са,половината хора работещи в системата на спешната помощ са пред пенсиониране.И код "Оглупено" да въведете просто няма кой да я работи тази специфична професия за жълти стотинки.*** народ-слаба държава! Както винаги с трици,маймуни се ловят.....,а на същината на проблема"майната му",вниманието се пренасочва в дрга посока.Задайте си въпроса,защо по врема на постоянно нарастваща безработица,броя на свободни позиции в "Спешна помощ" постоянно расте? НЕ МИ ТРЙТЕ МНЕНИЕТО

20

15 екипа за 2 млн.

преди 10 години

Скоро и 15 екипа нама да са,половината хора работещи в системата на спешната помощ са пред пенсиониране.И код "Оглупено" да въведете просто няма кой да я работи тази специфична професия за жълти стотинки.*** народ-слаба държава! Както винаги с трици,маймуни се ловят.....,а на същината на проблема"майната му",вниманието се пренасочва в дрга посока.Задайте си въпроса,защо по врема на постоянно нарастваща безработица,броя на свободни позиции в "Спешна помощ" постоянно расте?

19

Господинов

преди 10 години

Ако ще да хвърчи, линейката за осем минути на адреса няма да може да стигне.

18

мЕНЕ

преди 10 години

Дано преди да се пенсионирам (28г. съм),проекта от етап "вътрешно обсъждане" да е мръднал мааалко по-напред.

17

5

преди 10 години

До Костов: Така е, закон и ред трябва да има. Ама за всички. И за Спешна, и за клиентите й. Не може да викат линейки за болки в гърлото или зъбите, разстройство и температура под 39,5 - жестоки наказания за такива!!! Например, да си платят на ръка за посещението вкъщи, медицинската консултация, употребените лекарства и забавянето на екипа към следващия, "поръчал" си линейка. Така ще е справедливо.

16

Анонимен

преди 10 години

При нас линейката идва за 40 мин. Обаче цялата администрация твърди, че идва за 8 мин. Пропаднала държава....

15

Анонимен

преди 10 години

До МончоДругарката Атанасова освен да провежда политиката на долното комунистическо доносническо ченгенце Нунев нищо друго не прави.

14

Анонимен

преди 10 години

До абвТака е като управляват комунисти и бивши комунисти-сега мутрафони и "бизнесмени" кавичките не са случайни!Пари за здраве никога няма да се отделят достатъчно,виж за други екстри винаги ще има!

13

абв

преди 10 години

понякога съм се хващал за главата като разбера за какво се харчат държавни средства но за увеличение на заплатите и нови екипи и обурудване пари няма и няма , държавата провежда политика на геноцид спрямо народа си ,политиците са престъпници и трябва да отговарят някой ден за това

12

Мончо

преди 10 години

А,нали другарката Десислава Атанасова от ГЕРБ "оправи" спешната помощ в България? То май че баща й работи в Спешната помощ в Дулово! Такъв чуден министър на здравеопазването Калинка на ГЕРБ сме нямали! Румънците винаги са били по добри и свестни от нас,обаче ние тарикатите винаги сме се имали за по голяма работа от тях,невиждащи по далеч от носовете си! Май че е време а се поучим от тях!

11

az

преди 10 години

V Bg nikoga nqma da stane tova kakto e v romania tuka e mafiq navsqkade vupros na vreme e stranata da umre kato takava

10

Анонимен

преди 10 години

Проблемът идва,когато имаш от 5-6 страни код "ЧЕРВЕНО".Тогава кой от 6-те кода да избереш?Просто увеличете заплатите на хората,работещи там,и удвоете(утроете) броя на екипите и линейките.Просто е като топлата вода.

9

див селянин

преди 10 години

Как ще имаме хеликоптери,след като ги нарязаха за скрап!Същото се отнася и за верижната ,високопроходима ,техника!Що танкове,МТЛБ и БТР заминаха за "Стомана"-Перник-който не е ходил войник не може да си представи!Говори се ,че от наличната в армията техника от края на 89 година сега е останало между 5 и 10 %! След войната руснаците са орали с бракувани танкове!

8

Анонимен

преди 10 години

ми те дори бежанците не искат да остават тук понеже идват от по-богати и развити държави (просто има война в момента)...гледат да хукнат към Германия, Франция итн... смятайте колко сме развити...ония бягат от война, но по-скоро в БГ не биха искали да живеят

7

Костов

преди 10 години

Нищо не може да стане както трябва в Бантустан. Важното е всичко да се прави по максимално трудният начин. Бантустанец не може да живее като хората в белите държави. Докато няма ЖЕСТОКИ наказания за закъсняващи с часове линейки, нищо няма да се промени. ЗАКОН И РЕД трябва както в бяла Европа. Дали някой ден ще стигнем 100-пъти по-развита от нас... Румъния! (Държава считана за бунище в Западна Европа, ама пак по-добре от нас). След 10 години ще се чудим дали някой ден ние ще стигнем Ангола.

6

Анонимен

преди 10 години

Тук няма как да стане. Като се обадиш и оператора почва да те разпитва какво си правил вчера как е нуждаещия се от помощ не можете ли вие да се погрижите за него и т.н докато минат 10 мин в обяснения.