33

анонимен

преди 10 години

до 34 подкрепям

32

Анонимен

преди 10 години

До АнонименBELAD AL SHAM sas stolica Damask i prezident Bashar Al Assad

31

Анонимен

преди 10 години

До АнонименBELAD A SHAM sas stolica Damask i prezident Bashar Al Assad

30

нов"ред"

преди 10 години

Разчистват пътя на терористичния ционоуахабизъм към Европа.А в един момент тази уродлива дружинка ще се окаже"заплашена"от творенията си и може да го използва за фалшив флаг за да бомбардират суверенната Сирийска Арабска Република,ционистият режим вече извърши няколко терористични бомбардировки над страната,когато Сирийската Армия притисна АлКайда.

29

Анонимен

преди 10 години

Така е като не им пуснаха атомни бомби на всички фанатични държави..долни мисюмнани вманиачени в тъпата си религия..всичко щеше да е наред в света в който живеем. Навсякъде във всички държави грозните мюсюлмани правят винаги проблеми с религията си и искат да я насадят навсякъде като виждат че немогат да завземат държавите се множат като пиллци и увреждат обществото на държавите от вътре докато не изгонят всички хора от кварталите после от градовете и т.н.

28

st

преди 10 години

Това са умопомрачени хора хехехееххехехехехе

27

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВероятно, си прав....но това е ужасно!

26

Ben-Adam

преди 10 години

Абсолютно точно !!Ислямът е в кръвта им,нищо че Запада ги храни откакто са се родили.

25

Анонимен

преди 10 години

Това са мюсюлмани , родени на границата на две култури- Запада и Изтока. Според изследвания е установено,че най-много камикадзета и войни на Аллах са именно такива младежи. Ислямът е в кръвта им,нищо че Запада ги храни откакто са се родили.

24

йованчо

преди 10 години

Тук обясняват че второ поколение араби живеещи в Европа заминават да станат "мъченици". Вижда се колко се интегрират. В момента България усилено се пълни с бъдещи кандидат "мъченици". Тия хора никъде не можеш ги интегрира.

23

eyeless

преди 10 години

До невероятно но фактЕ най-големия терорист за 2011 се оказа бял рус християнин, но все пак, причината, поради която повечето терористи са араби е че главната фабрика за терористи я държат саудите, и там където е фабриката им за терористи няма друго освен араби.

22

невероятно но факт

преди 10 години

Разбира се не всички араби са терористи, но интересно, защо, почти всички терористи са араби ?

21

Кикс

преди 10 години

Значи, като се бията в Сирия са бунтовници, а като се върнат в Западна Европа са терористи... Да вземат да си изчистят понятията журналистите и техните кукловоди, че съвсем се опетляха.

20

Шoп

преди 10 години

До до 8Въпросът "къде е това Арабия" е не по-малко глупав.

19

Шoп

преди 10 години

Европа с всички средства трябва да изкърти тоя руски бастион Сирия, влиянието на Москва да не излиза извън пределите на МКАД и всьо.

18

eyeless

преди 10 години

Нека да излизат напред всички такива, подвластни на манипулации и мозъчни промивки, че да ходят в Сирия и да ги избиват там. Всички много плюят по Асад, но дефакто, колкото и да е "лош", в момента той избива *** - зверове, и колкото повече от тях избие толкова по-добре. Пожелавам му да остане на власт докато избие и последния, защото тия животни вземат ли Сирия се понасят насам, то в близкия изток не остана вече нищо за опропастяване, време е да плъзват насам надебело...

17

are_kulata

преди 10 години

След тоталната подигравка с читатлите през тази статия, това нелепо заглавие и подзаглавия, взимам решение тоя сайт вече да не го отварям. Парцали и спекуланти.Успех на всички истински Българи!

16

4321

преди 10 години

Защо не напишете една обективна статия? Много от вас виждат нещата само в черно и бяло. Нищо не споменавате за офанзивите на законната сирийска армия срещу бунтовниците главорези - само през последните 3-4 месеца армията си е върнала ключови градове, и по всичко личи че морала на сирийските войници е много по-голям от този на *** "бунтовници". Пък и американските пари май нещо секнаха..

15

аз съм българче

преди 10 години

Господ явно обича лудите, създал е прекалено много от тях.

14

дълбок сън

преди 10 години

До 16: не виждаш ли,че и Територията(бивша България) е в миналото?Само един *** може да не вижда това и да се радва на чуждото разделение .Как ли ще се казва на бъдещата карта,настоящата Територия?Завладяването ни,при това не с военни,а с политически средства от ЕС,още през 2007 година ни превърна в територия на дистанционно управление,при което,"мнението" на аборигените няма никакво значение.Включително,твоето,моето и на всички ентусиазирани овце от Територията.