33

ботев свине.

преди 10 години

колко повече камери има толкова ще е по културно и безопасно шофирането

32

hebar ole.

преди 10 години

не ги оправдавам шумахерите ,но и шофьорите на камиони си ги бива 80% от случаите ти отнемат предимството с лекота .като са по големи и тежки си мислат че могат да те извозат с лекота.

31

пича

преди 10 години

какво е това заглави и това подзаглавие? шофьора на камиона ли ги е убил? той ли е карал аудито?моля който е писал тази статия да отговори.

30

Kreti

преди 10 години

Как може да караш в мъгла като изтърван , ако има мъгла минавам за Пазарджик през магистралата че не знам какви *** има срещу мене на тоя път, ограничението е сложено да се спазва не е за украса , сега ще обясняват на свети петър за къде са бъррзали.

29

до 25

преди 10 години

Не 90,а 60 е ограничението там.И е толкова широко,че и със 90 да караха пак имаше къде да избягат.Но са били поне със 140.Жалко за човека,защото не е виновен за смъртта им.Виновна е глупостта им.

28

Анонимен

преди 10 години

като са възрастни да не карат вечер.

27

kostadin

преди 10 години

тия със отнемането на предимството са направо за затвора,не да се ловят само за алкохол.именно че са трезви и правят груби грешки.ще чакат,да не го бута на рака тоя камион та не спира,и книжка повече да не вижда,пешеходец да си върви.

26

мая

преди 10 години

камионът не е ударил колата колата е карала с голяма скорост и се е блъснала от дясно навлязла е в кръстовището с над 150 км шофьора на камиона е спрял на стопа и следтова навлиза в кръстовището но 30 тона камион трудно се изнася за секунди затолкова се е стопило разстоянието на което ги е забелязъл ако караха с нормална скорост камионът щеше да се изнесе от кръстовището

25

Анонимен

преди 10 години

@бай *** Така като го гледаш тоя тоя камион с триосно полуремърке на 7 тонен ли ти прилича?Щото на мен ми мяса най-малко на 30 тона комплекта (празен)... 7 тона е зил-а на бай Иван от съседната къща дето доставя въглища с него...смятайте с каква скорост са се пльоснали тия шумахери щом със съпротивлението на един покрив са хвърлили 30 тона на майната си и колата е спряла на 100 метра от удара...

24

Анонимен

преди 10 години

Изключително подвеждаща статия. Заглавието и подзаглавието не кореспондират със случилото се събитие. Бутафорна журналистика

23

Шoп

преди 10 години

При ограничение 90 ако са карали със 140, те са си виновни.Трябвало е се сетят, че по пътищата има и възрастни шофьори, които трудно виждат в тъмното.По принцип макс скорост е за идеални условия.

22

neni4a

преди 10 години

До Бай ГаньoСъгласен съм.Няма значение дали е бил турчин,*** и т.н. тоя който е карал камиона.Все едно излиза,че нарочно е решил да изтрепе всички които му са се изпречили на пътя. 50% от вината е негова и 50% на другите. Ама те така или иначе са карали с доволно висока скорост,дали тоя камион или някое дърво,най-вероятно пак щяха да бъдат в моргата,било то и друг ден.

21

тираджията

преди 10 години

До Бай ГаньoБай *** ,бай ***!няма 7 тона тир мойто момче!!!тировете започват от 14тона!!!като не знаеш нещо по добре не коментирай

20

anonimen

преди 10 години

kam vsicki koito sa na ulicata,abe hora otvariaite si ocite,svetli praznici nablijavat badete vnimatelni,oglejdaite se,ne si mislete ce ,,ulicata e samo vaha,,jalko za mladite momceta moite saboleznovania na roditelite ....

19

Бай Ганьo

преди 10 години

До зъбчето Чичето с камиона - че е виновен - виновен е - но не е единствения виновен! По други сайтове видях снимки от катастрофата - човеко, 7 тона камион е поне на 10 метра в страни от мястото на удара - с колко трябва да е карало АУДИ тежащо 1,2 тона, а? Нима като си с предимство трябва да караш с 1000? жалко за младежите, но камионджията не е единствения виновен тук...

18

are_kulata

преди 10 години

Горките младежи. Това е масово убийство. Ако не го осъдят, то излиза, че всеки убийците могат да се задоволяват на пътя и това да излиза уж инцидент!! Принцеса Дияна как загина!Съболезнования на близките, жалка трагедия.

17

Анонимен

преди 10 години

регулирано кръстовище означава да има светофар, знаци или пътна маркировка които указват кой е с предимство или регулировчик.

16

Анонимен

преди 10 години

Без значение е била скоростта на момчетата. Прочетете внимателно...кръстовището е било РЕГУЛИРАНО. Явно е имало светофар, защото не вярвам в 01.00 ч. да е било регулирано с полицай. Камионът отнема предимството на момчетата и си е виновен на 100%.

15

йованчо

преди 10 години

Бай *** ако на пътя не покаже какъв е мъж, то къде другаде?

14

зъбчето

преди 10 години

Доста лицемерни коментари.Не знам с колко се е движило аудито, но нима признавате, че когато вие карате на междуградски път, карате с 60км/ч? Или ако шофирате по-бързо, то когато видите знака с ограничение намалявате? Защото винаги при кръстовища или включване на друг път има ограничение, което НИКОЙ не спазва и не намалява. Или просто чухте, че са млади хора и айде те са виновни. А не чичката, че не гледа знаците и не може да прецени ситуацията!?