13

Сашка

преди 10 години

До АлексСлед тези 4 години, сигурно имаш представа кои са най-перспективните професии за работа в ЮК към този момент. Моля те, сподели.

12

Алекс

преди 10 години

Никкави мерки няма да има против българи и румънци. Да не говорим, че БГ новините пресилват многократно негативните изказвания по въпроса. В ЮК съм от 4 години и до сега не ми се е случило да ме гледат на криво, че съм българин. Колкото до кемнтарите, че "да се намесят да ни помогнат". Жалка работа е да не може народа да се справи с управниците си. ама то се вижда 6 месеца протести дето не ги броят за *** за зеле. И 200 души останаха. Никой не помага от добро сърце, оправяте се сами.

11

Анонимен

преди 10 години

В англ. Телегаф има 2 статии за 300 английски "войника", които се сражват на страната на Ал кайда и са джихадисти. Не знам кой трябва да наложи ограничителните мерки- май ние и ЕС-то, че в Англия е пълно с джихадисти

10

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 5Че нали за това сме на тоя хал защото ни се месят и от изток и от запад ! 1000 евро заплата хахаа то всичко е свързано като скачени съдове ако на изток заплатите се вдигнат на запад трябва да падат ! Нарича се икономическо робство , не може всички да са ОК трябва и да има кой да духа супата ! Нали затова паднаха митата и акцизите 2007 за ЕС и ни затриха промишленоста и икономиката за да ни оглозгат до край . Но сега не ни искат като емигрираме ,стана 6 години не си спазват договоре

9

С кой?

преди 10 години

С кой си съгласна? С пича, който е на мнение да имаме 1000 евро заплата и UK да ни помагат ли?

8

Анонимен

преди 10 години

Saglasna sam s 5, aide da ne e 1000E min., i 500E da e, balgarite i rumancite shte si sedqt u doma

7

Гошо...Тъпото

преди 10 години

В Лондон ще...отида,когато стана...лорд.Сега съм само граф Кривунделски,благодетел на Горно ***,Главанаково,Голямо Малово,Малко Малово,Голямо Каменене,Дупетатово и Кривунделово.

6

До Анонимен

преди 10 години

Как я мислиш тази работа с 1000 ? заплата, бе човек? И от какъв зор ТЕ да усигоряват каквото и да било за нас? Мисля си има Брюксел за тая работа :) В България - 1000? минимална заплата? Не слушай на Волен простотиите, щото и той не знае какво говори! Няма как да стане при тази икономика, в която се намираме!

5

ha ha

преди 10 години

вчера мисля беше по англ, национална телевизия дадоха как един ислямист застреля анг, войник, и после разправяше пред камерата, че го е направил защото те трепели постоянно ислямисти по цял свят, затова ги е страх от тях и реват против нас.

4

Анонимен

преди 10 години

Вместо само да пищят срещу българите и румънците да се намесят в управлението на тези две държави и да създадат работни места за нормални европейски заплати в собствените държави на бъдещите емигранти. Ако всеки българин и румънец има сигурна работа, за 1000 евро (както ще бъде ако емигрира) то със сигурност никой няма да им ходи на осрания Остров или из Германия, Австрия или където и да е. Да не говорим за липсата на здравеопазване и ред в България, които също са не малка причина за емиграция.

3

Restitutor Orbis

преди 10 години

Напълниха Лондон със всякаква ислямска *** и си го изкарват на българите щото от брадатите ги е страх

2

avenir

преди 10 години

Ако не искат емигранти. да помогнат да разкараме *** които са на власт!

1

Анонимен

преди 10 години

Браво, Кевин! Най-сетне някой англичанин да каже една умна приказка за българската емиграция.