48

коко

преди 10 години

адски гнусна воайорска история. само хора с извратено чувство за светоусещане и "дълг". лицемерно звучи вопълът на брадаткото с анцуга за неспазване на вътрешния ред, правилници и заповед на Ректора на Университета, след като т. нар. ранобудници от месеци ги нарушават най-арогантно. След наказанието на професорите, Ректорът трябва да се отърси от малодушието си и да накаже и другите нарушители. иначе възниква въпросът - защо така им кляка..?

47

тцЪ

преди 10 години

Да продължа. Била съм свидетел как колеги, изнаписали с подробности падналите им се въпроси, биват късани, защото не разбират какво са написали. Там по специалните дисциплини ВИНАГИ ти се задава допълнителен въпрос, който цели именно преподавателят да прецени дали студентът отлепя какво ще стане, ако натовари една конзола примерно, или не не отлепя. И като видят, че не осмисля - директно му се казва "Ще се видим на есен, колега" Именно защото утре този студент ще проектира.

46

тцЪ

преди 10 години

До РодителУважаеми родителю, пиша Ви като човек, завършил УАСГ неотдавна. Късането на студенти по изпити НЕ е за норматив, а защото много студенти вярват, че със зубрене и преписване могат да минат. Еми, малцина са преподавателите при които този номер минава. Там се иска да РАЗБИРАШ какво правиш, защото утре ден, когато оразмеряваш дадена сграда, трябва да можеш да прецениш какво ще се случи ако сложиш колона или шайба на определено място... Защото със своите решения носиш ОТГОВОРНОСТ за хора

45

Стоян

преди 10 години

До Алис Крайчева41, проява на изключително лош вкус е да се подписваш с името на покойница. Отвратително! Знаеш ли какво е това, да си учил в Ленинград или по-късно - Санкт Петербург? Това е висша привилегия!Това значи, че си прихванал нещо от великата руска и европейска култура. А Американ (30) е чувал за Харвард, ама сигурно си мисли, че там се разхождат ангелчета с шапчици с пискюлчета.Да е чувал за Йеил и за Skull and Bones? "И нека който е безгрешен, пръв да хвърли камък!" казал Иисус.

44

Адио!

преди 10 години

Жалко, направили са грешка там, където младите търсят МОРАЛ. Щеше да е най-добре, ако сами си бяха подали оставката. Сега как ще излязат пред студентите да им четат лекции и да ги напътстват? Кой ще уважава подобни педагози? Оставането им в Университета е пълна липса на собствено достойнство. И никакви оправдания, че "всички правят така", не ще заличат техния личен срам. Наложеното наказание означава ли, че и други професори могат да се държат така?

43

пътун

преди 10 години

абе рая, колкото и грухтитетова е ние потомствените апаратчицище си правим каквото си искамевийте като *** още малкозащото след някой и друг месец ще се намърдаме в най-моралният и богат съюз на планетатаевразиатският съюз на Путин е великдпс и атака = победа

42

Анонимен

преди 10 години

Искането на оставка от ранобудните окупатори на Ректората е политическо искане. Според правилника на СУ, политическата агитация в университета е забранена. Ректорското ръководство най-после да ги изпрати да си развиват политическата дейност на друго топло място - напр. централата на ГЕРБ.

41

Геро

преди 10 години

Ясно е че СУ не е Харвард - там щеше да е уволнение на часа. А и не само там.. ******************************************************************** е, има известна разлика и тя е в заплатите на професорите тук и там. и в Харвард ще окупират Университета, ама някой друг път.. Ще ги арестуват на момента и после ще ги изгонят завинаги .. освен това, защо тук тия отворените студенти не вземат и платят таксите на хората, които са си дали последните стотинки, за да учат ?

40

Родител

преди 10 години

Нали всички знаем за какви преподаватели иде реч!!!! Трябва някой да снима и преподавателите в УАСГ. Или са на пределна възраст или млади натегачи!!!!! Късат на изпити като че ли изпълняват норма! Не знам дали въобще са адекватни, но тези своеволия на Ректорите, че държат хора връзкари и невежи е пълен срам!!!!! Всички до крак да ги уволнят!! Такива хора сриват авторитета на висшите учебни заведения!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 10 години

Онзи с анцуга е Константин Голев - едно от лицата на окупаторите. Той не е студент. Като си спомним, че баща му доц. Валентин Голев от Физическия факултет се прочу покрай скандала с Фонд Научни изследвания (регистрираните две фирми в последния ден и спечелен проект за 480000 лв. със съмнителна научна стойност), явно става, че детето работи за Боко тиквата. Защо медиите не се инрересуват кой кое от т.нар. ранобудници?

38

Анонимен

преди 10 години

Според мен направо трябваше да ги уволнят - е*ати срама. Питам аз какво ще стане ако професор от Оксфорд го снимат пиян посред нощ в университета???

37

ПРОСТ НАРОД

преди 10 години

Не мога да разбера защо въобще се намесват студенти, след като е ФАКТ, че шайка АЛКОХОЛИЦИ пие посред нощ в РЕКТОРАТА, а НЕ В КРЪЧМА. Откъдето и да го гледате, както и да го тълкувате - ТОВА Е НАПЪЛНО НЕДОПУСТИМО!!! Който го разбира и одобрява има сериозен проблем с морала, а може би и с ЧАШКАТА! ДВЕ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА НЯМА!

36

TSS

преди 10 години

Абе я се стегнете бе хора! Това са професори. Може ли да се наливат посред нощите в университета ?! Без значение празнували ли са или просто ей така по навик... Все едно няма заведения, барове или кръчми.И то не просто да пият по едно да се почерпят, а да се докарат до такова състояние. Не оправдавам клипа, според мен е доста подла постъпка. Имаше коментар, че и студентите си правят запои.. Правят, ама не в университета, а и това е съвсем отделна тема..

35

Професор

преди 10 години

Новото име на ректората е "БАР НАЗДАРОВЯ"!

34

ebektor

преди 10 години

до tuzarya "През живота си най много съм мразел доносниците" точно така, браво - смърт на доносницитезатова когато един 'доносник" посочи на полициятаубиецът-педофил на дечица така се ядосах на доносникаче ми идваше да го убия, как така ще доносничишникога не бих доносничел даже да видя какпедофил изнасилва 5г. дете. дпс и атака = победа

33

До tazatya

преди 10 години

Именно, но след като си сгрешил, излизаш и мъжката си понасяш последствията, а не четеш морал и не се оправдаваш като ощипана госпожица! Пуста службица, немой да я загубим!

32

Анонимен

преди 10 години

тоя учен с брадата изтрезня ли вече да разбере с какво го наказват.и ако бяха в някоя частна фирма до сега да бяха изхвърчали на улицата

31

tuzarya

преди 10 години

През живота си най много съм мразел доносниците - езависимо от цвета и политическита им окраска! Защо дискутирате само преподавателите?! Защо не кажете какво се случва със студентите в Студентски град ?! Постоянни запои и ***! Преподавателите са хора като нас - със свои проблеми! Сигурен съм, че този болен мозък който е решил тайно да ги снима не е по-стока от тях!

30

p.djuf

преди 10 години

А за студентите, които нарушиха правилника и закона, кога ще има наказания?

29

111

преди 10 години

След като наказват професорите, съвсем логично е да накажат и студентите с реципрочна мякра. Те също нарушават правилника като не ходят на лекции - никъде в правилника не са регламентирани стачки, не-ходене на лекции и преченето на другите да го правят.