74

7

преди 10 години

На дъното. Повече надолу няма накъде.

73

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKA KONSTITUZZIA E SSpassenieto zza Balgaria...republikata E Palna Nazzionalna Katasstrofa ...

72

Анонимен

преди 10 години

Predlagam do 13 toto hva6tane na pian voda4 na avtomobiil da mu se otpravq ZABELEJKA i po4erpka ot organa na o6te dve rakii ili biri spored izbora na voda4a Pri sledva6tite 13 pati kato bade zaloven otnovo ZABELEJKA i malak banket v nai blizkoto zavedenie ili universitet za smetka na danakoplatcite Pri sledva6tite 13 pati ako bade zaloven da mu se dava titlata PROFESOR i orden STARA PLANINA li4no ot PREZIDENTA

71

glagoabazubaduza

преди 10 години

Каква драма - професори се черпят в университета си. Ами това е традиция от памтивека, а и не само в академичните среди. А и кой не е пил при повод след работа на работното място? Симпатичният полуалкохолизъм си е баш на място в университетската среда. Спомнете си героинята от "Улицата", работеща в БАН и виждаща бъдещето в дъното на бутилката... От трезвен човек всичко може да се очаква - мъдра мисъл на хиляди години.

70

Dqdo ioco

преди 10 години

Могат да научат студентите как се пие от рано нали са "ранобудни" хахаха

69

E.

преди 10 години

Наказанието не е "забележка", а "последно предупреждение". Наложено е по предложение на Ректорския съвет, в който има хора участвали в източването на ФНИ. Само че гредите пак ни вадят очите, а ние сме се хванали за сламките в чуждото.

68

Анонимен

преди 10 години

"Ранобудните..."както са се взели на сериозно за морални съдници на всички,не мислят ли че се превръщат в символи на сляпата лоялност към нещо което самите ТЕ не са,и отхвърлящи традиционния морал и академически ценности,нрави и обичаи,типични и за останалите съсловия и българина като цяло.Самите те се превръщат в едни Павлик Морозовци,предаващи кротко черпещите се и никого не притесняващи свои преподаватели,неподкрепили протеста им.По същия долен начин знаят ли ТЕ какви клипчета може да се спретнат в общежитията,дискотеки и в самите ВУЗ за студентите.

67

Анонимен

преди 10 години

Аз мисля, че това е добър повод за почерпка, ха наздраве!

66

Ха,ха,хаааа....

преди 10 години

....ЧЕРВЕНИЯ ПАРТИЕН ***......ПИЯН КАТО КИРКА.....!Студентите били виновни ,че го снимали...ха,ха,хаааааааа....добре че не се е усрал от пиене!!!А , кво бе....ДА ГО ДЪРЖИМЕ В "ПАРТИЙНА ТАЙНА " ЛИ...ХА,ХААААААААААААА....***!!!!!!

65

ЕТО ВИ ГО ....

преди 10 години

...ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** ДР.ДРАГАНОВ.....В ПЪЛНАТА МУ РЕАЛНОСТ ,КАТО ПРОФЕСОР!!/червен пиян партиен ***/ЕГАТИ ,ПРОФЕСОРА !!!СРАМ!!!!!!

64

просто човек

преди 10 години

до 64Тя излагацията че е пълна за професорите е ясно, но излагацията е и пълна за снимащите студенти вечер на по 3-4 водки(оня със синия анцуг брадясалия) които се разхождат в университета и търсят компромати...точно като някои папараци. Ако бяхме на запад нямаше да има нито обикалящи пияни студенти с камера в университета за да снимат, нито пиещи професори. Понял?

63

михо

преди 10 години

*** окупатори мретебаща ми е от 28г. депУтатживял съм винаги като кралможе да се каже че съмот комунистическият елитние сме наследствени крадци и убийцикажете ми как да не подкрепям тройната?дпс и атака = победаааволен и лютви = победааа

62

До: просто човек

преди 10 години

Дръжте се възпитано и спорете с аргументи. Каквито и оправдания да търсите, факт е, че излагацията е пълна. Не симпатизирам на окупиралите СУ, защото окупацията е несъвместима с учебно заведение, но поведението на преподавателите и "наказанието" на деканския съвет на ИФ само потвърждават тоталната деградация, обхванала и Университета.

61

просто човек

преди 10 години

Айнщайн е бил алкохолик, Моцарт е бил алкохолик.....още да казвам ли?

60

просто човек

преди 10 години

do 61Заблуден, най-големите мозъци впрочем пият здраво.

59

тестиколит

преди 10 години

разберете го най-накраяняма значение кой и защо си убилкой и защо си ограбилкой и защо си измамилподкрепяш ли правителствотото ти си нашият човекнапред потомствени крадци, мошенници и убийцидпс и атака = победаняма по-хубаво от бандата олигарсидпс и атака = победаааааааа

58

Анонимен

преди 10 години

Какви професори са тези алкохолици ?Те просто са продавачи на сергия, продават изпити и дипломи на този скапан СУ.Ранобудните михлюзи не учат, професорите са на запой и после идва далаверата купи - продай!

57

фен

преди 10 години

Видяхме доносниците и политическизе *** нa комунизмa въпросните "преподaвaтели" нa кaкво ниво хорa сa и с кaкъв морaл и език. Обвонениятa към студентите, че сa дискредитирaли СУ сa безпочвенни. Товa го нaпрaвихa и продължaвaт дa го прaвят повечето преподaвaтели които скочихa в зaщитa нa тaкa нaречените професори. Цялaтa ни "интелигенция" е фaлшивa. A пък едоният от тези пиaндетa кaто го видиш кaкъв жълт мустaк имa от цигaрите и кaк е обрaсъл и с кaквa хигиенa е. Е по добре дa не е преподaвaт

56

просто човек

преди 10 години

Къде са денсащите? Нали нямаше да се отказват по техни думи и всеки ден щели да бъдат на паветата докато *** не сдадат властта? Що ви уплашиха -1 градуса, *** скапани?Това ли ви е борбата срещу ***?

55

Колега

преди 10 години

Тези преподаватели са срам за едно академично учебно заведение. От птичи поглед си личи, че от пиянство Рабаджиев е заприличал на старец. Срамно е и наказанието, наложено от деканското ръководство, което няма моралното право да бъде съдник, ако се има предвид миналото им на доносници, преподаватели по бкп и т.н.