31

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKA KONSTITUZZIA E SSpassenieto zza Balgaria...republikata E Palna Nazzionalna Katasstrofa ...

30

Cleo

преди 10 години

Podla insinuaciq! Dolna lyja!Nie Bylgarite sme nai-umnite, nai-inteligentnite, nai-znaeshtite i nai-mojeshtite!!!!!!!!

29

Утайката

преди 10 години

Няма ли някви болести да ги лепнат тези ученици та да изпукат до един вместо да ни излагат.Срам ме е да се покажа на улицата заради тях.

28

Анонимен

преди 10 години

Изодзадзе бих казал ...

27

didi

преди 10 години

Турското правителство е одобрило дарение в размер на 6 млн. евро за строителството на джамия, която ще стане най-голямата в България. Скандалната новина съобщи BalkanInsight.Джамията ще бъде построена в град Кърджали, в който живее голяма група етнически турци, и ще може да събере до 1 500 души, отбелязва изданието. Джамията в квартал Възрожденци ще бъде най-скъпата постройка в областта. Преди време стана ясно, че Дирекцията по вероизповеданията при правителството на Турция дарява 12 млн. лв. за строежа. Ферад Саид от джамийското настоятелство казва, че дарението е предназначено за н

26

123

преди 10 години

Учителките да обърнат внимание на ученичките, които да обърнат внимание на фауната в себе си, защото сегашната е неприемлива. Не сме доволни от качествата на залесените у тях техни другарчета и спътници. И може би ще вземем решение да ги инхибираме, както взехме същото за подобни, в чиито смисъл на съществуване остана яденето и пиенето.

25

Анонимен

преди 10 години

През 2003 г. България заема първо място в отборното класиране на проведената в Токио Международна математическа олимпиада (МОМ). През тази година класирането на отбора ни на МОМ е 38-мо. Все още нивото е по-високо от това, което показва изследването. Така че тенденцията да се върви надолу продължава. Основна заслуга за ускоряването на този процес след юни 2009 г. имат министъра на образованието, младежта и науката правителството на ГЕРБ Сергей Игнатов, както и ресорния вицепремиер Симеон Дянков.

24

g

преди 10 години

задобряват?

23

не се признава

преди 10 години

Българското средно образование не се признава в Европа особено в Технически университети в Германия , така че кандидат студентите трябва да учат 1 година подготвителен в Чужбина за да влезат в Университета

22

Задобрен

преди 10 години

Ако ние не сме задобрени по Български език тогава как да очакваме учениците да се задобряват по математика ?

21

Анонимен

преди 10 години

до "аман от простотий"Абе и ти си измислил нова дума като ти гледам ника.

20

Big Bad Wolf

преди 10 години

Да, действително има голямо задобряване. докато 2012 учениците на въпроса колко е 2 + 2 отговаряха "един момент да го сметна на телефона", то през 2013 година отговора вече е "един момент да питам във форума"

19

Анонимен

преди 10 години

Другари, моля, купете поне един речник на български език. Ако нямате толкова левчета - ще ви услужа. Или поне ползвайте онлайн речниците. Ама добре се посмяхме за ваша сметка днес.И то под статия за тоталната деградация на българското образование :)

18

-10-

преди 10 години

Извадете децата си от тази машина за промиване на мозъци, наречена образователна система! Там не те учат как, а какво да мислиш, да си роб на системата, зомби, промита овца! Там те карат като *** да наизустяваш неща, и точно по тази прични след училище се забрят поне 80% от това което сте учили! Това е система, която ни индоктринира по 6 и повече часа на ден, измислена от световният елит! Извадете децата си от училище, спасете ги, нека се самообразоват, за да станат успешни хора!

17

Зелка

преди 10 години

Камелия Цветанова!Къде научихте тази думичка "задобрявам"!?Три пъти прочетох заглавието,за да схвана смисъла!*** то като дойдеш от село,трудно се свиква с българския език-дълго време си плямпате на диалект!

16

dicho013

преди 10 години

Недопустимо е журналистите да "залошават" българския език.

15

Анонимен

преди 10 години

Аз като бях малък баща ми късаше листите в които не му харесваше моят краснопис. Също и редовно проверяваше датите в полето от дясно за да види дали пиша в час.

14

Ричард Ран

преди 10 години

Доволен съм!

13

dimitar

преди 10 години

kato ni upravlyavat deca na komuneta s kupeni ili podareni diplomi kakvo moje da oshakvame.hora koito mislyat samo da kradat i da razrushavat.

12

просто човек

преди 10 години

Да ти кажа...в крайна сметка за какво ми трябваше да знам да изчислявам кубатури и да знам формули по математика- като за *** за зеле не ми трябват в крайна сметка в реалния живот.Наздраве, приятелю с една ракия!