10

kalinkamalinka

преди 10 години

Тая оправи ли си грозните зъби?

9

kalinkamalinka

преди 10 години

Ще направите всичко възможно това да се случи!

8

0

преди 10 години

Тая данъчна инспекторка много разбирала от бюджет,и кога успя да се научи толкова много,от ментора си Дянков ли се научи или просто е самоука.Затова България е на това дередже,аман от учили,недоучили "икономисти" които за пари сключват сделки и с дявола.А наистина способните и можещи хора им гледат сеира като на тая,но те никога няма да станат слуги на пожарникари и физкултурници.Поне Орешарски е от разбиращите хора.

7

hagen

преди 10 години

До Анонимен 6Какви митници какви контрабанди те тресат тебе.Приходите от митниците са намалели с 30%.Контрабандата се е увеличила.Фискалният резерв е 4-9 милиарда и в скоро време няма да мръдне от там.Приходната част на бюджета също не ще се изпълни макар че *** миналата година плачеха че параметрите в него са занижени с цел да се изпълни.

6

Анонимен

преди 10 години

Сегашните управляващи са по-хитри от ГЕРБ - прибират повече парици от митниците и от контрабанда. В политиката пари трябват, ей, не става само с приказки.

5

Анонимен

преди 10 години

Както е известно ,ГЕРБ не са на власт и само безмозъчни, продажни и без каквото и да е човешко приличие депутати напускат опозицията за да се влеят в групата на "позлатеният пръст".Кой го познава тоя Жоро *** ? Кой е гласувал за него ? Та сега се прави на демократична избран "независим " ?Просто Доган си осигури липсващия му глас и сега Сидероглу претърпя тотална обезценка на пръстчето си за гласуване.......Как може да има още такова безочие ?

4

Анонимен

преди 10 години

Знаем, че това което ВЛЕЗЕ КАТО БУФЕР в бюджета, ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ВЕДНАГА ОТ ТАМ като БОНУСЧЕ ЗА комунистическо-***-лудата КЛИКА ! Така, че ето ти го КРАДЛИВИЯ МОМЕНТ, И САМО ТОЗИ ЛИ Е ???

3

Христо Ботев

преди 10 години

Само безмозъчни и жадни за власт *** могат да останат в ГЕРБ, след мафиотското, некадърно, полицейско,нагло,безпринципно, контрабандно и престъпно управление на *** БОРИСОВ и компания. НАРОДА е за СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА и казва НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.

2

ннн

преди 10 години

*** и некадърниците на герб да млъкнат вече!!!!!!!!!!!

1

Иван Пешев

преди 10 години

Нали всички са наясно какво се случва с новата такса за ВЕИ, просто част от ненормалната печалба за зеления ток се пренасочва към държавата. Същата тази държава която измисли допусна това безумие. Всички , всички *** трябва да бъдат ***.