131

стават такива работи

преди 10 години

На предишните 2009 избори мой съученик се кандидатира от ГЕРБ и на първото заседание на общината премина към групата на БСП. Просто винаги е имало нагаждачи които се ориентират по вятъра. Такива хора пораждат отвръщение по-скоро със собствената си гнусота.

130

Алооу!

преди 10 години

Господинчо, при сегашната избирателна система не можеш да си независим! Ти си избран от листата на ГЕРБ и хората са гласували за партията! А ти си попаднал в парламента, защото си бил на предно място в листите на партията! Правилното е, щом не искаш да си от ГЕРБ да напуснеш НС и на твое място да дойде следващия от листата! Независим?! Ха ха! Ако си избран мажоритарно, тогава може да кажеш че си независим! Тарикати! Сребролюбци! Всички депутати сте само едни интересчии! Нещастници!

129

Божо

преди 10 години

Очаква се атака да започне гражданска война срещу дупетата марков :(( Не ви ли е гнус от управление , което зависи от неща като сидеров и марков ?????????????????????? Няма ли свестни хора в БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ !!!!!!!???????????

128

Анонимен

преди 10 години

Началото на края на ГЕРБ

127

dodo

преди 10 години

Ами започва разследване за източване на ДДС срещу тази мижитурка и той се продава,за да не го разследват! По-продажни,по-нагли, по-алчни народни представители от българските,навярно няма никъде по света!

126

Eldorado27

преди 10 години

Според мен даже тоя *** направи услуга на ГЕРБ ама да видим дали ще се развият нещата както ги мисля :) иначе като човек за мен тоя е пълен *** и не трябва да има такива хора, които да се отделят от партиите си... даже това трябва да се забрани със закон, защото всеки индивид на даден пост може да бъде заменен, но лидера е този чрез които тоя е получил поста си и по този начин се прецакват избирателите...

125

БГ

преди 10 години

Още за при гласуването за буджета ще си пролици дали и този е станах доброволен *** *** на хидроинженера.ОСТАВКА!!!

124

nqma da e posleden

преди 10 години

Gerb e banda,klika,sekta,bravo

123

Анонимен

преди 10 години

Това е най-голямата грешка на Бойко: твърде много вярва на всички и във всичко. А точно в България на нищо и никого не трябва да се вярва.

122

Божо

преди 10 години

Гнусната банда вече няма нужда от гнусното гномче сидеров !!! Вече си има гнусния не знам кой си !!! Баби и *** , както и мустакати българи , немеят в захлас !!!! ГНУС !!!!

121

Mangi4a

преди 10 години

"Първи депутат напуска групата на ГЕРБ в НС"Добре, какво е правил досега в ГЕРБ?Такива като него на никого не са нужни. Бойко, как допусна тая гнида в редиците на партията!?!

120

Анонимен

преди 10 години

Не харесвам гербавите, но крайно време е да се промени изборния закон и за такива нещастни и купени продажници и *** като да няма място в парламента и директно да бъдат отстраняване. И за какъв *** да гласувам след като се променя волята на гласоподавателя независимо от него в угода на разни мекерета.

119

Дидо

преди 10 години

Бойко,огледай се. Ако има около тебе и други троянски коне,изритай ги о време ние ще ти изберем други- по верни на каузата депутати.

118

до 129

преди 10 години

шопски ***

117

Анонимен

преди 10 години

Защо да излежда зле човека.Мутрите Боко и Цецо да не би по-добре да изглеждат...:-)

116

Богдан

преди 10 години

За бат Бойко дали е бесен се съмнявам,обаче на Сидерев му се *** майката,вече е никой...златния пръст май вече е на "отцепника" ГМ..ха-ха-ха...Борисов пак ги закова..духайте супата и чакайте панаира!

115

Анонимен

преди 10 години

Тоя само като си отвори устата да се обяснява, ми стана ясно, че въобще не е за депутат: " ..ще мЪ, представителЬи, протестЬ" и още много! Да си отиват в ПАРТИЯТА майка! Интересът преди всичко е нейно мото! "Независим" - ще го видим!

114

****

преди 10 години

Сега от Боленчо вече няма нужда)))), по-евтинко излиза с това недоразумение. Скоро ще ги чуем юрушоидите)))))

113

Анонимен

преди 10 години

Бойко, в Свищов. поне 100 човека ще гласуват повече за тебе че се отърва от този ***. Тази *** пиянка е в приятелски отношения с Надка Балева. Бивша депутатка от БСП. Тя го е обработила.

112

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ е Бойко Борисов. Хората гласуват за него. Не за такива ***. Да си заминава.