63

evgeni1234

преди 10 години

Подслушването става директно от спътници на НАСА.Преодоляват препятствия от железобетон(като рентген) ,виждат буквално с ХД и чуват пак дигитално Хи-Фи. Не вярвайте,че някои използва "цецомобили".Ако пък сте прекалено опърничев и ги разобличите и нямат удобен момент да ви видят "сметката"-ви слагат и допълнителна екстра-присъствие "Кики",за да не можете да се аргументирате на незапознати и да ви вземат за луд.Но факт е,че тези маймунски номера се ползват от НАСА! Както се знае всичко поне за спътниковите технологии,така и е ясно как се използват.Нали не си мислите,че флашките са наземни ...

62

Розан

преди 10 години

Махнете този *** ! Не мога да го гледам ! Предател !

61

esa

преди 10 години

Aaaa. Браво, бе, а като вдигахте цената на тока шоково с 13% и зиме парното с едиколкоси. Всяка година все повече и повече смучехте като пиявици мизерния народ. Тогава много прозрачно и предвидимо ли беше? Или справедливо? Лицемерен ***, знаем чии интереси защитаваш! Взимай си офшорките и чупка, гнида.

60

Българин

преди 10 години

Тоя крадлив *** *** как няма да подкрепи приятелите си олигарси! Къде беше миналата година, когато Пърдянков наложи данъка върху депозитите, чрез който посегна дори на дребните спестявания на обикновените граждани? Значи когато е да се ограбват гражданите - може, но когато трябва да се вземе някой лев от здраво оялите се олигарси - не може. Интересно, как Кипър можа да оскубе руските новобогаташи с подобен уж несправедлив данък, а тук това същество се опитва да пречи

59

анкета

преди 10 години

Плевнелиев е моят президент,достоен и почтен политик е (+) Какъв ти политик е тоя,прилича ми на овча п.... ()

58

doki

преди 10 години

Как ще ги одобри ,като той притежава голямя част от веи-тата в българия.

57

Анонимен

преди 10 години

До EU citizen: "Българския президент"?Визираш тази ***,одобряваща приемането на бежанци и продаването на българската държава?Това не е президент,това е един еврейски чехъл.

56

Анонимен

преди 10 години

А данък върху депозитите може,така ли двуличен и лицемерен гусин Президент.Както безславно започна мандата си,с изборни измами и манипулации на любимата ти партия,с шляпане по ушето и продължи с разделението на обществото и хората,пристрастното си поведение към ментора си и целенасочените си партийни и лични обструкции на сегашното напълно лигитимни правителство и НС,с не по малко и по-малки изцепки от тях,така безславно ще угаснеш и останеш в небитието след края на мандата ти като най-слабия,безличен и зависим държавен глава на страната ни.

55

EU citizen

преди 10 години

След като наляха маса пари за сваляне на българското правителство на Борисов и инсталираха петата си колона, кремълските маймунки насочиха шланга на говновоза към Българският президент...

54

boyko_stoew

преди 10 години

Таксата за ВЕИ-тата или Новината за Партийните Субсидии е ПО-ВАЖНА!ПОДИГРАВКАТА с намалянето на партийните субсидии само 10% и липсата на коментар от президента и медиите е отчайващ сигнал,че ТРЯБВА ПРОМЯНА.

53

es

преди 10 години

EBATI TAPATA NACIQ

52

boyko_stoew

преди 10 години

Плевнио,кажи нещо за ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ...!Подсказвам ти като на слаба ученичка.

51

Анонимен

преди 10 години

*** ***!!!!!!!!!! ЗА ТОВА ЛИ СЕ ПАЛЕХА ХОРАТА БЕ ЕЙ! ***!!!!! ПОЗНАВАМ ЕДНА БАБА, КОЯТО ЗАРАДИ ИЗМИСЛЕНАТА ТАКСА "ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ" НА ТВОИТЕ ОЛИГАРСИ НЕ И СТИГНА ПЕНСИЯТА ДА СИ ПЛАТИ ФЕВРУАРСКАТА СМЕТКА! ПОДЛЕЦ ДОЛЕН!!!!!

50

Анонимен

преди 10 години

При теб обаче има огромна предсказуемост! На всеки беше ясно, че ще изпълниш полит.поръчката на твоите началници - Иво Прокопиев и Цв.Бориславова - най-големите собственици на ВЕИ-та!

49

laura

преди 10 години

Този бивш комсомолски секретар няма грам авторитет. Колко още скандала трябв ад има около него че да си подаде оставката???!!

48

Революционер

преди 10 години

Росенчо е една кукла на конци, а кукловодите са партиите в парламента.

47

ИВОНОВ

преди 10 години

ЕЙ ПИНОКИО ШМАТАРОК

46

Венелин

преди 10 години

Роско, ами като беше министър защо не мисли тогава, ами им подписахте договорите за по 20 и повече години? От какъв зор се произвежда толкова ток на такава висока цена?

45

BG

преди 10 години

PLEVNQTA ZASTAVA ZAD BORISLAVOVA VEI OLEGARHIQTA

44

Анонимен

преди 10 години

Ще е първият президент на България изгонена с камъни !