29

Мачкайте

преди 10 години

Герб - Победа!!! Мачкайте комунисти , турци и психичноболни Атакисти , мачкайте ги постоянно тези ***!Само заради това гласувам за вас , да вида не младите българи на терминал2 а комунистите и простите пенсионери с изпотия мозък още от комунизма!

28

Анонимен

преди 10 години

Директен маркетинг е разрешен.Всеки може да затвори...Ако се обадят повече от 1, всеки може да подаде жалба с извлечение за разговорите по телефона.Апропо - в САЩ така се печелят избори!

27

Анонимен

преди 10 години

Имах си аз, *** да се жали, верно ли?:-)Явно още слушат телефоните на хората, мамка им герберска.

26

скк

преди 10 години

Всеки си изказва без да чете изобщо написаното отгоре.А там пише че се оплакват за идиотския ПР на съпрузите Алгафари от 2009??? тЕ И ЗАТОВА ГИ ИЗГОНИХА ОТ бсп СЛЕД ДОСТА прибрани хонорари от там.Чудно как може да се оплакваш от нещо дето ти е помогнало да спечелиш изборите и то 5г. по късно когато вече не си на власт.Толкова ли няма за какво да се запъне БСП в днешно време.Или просто сем.Алгафари работи вече за ГЕРБ.Така няма да успеете г-да.Пробвайте пак с по смислена и актуална идея.

25

пенсионерка

преди 10 години

До сугарениЖивяла съм и при социализма.Единственото хубаво нещо беше ,че бяхме млади.Ако бяха правени толкова неща колкото се направиха от ГЕРБ,сега щяхме да сме ВТОРАТА ШВЕЙЦАРИЯ.Не го ли проумеете това никога няма да мръднем от ДЪНОТО! ЗАПОМНЕТЕ ГО!

24

Mimi

преди 10 години

Бабо Куно, това ли е най-важното за теб?Пенсията ти сигурно е 100 ЕВРО.Препъваш се по изкъртените улици и още какво ли не.Сега можеш да говориш колкото си щеш ,не е както беше при социализма.Тези комунисти ще ни довършат с тези заеми които теглят .Ще плащат и правнуците ни.Техните отидоха в ЧУЖБИНА.

23

При ГЕРБ цъфнахме!

преди 10 години

/КРОСС/ Българите са най-страдащата" нация в света през 2012 г., показва ежегодното проучване на международната социологическа агенция Галъп Интернешанъл". България попада начело на тази класация за трета поредна година.В изследването са участвали 143 страни. В анкета респондентите са оценявали в скала от 0 до 10 сегашния си начин на живот, този след 5 години и този преди 5 години.Проучването показва, че 39% от българите страдат от икономиката, от начина си на живот и други фактори. След нас

22

Боби

преди 10 години

БСП преяде с власт.

21

Анонимен

преди 10 години

Домашния ни телефон се води на човек над 60 и някакви *** звъняха няколко пъти да търсят титуляра. Първоначално реших, че са от класическата схема за роднината, но накрая изплюха камъчето - да сме гласували за ***...Жалко, че единия път жена ми вдигна та не успях поне да им кажа какво мисля за тях, техните майки и т.н.

20

сугарени

преди 10 години

Нито един глас за престъпната и мутренска гербаджийска групировка! Нито един!

19

Анонимен

преди 10 години

Мачкай Цецо!

18

Анонимен

преди 10 години

Имам познат който работи за този call център и това го коментирахме още тогава. Истината си е истина, колко е незаконно не знам.

17

Българин

преди 10 години

До 5Анонимнико,Най напред съм човек ,който не иска смъртта на различно мислещите от мен ,който не дели хората на "комунисти" и "антикомунисти",на българи и *** , на пенсионери и работещи, нана" ранобудни "и не до там ...Що се отнася дали останаха комунисти-виж си "родословното дърво" и ще разбереш. Това обаче не е трагедията на България .Драмата идва от такива *** като теб ,които просто "не са в час"

16

дедо

преди 10 години

Вчера баба пръднала, сега й засмърдяло.

15

Анонимен

преди 10 години

До герпA като Варна не харесва Герб защо си избра кмет от тази партия??

14

герп

преди 10 години

Като не са останали комунисти, защо наричате така всеки, несъгласен с най-големите комуности от герб?

13

герп

преди 10 години

До 11А дали не са мигрирали заради собствените си неуспехи? Дали политиците са най-лесно обвиняемите за некадърността на масата хора?

12

5

преди 10 години

До 7:Ти или си луд пенсионер или ***.Други *** не останаха

11

герп

преди 10 години

Доста платени герберски мишки мърдат измежду статиите. Не ви ли е срам да сте така алчни и прпдажни!?!

10

до 7

преди 10 години

Номер 5 пише точно за теб,*** гад.Заради такива като теб младите и интелигентни българи емигрираха