24

Георги-Ловец

преди 10 години

До РеалностМадам, сърните и елените въобще не са забранени от закона. И няма как ловът да бъде забранен, тъй като човечеството е просъществувало хилядолетия наред - благодарение на него! В кръвта си му е! Пък и едни от най-добрите и велики хора на земята са ловци - Елин Пелин, Тургенев, Ърнест Хемингуей, Емилиян Станев, Джек Лондон. Дори и Толстой! Дали си ловец, или не, все още не е гарант дали си лош, или си добър.Не обвинявайте ловците.

23

Бен

преди 10 години

Ще ви кажа защо питам аз бях дежурен по това време в болницата много ми е интересно какво мислите

22

Бен

преди 10 години

много ми е интересно до колко е вярно написаното горе

21

нона

преди 10 години

изтрепайте се всички селски ***, нещастни... и децата си не пожалихте, кръвожадни *** и страхливци

20

DeadZeppelin

преди 10 години

въоръжени алкохолици

19

Утайката

преди 10 години

Като няма риба и рака е риба. Каде се петлае там тоя .

18

читател

преди 10 години

Чакам с нетърпение кога ще бъде разрешено отстрелването на двуногото животно наречно "ловец"..., вредно и опасно за обществото и природата.

17

...

преди 10 години

Баш куршум,не ми отговори на въпроса.... правилно ли е да се убиват птици, телета, прасета..за месо? Защото няма такова нещо като хуманно убийство! Убийството си е убийство, без значение дали убиваш в гората с пушка в ръка или в цеха със сатъра.

16

Баш куршум бабаит

преди 10 години

... - те това имаш и у тиквата куха. Да убиваш за кеф - велика работа за селски тарикати. Тия, дето не убиваме за кеф сме П*тьовци, комплексари, надрусани хипарчета и т.н. Ми да взема да гръмна за кеф ***, дето те е пръкнала такъв ударен музикален инструмент, а? Много ме кефят новини за изпозастреляли се празноглави ***, докато практикуват "благородното" си "мъжкарско" хоби.

15

.!.

преди 10 години

Да де, 11, имало е в древни времена лов, но тогава е бил нужен, за да се изхрани и оживее човек. Сега няк'ви си там подобия на хора си пратя кеф с убийства на животни заради самото удоволствие, без дори да са ги гледали и хранили. Въпросните кокошки и прасета някой ги гледа и развъжда с цел отново изхранване, а не с цел да се забавлява, като ги коли и трепе. То и с твоето раждане и разбирания не е почнал светът. Нито с недомислието на няколко впиянчени пушкари, помъкнали и дете с тях.

14

vesko02

преди 10 години

Силните на деня са ловджии,пък другите ходят да им се подмазват.

13

...

преди 10 години

SS, ти си УБИЕЦ, един неморален и жесток човек!! защо ловиш горките рибки бе? Какво са ти направили? И те душа носят! После ги пържиш и ги ядеш нали......срамота бе! SS - ти си един природоунищожител! Осъзнай се като друсалките по-долу и разпускай само с марихуана и бира !!!!

12

SS

преди 10 години

То нали за лов на диво прасе се забрани да се ползват патрони с съчми ама кой ти спазва .А имам въпрос към ловците ако има някой такъв , понеже редовно ходя събота и неделя за риба ама покрай реката се въртят и пушкатрите та ако някой ме гръмне кой ще е виновен и изобщо не трябва ли терените за лов да се оповестяват предварително , щото не съм виждал дпо сега нещо подобно.

11

...

преди 10 години

то с автомобили всеки ден стават инциденти, но не чувам призиви да бъдат забранени за употреба!Лов е имало от древни времена ***! Преди е бил за изхранване, сега е за кеф! Е,и?!Щом е неморално и жестоко какво ще кажете за убийствата на стотици хиляди кокошки, прасета, телета....а? Тяхното убийство морално ли е? Е де*ба писна ми от П*тьовци, комплексари, надрусани хипарчета и хора дето си мислят че света е почнал с тяхното раждане и се върти около ш*бания им квартал!

10

...

преди 10 години

Ловът е безсмислено занимание, предназначено за неадекватни, неморални и жестоки хора. Последните са обикновено и не много добре с акъла. Доказателство затова е, че са помъкнали със себе си и дете.

9

Стоян

преди 10 години

Като няма животни се стреля по хора.Нека да стреля дядото по телефонните *** не по децата.

8

ще...

преди 10 години

ще стане мъж да... ако оцелее

7

Забрана за лов!

преди 10 години

Ей няма да забранят тоя лов накрая , колко още нещастни случая трябва да станат??!!! Какъв е тоя лов ,какво убиват,за какво убиват животни при условие ,че вече всичко е на изчезване!!!Кога ще се спре с това средновековно "хоби". Хората са ловували навремето за да преживяват а сега тия алкохолици защо ловуват??!!Пълна забрана на тоя лов, отнемане на оръжието на ловците!!!Спиране на тая идиотщина!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Е какво искате. Те всичките там са пишман ловци. Наливат се с вино и после стрелят. Селски изпълнения.

5

Tman

преди 10 години

така е, като се дават разрешителни на поразия за лов!!! официално регистрираните ловци в България са повече от армията!!