129

грух-грух-гуиииич

преди 10 години

До nikos> ами ходете при путин а не на запад аз поне не знам да има бьлгари емигранти при путинИма, има, не се притеснявай. И тук си е много добре, онождал съм ти и прогнилия до корен, арабизиран, циганизиран и туркеризиран евр(оп)ейскисъюз. Безработица в ЕС е 20-25% (младежката - до 40%). В раша е 5,2-5,3%. Живеете като заблудени овце с представи от преди 30 години. Това е вече съвсем друга страна. А Путин може да е всякакъв - но поне е патриот на страната си.

128

KGB

преди 10 години

Ukraina pazete se ina4e tova vi 4aka!!!!!dnes.bg/eu/2013/12/02/bg-gurbetchii-v-germaniia-robski-trud-do-pripadyk.208008

127

rabat

преди 10 години

Протестиращите били имали кауза-да влязат в Европейския съюз.Смях! Тези които вече са там като Великобритания например,искат да излязат,пък тези от Украйна да влязат. Е ако имат късмет да ги приемат-тогава наистина ще им влезе.

126

KOl

преди 10 години

Стамишката е силно притеснен за ситуацията в родината си Украйна .Очаквайте официално изявление!

125

miko_hash

преди 10 години

бих предпо4ел страната на по-твърдолинейните!

124

nerez

преди 10 години

До 134Е-ал съм ти USA-то и Русията и EU-то. Едни същи психопати са навсякаде. Е-ал съм и българските им *** некадърни. Негодници, вещомани, клептомани и най банални измамници

123

nerez

преди 10 години

Витали Кличко прзидент!,!! Какъв прзиден ще стане от някой който са го били в главата. Мозъка му е на пихтия . Сещам се за "Президент Камачо " от "Идиокрация" . Той беше няколко кратен шампион по КЕЧ и порно звезда. Ама и Украинците здраво са го закъсали като нас между Русия и ЕС. Нямат печеливш ход и ще загубят с когото и да се хванат. Доведете ги в Бг че да видят кво е бандитския ЕС . *** комунисти си ги знаят

122

ss

преди 10 години

koga i nie shte imame takava policiq?

121

-Avitohol-

преди 10 години

До Анонимен 128А защо изведнъж така скочи валутата, и после СДС като дайде на власт всичко се оправи? Бива да си *** ама поне почети малко...айде един джокер ще ти дам чети за Сорос и неговото "отворено общество ".

120

Гошо

преди 10 години

Защо ли се сетих за чиф.., пардон евреина Семюел Хънтингтон и неговата "The Clash of Civilizations"? Може пък да успеят да направят така, че Западна и Източна Украйна да се разделят. Разделяй и владей! Не е за добро! Източната част е развитата, обратно на твърденията на някои глупци. Там е самолетостроенето, машиностроенето - трактори, танкове, оръжейната промишленост, въглищата и какво ли не още. аопадинците са много по-изостанали и бързо ще попаднат под влиянието на Полша, въпреки,че се мразят

119

Анонимен

преди 10 години

До 130 - само че това не може да се случи там, щото не управляват червени кратуни.

118

bg

преди 10 години

Protestirashtite sa ot Lvov I edna polska *** gi oglavjava.

117

bg

преди 10 години

Tova ako se slu4i v USA 4e ima 600 ubiti I 9 000 arestuvani.

116

Груйо

преди 10 години

До Анонимен 121Жалка *** си!Такива като теб трябва да се избиват като бесни чакали. Саниране, защото стона прекалено гадно! Вероятно си импотент, който никога не е имал и няма да има дечица. Удави се в злобата си, бих ти помогнал!

115

Анонимен

преди 10 години

До 127Виденов,а? Тъй ли. Защото точно по вермето на това *** една вечер баща ми си легна с 20000 долара и се събуди с няма и за 2 хляба пари. Пубер смотан!

114

Анонимен

преди 10 години

До 125Грешка - 11.2007 бях продал всичко в Бг, закрил фирма с потенциял, и заминал далеч. Отворих фирмата отново с цената на всичко което имах далеч от Бг и далеч от червани бабички, които ме гледаха злобно като им отворя 1 мин работа в общината, било то и да си платя. Фирмата ми прави навигационни системи и от 2-*** служители през 2008-***, сега са 197. И ЕС не ви е виновен, а това, че червение *** за нищо не ставате-*** бетонни тикви. Пак ви ограбва СССР, не друг.

113

Блюки

преди 10 години

Сега драпат да влязат в евросъюза, към 2020 ще драпат да излязат...

112

Анонимен

преди 10 години

Станишевия, що не ходиш в майчината си Украйна да се правиш на политик там, а? Да не би да се страхуваш, че там ще ти пукнат свинската мутра? Не ти го желая, но от сърце желая и двете ти деца да пукнат като коледни прасенца.

111

Ицо

преди 10 години

До томаТома,ти си Тома неверни,това което се продаде за 1 доларпърво беше ограбено и разсипано от комунестите и е продадено преди да влезе България в ЕС.Но и ти като тях бягаш от истината,типично по комунистически.

110

Анонимен

преди 10 години

Нека украинците да изпратят делегация в България за да се запознаят от първа ръка с "европейските ценности",пазарното стопанство и демокрацията.