9

Анонимен

преди 10 години

Абе, умници, прочетохте ли цялата статия? Става дума за около 10% от хората! Ама днеса пак къртят миФки със заглавието. Освен това, що ешихте, че не можеш да имаш деца преди сватбата? Тия хора могат да си живеят заед от 20 годишни, да имат деца и към 40-те да решат да узаконят отношенията си. Тогава за какви стари родители ми говорите?

8

от опит

преди 10 години

светът се ***, хора... Ако след 40 правят деца, кога ще имат внуци??? Хайде на 2-3% от тези да кажем, че не им е провървяло до момента и не са намерили половинки, ами останалите... навсякъде се внушава егоизъм, кариеризъм, страх от обвързване, смяна на партньора с нов щом не им хареса нещо и така времето си минава, а ето че станали на 40. Може на акъл да остават млади, но телата им вече са износени. Затова женете се като завършите университета, за да имате сили да си гледате децата.

7

nerez

преди 10 години

Смятах 40годишните за събрали опит и достатъчно умни че да не свършат глупост като женитбата.

6

Анонимен

преди 10 години

Горките деца. Възрастните родители стават едни напористи спрямо децата си и ги гонят куп амбиции. От едната крайност се отива на другата. До сега на 40 г. някои вече започваха да се радват на внуци, а от тук нататък ще тръпнат в очакване на собствено бебе. За болести и аномалии няма да разсъждаваме. Твърде малко време си оставят тези хора да бъдат заедно с децата си, те губят.

5

Анонимен

преди 10 години

А ДЕЦА КОГА БЕ,след 40 ка ли.Пълно е със стари моми и ергени.

4

Анонимен

преди 10 години

Че и тук е така-аз не смятам да се женя преди 40,ако изобщо го направя:)

3

Анонимен

преди 10 години

Сиднито сега е зает, оправя 10 годишната Тойота на паркинга пред блока. За да може в понеделник да пренесе фютчърсите от къщи до офиса трябва да ги сложи в багажника и колата му трябва.

2

Анонимен

преди 10 години

Пак статийка за Сиднито. Хайде давай, ти си.

1

nhgvetz

преди 10 години

"Първо пестят за къща и после минават под венчилото" - Първо проституират, докато могат,а когато вече не върви се хващат за последния вагон, да не изпуснат влака