63

koko

преди 10 години

До Дебел ДепутатИ теб толкова те е яд че не си от балона хахахахахах

62

левен

преди 10 години

Money is past - Bitcoin is Future това бяха думите на известен брокер от WS

61

Анонимен

преди 10 години

До Анонименпрост българин ............ за това цял живот ще гледаш в паницата на другия и гладен ще седиш....

60

битко бибитко

преди 10 години

Копайте яко,че ЛАМБОРДЖИНИТО ви чака.

59

Анонимен

преди 10 години

"Пореден обир на Bitcoin валута доведе до загуби на стойност поне 6 млн. долара" 04/12/2013 15:45:00Аре честито на балъците.Напазарувате ли се?Ох котьооо!Да се готвят следващите шушумиги.

58

:)

преди 10 години

До поръчкова статияедно е ясно след година две ще има яко видео катри 2ра употреба ефтини и яки :)

57

Джо

преди 10 години

До Хабибинещо си се объркала това са борси за биткойни а.к.а. нещо като върха на пирамидата самоче прирамидите са доста :)

56

джо

преди 10 години

До azeми ти си , тока не си си избил за една година далиса ти малко фъндък и се радваш пропиял си си времето и живота копаики виртуално ходи копай на истина :) поне да усетиш живот

55

До stariadub

преди 10 години

и как точно рече и отсече, че не може да се обърне в долари?Много ми е забавно да чета глупостите и в статията и в коментарите. Да, вие сте умните и знаещите, защото имате мнение за всичко, но когато беше $50 не бяхте чували за него, а аз като по-*** си купих няколко. Миналата седмица ги продадох и си купих нова кола, а вие продължавайте да обяснявате колко е кисело гроздето.

54

биткойн

преди 10 години

както електронната поща замени телекса и факса, така биткойна заменя банките.

53

Анонимен

преди 10 години

Все едно чета статия за долара . Еднакво необезпечени . С различно доверие.

52

stariadub

преди 10 години

До До миньорчето 50Мда bitcoinworldmarket май -са хлонали кепенците, защото се надявали хората да купуват стоки и услуги с биткоин, не са предпологали за алчната човешка същност ли , някви идеалисти ли са...и 2000 долара да стане тоя биткоин, не можеш ли да го прехвърлиш в долари не е табота

51

пирамида ли?

преди 10 години

при пирамидата така наречените "акции" са неограничен брой, тоест колкото балъци се намерят, толкова и акции ще се отпечатат - няма лимит или таван, докато това, което е удобно пропуснато в статията и е една от силните страни на биткойн-а, а именно ограничения брой и съответно защитата от инфлация - колкото повече желаещи има, толкова по-малко бройки остават налични - ако това може да се нарече пирамида, моля наричайте го така.

50

тиква

преди 10 години

само да вметна че не е задължително да се пазарува с 1 биткойн , размяна и търговия с биткойни и подобни на тях им от рода на 0,0000001 или с части от тях, накй да е пазарувал с части от цента или стотинката.

49

До миньорчето

преди 10 години

Бит коин уърлд маркет ком не продава вече, защото хората не ползват валутата по предназначение, а за биткоин спекулации. Благодаря за инфото, което си дал.

48

stariadub

преди 10 години

До онбашията 45Говориш пълни глупости , с модерен ПС ако е вкл. постоянно може да направиш 4 долара на година и ще си на минус. Ако поръчаш миньор от Щатите няма да дойде при теб преди март 2014 година(говоря за най-мощния), до тогава ще е много по трудно да се копае и да ти докара пари-набутка. Искам да попитам тия с 700 биткоина къде могат да си ги осребрят, има само сайтове нещо като виртуалната Магура, но не вярвам някой да ти извади 700 000 долара кеш. 100 измислено е от банкерите

47

'НЕ СПЕЦИАЛИСТ

преди 10 години

това си е чиста пирамида по принцип първите винаги печелят в зависимост от обема на основата..важното е да си първи и да има купувачи за виртуалните монети ..........сега чувам само тока да платиш стигало инак всеки ако си направи системата да копа ще станат много пари и няма да има купувачи....а за старите пирамиди знам хора вложиха бяха по 1500 долара и чакаха други ама нямаше вече и изгоряха

46

тиква

преди 10 години

тези дето плюят биткойна що не се замислят как са се появили съвременните валути - хартиите ,щото и те в един момент като се обезценят вземат та ги заменят с друг вид хартия и ти казват ,новата хартия е равна на примерно 100 или 1000 такива от старата.Айде , някой да ми отговори на този въпрос ако е наумил да ми цвъка минусчета.

45

онбашията

преди 10 години

интересно ми е обаче как балъците наричат всичко пирамида, а когато се появи истинска такава влизат с двата крака. балъци, пърамидата се нарича пирамида неслучайно, не е квадрат или ромб, защото има отличителна черта, която вие не разпознавате.

44

онбашията

преди 10 години

биткойна е много добра идея, целта е да има свойствата хем на златото хем на визата. златото е извън контрола на обама, но пък е тежко и материално, визата е удобна и супер практична, но е подвластна на човешки прищевки. "мините" за биткойн са много добър механизъм с който се избягва дългосрочна дефлация (в момента има краткосрочна) понеже всеки желаещ може да си направи станция за копаене на биткойни. в момента цената е толкова висока, че дори на обикновен компютър ще си на печалба.