14

Ивелина СТОЙЧЕВА

преди 10 години

ЛЮДМИЛА НАИСТИНА ИМА Х ФАКТОР! ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ НА ФИНАЛ! НО КАКТО СЕ ЗНАЕ СМС ПУСКАТ ТИНЕЙЖЕРИТЕ И Е ОБЯСНИМО ЗАЩО РЕЗУЛАТЪТ Е ТАКЪВ!ОТГОВОРНИ ЗА ТОВА СА И ЖУРИТО, КОИТО ГЛЕДАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ КАТО ПРОДУЦЕНТИ, А НЕ ДЕЙСТВИТЕЛНИЯТ, ЖИВ, ИСТИНСКИ ДИАМАНТ В ЛИЦЕТО НА ЛЮДМИЛА! ТАЗИ ЖЕНА С ТОПЛИЯ СИ, СЛЪНЧЕВ И ИСКРЯЩ ПОГЛЕД И НЕОБЯТНИЯ ГЛАС ПОКОРИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ТОВА Е Х ФАКТОРА НА НАШИТЕ СЪРЦА!

13

тити

преди 10 години

Срамно е , че наричаме тази талантлива певица МАМА или БАБА! Нима можем да наречем ДЯДО Анщайн,Владимир Димитров-Мйстора, Том Джонс или безброй други творци- художници, поети, актьори ???ЗА ТАЛАНТА НЯМА ВЪЗРАСТ! А това, че Людмила има безспорен талант, че наистина притежава Х ФАКТОР- това е факт неоспорим!Вярно е, че трябва да се дава път на младите, но когато имаш пред себе си един изграден певец като Людмила , сравнението с неуверени, току прохождащи на сцената е твърде НЕЛЕПО!

12

ДА

преди 10 години

Аааааа,не вярвам М.Илиева "да порасне"!Те, *** никога не остряват!

11

анонимен

преди 10 години

хили се като ***

10

анонимен

преди 10 години

Не съм виждал по превзета жена от М. Илиева.Каквито са и песните такава е и красотата и.

9

Анонимен

преди 10 години

Миме като станеш на нейните години дирника ще ти е дори по голям!

8

ДА

преди 10 години

Хайде да не се лъжем!Иван пее фалшиво и Мария Илиева го каза дори,но нали всичко е нагласено и тийновете гласуват за Иван-трябва да има пазарна политика!Да звънкат по тИлИфоните,пари да падат!Тъпо шоу,ако жената беше не на 62,а на 26-дали такава щеше да е ситуацията,а!?

7

Анонимен

преди 10 години

Иван и огромна емоция ?!Петя, пила ли си или си надрусана?

6

Виктори

преди 10 години

До МарияНевероятно гласище ! Дай Боже всекиму !

5

Анонимен

преди 10 години

аре стига бе, мюсульмани! срам и позор! па оставете я на финала да ви изпее нещо на чеченски!

4

Вн

преди 10 години

Приятна и талантлива жена, кипяща от енергия. Но другите, които останаха също са много талантливи... иии млади:)Мария постъпи добре като позволи на младока Иван да остане. Дано всички участници успеят да се реализират в шоубизнеса, след като приключи формата. Успех!

3

Анонимен

преди 10 години

Ама вие още ли го гледате това предаване? Как още не са му отнели лиценза за налагане на лош вкус?

2

Габи

преди 10 години

Невероятна! Харизматична! Трябваше да остане на всяка цена! Тя носи невероятно присъствие на сцената и докосва сърцата на всички. Не мисля, че Нелина или Теодора или Иван са по-добри.

1

Мария

преди 10 години

Фууу ,ама противно женище .