13

Анонимен

преди 10 години

a vie kato kradiaxte i gi napravixte tia instalacii sa samo na depytati paraziti yrodi samo vajeto za vas .

12

Анонимен

преди 10 години

Другарю Кенет, ненормално било дснък 20% ли? Ами, нормално ли е ние да ви плащаме инвестициите докато вие и другарите ви обирате печалбата??. Такива като вас направиха зелената енергия мръсен израз!А ако толкова много сте за каузата зелена, ибсталирайте си мощности в задния двор

11

Анонимен

преди 10 години

Не 20, a 50% трябва дa е дaнъкa другарю *** Лефковиц.

10

Анонимен

преди 10 години

DANAKA ZA VETARNITE MELNICI I SLANCHEVITE PERALNI TREBVA DA E 30 PROCENTA NEMAT RAZXODI A OBIKNOVENIA CHOVEK PLASHTA 10procenta ot zaplata i 20 dds TOCHNO30PROCENTA VASHTA MAMKA :::::

9

Анонимен

преди 10 години

....козметична фирма Ален Мак и член на консултантския съвет на AbC.R.O., Inc., американска фармацевтична аутсорсингова компания с дейност в югоизточна Европа. Понастоящем, г-н Лефковиц е член на консултантския борд нa Българската Ветроенергийна Асоциация (БГВЕА), и на Института за пазарна икономика. Кенет Лефковиц е бивш президент на Американската Търговска Камара в България. НАСТЪПИЛИ СА МУ ПОРТМОНЕТО И СА МУ ПОСЕГНАЛИ НА НАЙ МОЛИТО - ПАРИТЕ!!!

8

Явор

преди 10 години

До някой сиСамо дето българските стоки отдавна са некачествени и скъпи. Тоест аз да давам повече пари за по-ниско качество, за да може някой си самозабравил се бизнесмен да прави пачки и пак да не дава заплати (защото заплатите у нас не са функция на печалбите на дадено предприятие, а на търпимостта на работниците към ниски заплати)

7

Ibrahimov

преди 10 години

puskame vodite ot yasovirite gratis voda na sasednite darjavi togava?! i ot tyah ste si kupim toka utre eftino. adios bg 20%!

6

Анонимен

преди 10 години

Браво на народната власт. Ура, другари, долу енергийните вампири.

5

Анонимен

преди 10 години

Всеки инвеститор във веи да го ползва в собствените офиси, предприятия. Да продава първо на богати приятели, олигарси и роднини.

4

Анонимен

преди 10 години

Свръхпотребление??!! Имаше свръхстроителство на веита заради свръхпечалби. Свръхидиоти вятърничави и слънчасали .

3

Анонимен

преди 10 години

Днес 20% такса, а утре национализация. А вдругиден Пеевски шеф на ЦРУ. Свиквай другарю Лефковиц.

2

някой си

преди 10 години

В нета попаднах на това и много ми хареса.. ,В тези тежки времена на безработица и жалки доходи, трябва и сами да се подкрепяме - като например купуваме стока от български производители, без разбира се да правим компромис с качеството. Имаме наистина хубави дрехи, козметика, храни, лекарства и др. Така ще се вдигнат оборотите на българскити фирми, а оттам дай боже по-високи заплати и повече заетост.. Безработицата пада така. Да бъдем патриоти като потребяваме все повече и повече българска стока!!

1

Потребител

преди 10 години

ЗА съм за зелена енергия но не и уродливия и вариант в България.Не е случайност че енергетиката е един от секторите които никога няма да бъдат преструктурирани докато на власт са лица присъствали в повече от едно Народно събрание.Всички викат "дръжте крадеца" а всички са крадци.