9

Анонимен

преди 10 години

Колко ли пари е струвало това проучване, чиито резултати могат да станат ясни, щом се заговориш с всеки средноинтелигентен български гражданин?

8

ля ля

преди 10 години

софтуери и компютри могат да заемат и без това лелите които не им се работи зад гишетата и само одумват хората срещу тях на гишето!!!това ще е голяма крачка наистина! жалкото обаче е че не могат да осигурят никаква работа на хората ако ги уволнят! е това е БСП а аз съм против тях и тяхната политика водеща България до дъното на отпадачната яма! слава богу че ямаата е далбока мноооого!

7

fago

преди 10 години

До 99И това го има, разбира се. Но, между другото, дали сме съвсем наясно какво трябва да разбираме под "администрация" и "чиновници"?

6

fago

преди 10 години

До Анонимен 4И аз мисля така. Но: сигурни ли сме, че имаме задължителната компетентност, за да изказваме мнение по тези въпроси?

5

Питащ

преди 10 години

"Масово се одобряват всякакви нови социални разходи на държавата. Това показва изследване..."Това "социалните разходи" кой ще го плаща??? Има ли още балами и балъци в България???

4

Анонимен

преди 10 години

В България има страшно много излишна администрация и много повече от нужната полиция.

3

Нико

преди 10 години

И по малко полицаи !

2

BG

преди 10 години

ISKAME PO MALKO VOENNI TYRTETI,PONEJE MNOGO PARA GYLTAT I NQMA ZA DRUGI,I U6EV SY6TO MOJE DA SE NAMALI

1

99

преди 10 години

Има една друга теория,/ не е на български иконономисти - естественно/ че назначаването на повече държавни служители, всъщност е един вид социално подпомагане. Т.е. специалисти вместо да получават помощи за безработни, поне ще вършат нещо!!