42

Анонимен

преди 10 години

Kolko ste bezsardechni be hora *** bili ne znam kakvi bili...q se postavete na tqhnoto mqsto i togava si otvarqyte pluval icite

41

Анонимен

преди 10 години

И днес България получи "порцията" си от стотина "бежанци", услужливо доставени от "братята" турци до границата ни с Резово и преминали реката с лодки!!! Вече стана очевадно нагло насищането на страната ни с мюсюлмани, насилствено и целенасочено! Властите, събудете се! Дори "българският" министър Николай Младенов, отслужил военната си служба в Израел и получил чин в израелската армия, да е подписвал на тъмно нещо, винаги може да се "отпише"!!!

40

qwerty11

преди 10 години

еей ми Коледа идва малко джобни парички от Еуропата и ний сме ора бах мааму да са облажим малко бее 4 год при Герберите постно ааа ся пак наш ред.....

39

Възмутен

преди 10 години

Още пари за крадене....ха да им е честито!!!

38

GOMOR

преди 10 години

Да и го ту.а на Сисито Малмстрьом.С тия парета на сирийските иръпшани да се купи по one way ticket някъде за скандинавско, като и гледам на тая уфсъ фамилията и там да си ги чуват.

37

gtf

преди 10 години

тва са парите за издръжка на 10 хил. бежанци за ...цял месец ! Голяма помощ - за най-бедната страна в северното полукълбо.

36

EU citizen

преди 10 години

И това ви е много. Аз много се радвам, че се махнах от българия. Аз вече направих своя цивилизационен избор.

35

Анонимен

преди 10 години

ЕК дава 5,6 млн. евро за бежанците на нашите продажни политици които ни продадоха на ЕС на Щатите и на кой ли не още! Те ще си живуркат на вилите по островите а ние ще берем дертовете на бежанците!

34

Анчо Шукри

преди 10 години

Еее, наи накрая Европата даде пари, че в тая мизерия нормален човек не може да живее. Само българите са свикнали на такава мизерия.

33

ivo

преди 10 години

гърците взеха 2 милиарда ,а серго 10 милиона долна ***. начало на гражданска воина . *** -помощи араби -помощи а за бг уи тате баница

32

Анонимен

преди 10 години

5 млн. ще ги излапат на бързо,а кото остане.......

31

Анонимен

преди 10 години

ЕК да си вземе парите заедно с бежанците!

30

Козар Белене

преди 10 години

Тези пари са си чиста чуждестранн инвестиция. Ще бъдат похарчени в българската икономика. Изобщо от бежанците не губим пари, защото просто похачените пари влизат в оборот. А колкото до тези които реват за пари , ами тук няма война и тоталитаризъм, има свобода и демокрация. Изкарвайте пари кой ви спира? Боко като ви кара да сеете картофи вие го оплюхте. Ами ще си купувам френски картофи от кауфланд вие като не щете да сеете.

29

Registriran

преди 10 години

До историк То убаво ама тука иде реч за ислямските терористи и за това дека Европата дава пари да ги засели тука а не да одят в чистичката Европа.

28

йованчо

преди 10 години

По-добре ние да им дадем пет милиона и да си прибират арабските *** при тях.

27

историк

преди 10 години

Комунистите от БКП с тяхната преторианска гвардия от ДС развратиха и унищожиха всичко човешко в България. Няма морал, защото самите комунисти, а сега социалисти са прости, долни, неуки и мразят всичко образовано и интелигентно около себе си. Не случайно е всичко това. На 9. 09. 1944 г. избиха над 200 000 души, които бяха цвета на интелигенцията и от тогава та до днес простотия и чалгарщина. Справка-крадливите престъпници от правителството.

26

Анонимен

преди 10 години

ако ще и 560 милиона да дадат от европа, пак няма да ДОстигнат до бежанците при тези прегладнели управляващи!

25

бай уй

преди 10 години

До varg vikernesУтре

24

Анонимен

преди 10 години

Това е само храната им за два месеца.Нали са около 11000.Поне толкова са официалните.А като свършат паричките,откъде храна и топло?

23

Анонимен

преди 10 години

До Язе"Що не платят 5 млн. на ингилизите, да си отворят сърцата за Българи и Румънци?"Браво! Отдавна не бях виждал читава дума казана в тоя сайт!