82

Bizon16

преди 10 години

Видях го по телевизията. Като космическа совалка е, ама не е за такива *** като нас. Казаха, че вътре имало камери, дано после да привикват вандалите и да ги карат да плащат щетите, а не само да прашасват записите някъде.То пък на *** или на сириец какво да му вземеш? Най-много да го пишат на бюджета.

81

Саздов

преди 10 години

Колко ли време ще изкарат новите машини?като знам какви *** и вандали сме.това са машини за хора не за животни

80

Бръчков

преди 10 години

3 200 000 лева за трамвай ??!! Браво , за Гинес може би става , но по шибаният релсов път в София , колко ще изкара ?

79

popov4anin

преди 10 години

kakto i da e N 4 shte me razbere :D

78

Питанка

преди 10 години

Тоя трамвай Станишев ли го е карал пак? Добре че не е изхвърлил Данчето някъде по завоите в гората до Семинарията.

77

расист

преди 10 години

Айдееее, пак екстри за *** и "бежанците". Хем не си купуват билети, хем ще ги возят луксозно. На нас българите, само кучета са ни осигурили, да ни ядат по улиците.

76

vlady До Релсов

преди 10 години

Новите трамваи са много по-лесни за поддръжка от старите кочини - има самодиагностика, която директно показва кой блок от системата за управление е неизправен и трябва да се подмени. Механичната част също е съставена от лесни за подмяна блокове и детайли, няма нужда от чистене, смазване, регулиране и т.н. БГ таралясниците нямат самодиагностика и механиката им е разчетена да бъде постоянно стягана, смазвана, регулирана и т.н. Да не говорим за икономията на електроенергия.

75

vlady До Ватман

преди 10 години

В България се произвеждаха опасни морално остарели подобия на трамваи с примитивно непосредствено управление, опасна пряко действаща въздушна спирачка, примитивни талиги без гасители на колебанията и МРС само за украшения. Съответно имаше голям брой инциденти с отказ на спирачките, разхищаваше се огромно количество електроенергия под формата на топлина, да не говорим за лашкане, друсане и шум. Също вместо нормални електрически врати се монтираха примитивни пневматични със силен трясък.

74

gang

преди 10 години

Нормални хора ще станем заживеем в нормална държава, в която се цени знанието и културата.Заплатата на учителите в началните класове е мерило за нормалност в държавата. Когато тази заплата достигне ниво близко до средното за страната 700-800 лв по статистически данни в момента тогава може да се каже,че държавата е нормална. До тогава ще е все така.

73

EU citizen

преди 10 години

В Англия в автобуса има три камери и пише "Всяко вандалство се заснема и после ще ви глобим в троен размер и ще ви се запише в досието за цял живот. Не си рискувайте бъдещето". Не че няма драсканици, но поне не се троши и реже с ножове. Безотговорният дивак разбира само от тояга.

72

Ватман

преди 10 години

Преди правехме трамваи, сега ги гледаме като космически кораби..

71

EU citizen

преди 10 години

До Анонимен Обновените и чисто новите според тебе еднакъв ресурс ли имат? Като си толкова умен, що не си кмет?

70

Анонимен

преди 10 години

На гол тумбак щифте пищови, за такива пари може да подменят половината автопарк на Градския транспорт и на електро транспорта... Може да се пазаруват обновени използвани превозни средства, а не да купуваме чисто нови за ненормални суми!!!

69

ДИМ

преди 10 години

ето за това сме на този хал, хората се радват на едно цвете на едно поникнало дръвче, а ние гледаме само да плюем ,и на наѝ красивото нешо на света българина ще му намери косура и ще го оплюе и ще го рзруши.правилото не искам аз да съм доре ама вуте да е зле все още важи.КОГА ЩЕ СТАНЕМ НОРМАЛНИ ХОРА

68

бири

преди 10 години

ПО-ДОБРЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ ДА ГИ ОПАЗЯТ ОТ МИРИЗЛИВИ И НЕЧИСТОПЛЪТНИ ,КАКТО И ОТ ОБИЧАЩИ ДА СЕ ХРАНЯТ В ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА.

67

Анонимен

преди 10 години

Браво

66

е

преди 10 години

Кметицата вози ли се на лъскави лимузини или ползва стари таратайки? Информирайте ни!

65

BG

преди 10 години

Еееееееех, Народе, Народе!!!! Това е нещо ново и много хубаво за всички ни!!! Защо не си кажем "Със здраве да си ги ползваме" и да спрете до там???? Защо на всичко хубаво, трябва негативно да се говори??? Еееееееех, Народе, Народе.....

64

а дано

преди 10 години

очакват се и 126 нови автобусаЕ, айде дано подменят и автобусите по линия 310, че доскоро бяха Икаруси от преди Христа. Сигурно още са.

63

доцент

преди 10 години

Зергите няма да пропуснат да ги о*ерат !