39

DiDi

преди 10 години

До The kingПомощ, тези тарикати пак ще "преговярят" с братушките да си вкарат посредничиеските фирми между тях и нашите потребители т.е. - да им разрешат да крадат от залъка на нашите потребители за сметка на "доброто име" на братушките. Сигурно е разбира се, че братушките отдавна знаят за номерата на "тато" от брежнево време и срещу всеки откраднат долар ще търсят и получат поне хиляда. Дупе да ни е яко!

38

The king

преди 10 години

Защото търговците почти винаги обират парсата!

37

The king

преди 10 години

Не знам само дали ако намалят цената на газа дали ние кат о крайни потребители ще го усетим?

36

The king

преди 10 години

Стойнев ще преговаря с Русия за по-евтин газ- Нека се пробва. Ако успее ще имаме по-евтин газ!

35

веднага

преди 10 години

поне с педесет процента да намалят цената на газа и да платят обещетения от пет милиарда евро за ограбващи цени недопустими високо ограбващи цени след малтретиране на нацията преди години ..Иначе ще спрем газа к ойто подаваме на газпром и на производителите му

34

Анонимен

преди 10 години

Като купем новия реактор / не от Русия / с незнайна кви пари турски, гръцки или албански сигурно руснаците ще ни дават газ и без пари.

33

лъжко

преди 10 години

Все преговаряме за по-евтин газ и все по-скъп става.

32

минаващ

преди 10 години

До #5Само че не си да гледал мача до края както и Путин. Украйна няма да е в Eвразия а в ЕС

31

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевВасилев Василев Василев.всичко това ,което си написал май се отнася именно за теб.свинята си ти,а хората си бранят интереси те.

30

Ancient pedestrian

преди 10 години

Просто в това момче виждам един много голям бушон, който гърми веднага след смяна на управлението (когато и да е това).

29

Голем Газ

преди 10 години

Това ше завърши те така: "Алексей Милер каза, че ше ми купи колело, ама друг път"

28

интернет лумпен

преди 10 години

Ама супермен, веее... дете-чудо. Е, само да не става дума за цифри...

27

Анонимен

преди 10 години

някой те опъва и заразява със спин, ти 'преговаряш' да не ти се празни вътре....ей, голяма работа са нашите политици...

26

Комуне

преди 10 години

Браво на др. Стойнев! Договорил-недоговорил 7-ия реактор в Козлудуй, а вече се захванал с нови шмекерии :P Такъв хвърковат договорчик сме нямали от времето на Тато! Ашкоусун, както биха казали партньорите-османлии.

25

Mite

преди 10 години

Бойко уреди намаление на цената на метана, ама цената на метан станциите за потребители остана същата. Всяко намаление влиза в джоба на търговците, а потребителите .................

24

!

преди 10 години

Тоя нищо чудно да ни докара увеличение, то като го видят как се дупи и колко му е акъла какво да го правят.

23

пена

преди 10 години

Тоя ако се хване да преговаря най-много да ни отменят намалението, което издейства Боко...

22

o.O

преди 10 години

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ, нали искаме високи заплати и демокрация? В твоята велика майка, или там както я наричате промитите тикви, минималната заплата е по-ниска от тук, дори и преди предвиденото увеличение на МРЗ в България. Страната се управлява от едни и същи хора вече десетилетия. Промениха си конституцията дори, само и само да не пуснат кокала. Аз на тва му викам тоталитаризъм. Икономика имат?! Германците са 2 пъти по-малко от тях и имат 2 пъти по-развита икономика..Там е по-хубаво? КО? НЕ! :)

21

sokrat62

преди 10 години

До rumen221Руменчо, убаво ги редиш дядовото, ама що не идеш да копаш урана ти, щото онези дето копаха на "Герзьовица" Смолянско по татово беха затворници и за има нема 5год. умираха. Дано *** от БСП не четат кво пишеш щот за 1г. ще на направят "РАДИОАКТИВНИТЕ ГОСПОДАРИ" и Европа ще има 100 000г. ток ,пък българската нация нема да я има изобщо.

20

avenir

преди 10 години

До rumen221Разговор за старите реакторите вече е контра-продуктивен.Освен това, ние и сега имаме достатъчно излишък на генерация, а сме вързани с договори за изкупуване на най-скъпата енергия и често се спират или работят на половин мощност и сегашните реактори. при всички случаи централите на газ и Павец, трябват, за да поемат като буфер, резките промени в товара.За какъв ***, трябва да трупаме нови мощности , които не само няма да ни потрябват преди 2030г но и ще бъдат безнадеждно остарели?