5

alexjrmarino

преди 10 години

До Майка миПо същата причина поради която се "излагат" десетки световноизвестни групи. В БГ пазара е малък и това е върха на постижението на родната сцена. Въпросче : Ако можеше да събираш по 10 хиляди души пред теб за да си правиш кефа и да изкараш някой лев какво щеше да направиш? Сигурен съм, че щеше да си седиш у дома.. Хората които са се трудили на млади години берат плодовете на стари, а такива като тебе си седят на задничето с негативното мислене. Пиши ми на Фейсбук, да си излееш яда!

4

alexjrmarino

преди 10 години

До traltralАбсолютно си прав за Ицо, голямо сърце носи. Но явно си говориш наизуст, защото и Ицо и Румен свириха на концерта. Данчо никога не пял фалшиво. Прав си, че се напъва, но хайде да те чуем тебе на 60 как ще звучиш и то да бееш силно и рок, не да ми мъмриш над некоя естрада. Данчо не свири на китара почти никога от 23 години насам. Ползвай интернет да се образоваш. Пиши ми във Фейсбук, ако имаш някаква конструктивна критика, Господ да те прощава за твоето невежество! Хубав ден, Алекс.

3

atheist

преди 10 години

Трябва да си пълен ***, за да кажеш, че Йордан караджов, няма глас!

2

traltral

преди 10 години

Това не е Сигнал, единственият музикант в тази група беше Христо Ламбрев и те го изгониха.Не може да честваш годишнина и да не поканиш основателите, които са си живи и здрави и са в България. Данчо се напъва и пее фалшиво от време оно, китарист е колкото всеки в селската кръмча.

1

Майка ми

преди 10 години

Ужас.... защо хората се излагат на стари години - умът ми не го побира....